cok ama cok yalnizim aci cekiyorum

Canim yanlis anlama ama bir psikologa mi gitsen ben ne zaman gergin sinirli sıkıntili olsam alingan ve agresif olurum once bir kendini rahatlatmaya calissan?
valla dusunmuyor degilim..ama hap kullanmak istemihorum konusma seanslari da ucretlidir ozellerde

baya bi ayrilik mesaji olmus canim
sende yazaydin istemem geri gelme yar baskasini buldum falan
Keske en yakin arkadasina arkadaslik teklif etseydim yada face de durtseydim zaar kendine ihanet edilmis gibi hissederdi ama intikam icin saf masum arkadaslarina dokunmak bana yakismazdi

Bkdr canini skma bence arkadas bu illaki bulursun bnmde oyle cok cevrem yok ama dert etmiyrm

Sende kendimi gördüm canım benimde çevremde yaşadığım şehirde gorustugum mesajla konuştuğum arkadaşın yoktur Bende öyle çok istiyorum arkadaşım olsun samimi oluyum diye ama bulamıyorum. Arkadaşsiz yalnız olmak çok kötü birşey bunu bende iyi biliyorum.

O kadar iyi anliyorum ki seni.... demin bu yazini okuduktan sonra üye oldum. Resmen duygularima tercüman olmussun. Özellikle son cümlelerin.. hemen samimi olmaya calisiyorm demissin ya orda koptm.... bende ayni durumdaym sik gorstgm tek bi arkdsm vardi o da yeni bi ise girdgi icn 3 4 aydir gorsmuyorz. Bütün gün oglumla ewle ilgilenyrm eşim gelince de onunla konsmaya calisiorm sdc sohbet etmek icn o da meyilli degl . O kadar yalnz hissediorm ki . Yanyana iki kiz arkdas gordgmde icim ciz ediyor. Yeni tanistklarima bile son zamnda nasl israr ediorm bi kahve iceblmek arkadas olablmek icn belki samimi olrz die umutlanyrm... dedign gibi o zmnda samimiytsz oluorz. Su an o kadar isterdm ki bnmle ayni duygulari paylasan bi insanla arkads olabilmeyi.

canim benim simdi senlede hemen samimi olasim geldi :) keske ayni sehirde olsaydik

niye hep butun yalnizlari hayat karsilastormiuor

Keske en yakin arkadasina arkadaslik teklif etseydim yada face de durtseydim zaar kendine ihanet edilmis gibi hissederdi ama intikam icin saf masum arkadaslarina dokunmak bana yakismazdi
evet sen ki seviyor ama gururlusun bizi bozar bu hareketler

Gandirik yapiyonhadi hadi gel o zaman hamamyolunda turlayak ama uzagim canim yolum duserse soz demi sende digerleri gibisin iste kanka deyilmisiniz butun kankalar ayni
Yoooo ben asla yarida birakmam buna inanabilirsin kova burcuyum arkadasliga coook onem verirdee kanimca şehirlerimiz
farkli sorun olmucaksa nerdensin bacim?

Valla benim de yok canim.bir iki tane var onlarla da is guc gorusemiyoruz.esim iyidir hostur ama bildigin odundur.tek kelime muhabbeti yoktur.kumandayla ask yasiyor kendisi.kumam olsa bu kadar samimi olmazlardi inan.annem desen cocuklara bakmak icin bizde kaliyor ama burnumdan getiriyor.ondan daha alingani yoktur inn su dunyada.a desem alinir surat asar ben gidiyom der.bu sefer b derim gene alinir surat asar ben gidiyom der.surekli negatif mutsuz bir insan.ama ben tek basima da mutluyum canim ya.surekli oyaliyorum kendimi bos birakmiyorum.hobilerim var fazlasiyla.1000 nokta buyukler icin rwsim kitabi boyama kitap okuma.bu aralar da orguye sardim fazlasiyla.hic bilmiyordum internwtten baka baka ogrenddim.atki bere ordum bile kwndime simdi kazaga basladim:))tatli falan yapmaya bayiliyorum.tarif defterlwrim var.dener dener guzel olanlari yazarim.kedimle oynamaya onu oksamaya bayilirim.cocuklarim canimi okuyor aksama kadaar zaten.bu dediklwrimi anca onlardan arda kalan vakitlerde yapiyorum.cocuklar biraz buyusun incik boncuk isine baslicam.bir de cok parcali yapbozlara.simdi dagitirlar diye yapamiyorum.ben tek basima gezmeyi daha cok seviyorum.tek basima bir cafede oturmayi falan.kafami dinliyorum dusunuyorum o sekilde.su anda da tek basima kaafede oturuyorum.evde sikinti basti.ben cikiyom dedim ciktim baksinlar azicik cocuklara demi ama.ha bir de evde ingilizce ogreniyorum.bir program indirdim oradan calisiyorum.mwesela tuvalete gidiyorum telefonu da aliyorum 1 _2 cumlede olsa o arada calisiyorum ya da yemek yaparken ya da kafede otururken vs..firsat yaratmaya calisiyorum kendime.cicek bakmak ta istiyorum ama kedim yemeye kalkiyor onlari maalesef:))yine cocuklar biraz buyusun hayvan barinaklarinda gonullu calisacagim ve orman meleklerine katilacagim.su an firsat bulmam zor olur diye erteliyorum simdilik onlari.bir de traking yapmak var aklimda ileride.boyle iste.cocuklar universiteye falan baslayinca da turlara falan katilmayi dudunuyorum boyle iste canim.bos birakma kendini.surekli yalnizim diye sorgulama.yalnizlik guzeldir.bir cok seyi yapmaya vaktin olur.insanin en iyi arkadasi kendisidir inan bana.ama surekli yalnizim vs dersen en kotu arkadasi da olabilir.bu senin elinde.kendinle dost ol

Ha bir de kendime birsey aldigim zaman hediye paketi yaptiririm gelir evde acarim ben astim artik olayi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…