Bende uzağım hepsine ama ben bir aloo desem hepsi arar ben kestim kontağı çünki çok uzağımmm sade 1 kuzenimle görüşüyorum o kadar hepsi beni çok sever biliyorum ama ben çok kapattım kendimi aramıyorum artık kimseyiii kuzenlerimle sorunum yok şükür benim dertler başkaaa ama aramıyorum arkadaş dostama neyin yalnizligi bu ? arkadasligin komsulugun, cat kapi gideblicegin , arayinca hadi hazirlan suraya gidiuoz indirim varmis diyebilecegim bir arkadasim yokkk....beni seven bikac eski dost var ama onlar uzak sehirdeler...ve yasadigim.sehirde birturlu dostluk komsuluk arkadaslik bile edinemedim...yasadigim sitede ilk zamanlar vardi slk gorustugum arkadaslar ama sonra araya fesatliklar kiskancluklar girdi iyice basim agridi bunlardan ve kapilari kapattim kimseyle gorusmuyorum binada...ama yalnizligima agliyorum hep...kuzenim bile yok samimi oldugum ...yasitim kuzenlerim var ama onlara 1 saatlik uzak mesafelerdeler ve onlarla da aram limoni galiba...sebebi onlarin vefasizligi...hic arayip sormamalari hal hatir sormamalari..asla yanlisim olmadi biliyorum icim.rahat yoksa ben arardim..ki ben aradim sordum hep ama baktim ben aramasam kimse aramiyor biraktim.bende herkezin yakassini ve biraktigimdan beri slm bile yazan olmadi ...kuzenlerden 2 si cok samimi suan ve ayni sehirde evliler sosyal medyaya resim.koyuyorlar birlikte ve ben resmi gorunce icim ciz ediyir uzun sure moralsiz geziyorum...ben yapayalniz onlar hepbirlikte ve kotu hissettrende beni arayip sormamalari..daha once bunu dile getirdim ama nafile yine aynilar...bende tamamen baglari kestim gorusmuyorum...ama icim.aciyor uzuluyorumettafimda bi dostum olsa candan gorusebilecegim bende bukadar bunalmazdim inanin ayni ortama girdigim.hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum keske arkadas olsak diye cocuk gibi sanki...hemen laf atiyorum hemen samimi olmaya calisiuorum bu da insanlarda guvensizlik yarayiyor galiba...ama bi bilseler benim gibi dostu cok ihtiyacim var cok yalnizim.arkadaslar cok
yasim 27 evliyim..gerxi konularima bakinca ogrenmissin zaten evli oldumu...ama evlu olmak yalnizligin ilaci herzaman olamiuor malesef... bende senin gibi organizasyo lar yaptim hemde kendi evimdee...insanlari cagarsan senden iyisi yok evine ama ...ustelik kenndileride cagarmiyolar...o yalniz tost yemek duygusunu unili olmaxam.bilr.cok iyi amliyorumBirkaç soruyla yoruma başlayayım: yaşınız nedir, çalışıyor musunuz? Kimseden sizi aramasını beklemeyin. Herkesin çeşitli meşgalesi var. Öncelikleri var.Çevrenizdekiler, evliyse eşi ve çocuğuna anca vakit ayırabilir.Bekarsa sevgilisiyle çıkmak ister ya da seninle takılmak, konuşmak sıkıyordur. Kendimden de bir şeyler söyleyeyim, belki daha iyi yardımcı olurum. Ben, önceki yıllarda ufak tefek organizasyon yapıp arkadaşları toplardım. Mesela bir gün, pikniğe gidelim dedim, günü ayarladım, kahvaltı ve mangal için organizasyon yaptım. Evli bekar, çoluk çocuk toplandık gittik.Hepsi yine yapalım, çok güzeldi dediler, zaten çok da mutluydular vaktimiz güzel geçti gerçekten. Ama kimseden hadi pikniğe gidelim, diye bir fikir çıkmadı daha. Buna benzer çok organizasyon yaptım. Hepsinde de ay ne iyi oldu, çok iyi oldu kelamları söylendi ama kimse şunu yapalım bunu yapalım diye bir adım atmadı bugüne kadar. Ben de emrivaki yaptığımı, insanları rahatsız ettiğimi düşünmeye başladım. Bu yüzden artık kimseye buluşalım mı, şunu yapalım bunu yapalım mı demiyorum. Onlar da demiyor zaten.Siz de yalnız yaşamayı, yalnız başınıza bir şeyler yapmayı öğrenin.Ben her şeyimi yalnız yapıyorum alıştım artık. Mesela çok sevdiğim tostçuya yalnız gidiyorum, spor salonuna birçok kişi arkadaşıyla ya da grup olarak geliyor ben yalnız gidiyorum, alışverişe de yalnız gidiyorum. Yaz tatillerini ailemle geçiriyorum onun dışında evimde de yalnızım zaten.Kısacası yalnızım.
Aynı durumdayız biliyor musunama neyin yalnizligi bu ? arkadasligin komsulugun, cat kapi gideblicegin , arayinca hadi hazirlan suraya gidiuoz indirim varmis diyebilecegim bir arkadasim yokkk....beni seven bikac eski dost var ama onlar uzak sehirdeler...ve yasadigim.sehirde birturlu dostluk komsuluk arkadaslik bile edinemedim...yasadigim sitede ilk zamanlar vardi slk gorustugum arkadaslar ama sonra araya fesatliklar kiskancluklar girdi iyice basim agridi bunlardan ve kapilari kapattim kimseyle gorusmuyorum binada...ama yalnizligima agliyorum hep...kuzenim bile yok samimi oldugum ...yasitim kuzenlerim var ama onlara 1 saatlik uzak mesafelerdeler ve onlarla da aram limoni galiba...sebebi onlarin vefasizligi...hic arayip sormamalari hal hatir sormamalari..asla yanlisim olmadi biliyorum icim.rahat yoksa ben arardim..ki ben aradim sordum hep ama baktim ben aramasam kimse aramiyor biraktim.bende herkezin yakassini ve biraktigimdan beri slm bile yazan olmadi ...kuzenlerden 2 si cok samimi suan ve ayni sehirde evliler sosyal medyaya resim.koyuyorlar birlikte ve ben resmi gorunce icim ciz ediyir uzun sure moralsiz geziyorum...ben yapayalniz onlar hepbirlikte ve kotu hissettrende beni arayip sormamalari..daha once bunu dile getirdim ama nafile yine aynilar...bende tamamen baglari kestim gorusmuyorum...ama icim.aciyor uzuluyorumettafimda bi dostum olsa candan gorusebilecegim bende bukadar bunalmazdim inanin ayni ortama girdigim.hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum keske arkadas olsak diye cocuk gibi sanki...hemen laf atiyorum hemen samimi olmaya calisiuorum bu da insanlarda guvensizlik yarayiyor galiba...ama bi bilseler benim gibi dostu cok ihtiyacim var cok yalnizim.arkadaslar cok
kizgin da degilsin neden aramiyorsunBende uzağım hepsine ama ben bir aloo desem hepsi arar ben kestim kontağı çünki çok uzağımmm sade 1 kuzenimle görüşüyorum o kadar hepsi beni çok sever biliyorum ama ben çok kapattım kendimi aramıyorum artık kimseyiii kuzenlerimle sorunum yok şükür benim dertler başkaaa ama aramıyorum arkadaş dost
bennimde kizimmvar canim ona da aciyorum.o da benle birlikte bu yalnizligi paylasiyorAynı durumdayız biliyor musunsırf sıkıntıdan buraya üye oldum.
Ne bir kuzenim var ne bir arkadaşım hepsi uzak şehirlerdelerdi. Kimse arayıp sormadı ve bağlar koptu. Annem,eşim birde kızım var. Eşimde askerde şuan. Öyle yalnız öyle kimsesiz hissediyorum ki kendimi. Gercekten hadi kalk gel bi kahve icelim diyebileceğim kimsem yok. Doğum günümde çıkıp yalnız başıma dolaştım, Atatürk üniversitesinin attığı doğum gününüzü kutlarız mesajıyla mutlu oldum yemin ederim..
Tamda söylediginiz gibi hemen gorusmek konusmak sanırım güvensizlik veriyor.
Bende korkudan kimseye yanaşmıyorum.. kimseye güvenemiyorum. Herkesi fitne fesat. Hoş yanaşacak dogru duzgun kimsemde yok ya orası ayrı...
kizgin da degilsin neden aramiyorsun
Kızgın olsakta biz yanyana gelince unutur hemen barışırız uzun mesafeler var aramızda bilmiyorum ama artık kimseyi aramak görüşmek gelmiyor içimden ne telim çalar ne diğer iletişim araçlarından ses çıkar bir çok hafta günlerce dışarı çıkmadığım olurkizgin da degilsin neden aramiyorsun
23 yasındayim canım Düzcedeyim. Gerçekten etrafımda sohbet edebilecegim kimsem yok iki kelime konusacagim kimsem yok. Evdeyim surekli ve canım dislerimi fircalamak dahi istemiyor inan. Hatta yemek yemeyi cok seviyor olmama ramen onu bile istemiyor artık. Ders calısıyorum düşuk not alıyorum oda beni strese sokuyor. Hic bisey beceremiyorum. Depresyonun âlâsını yaşıyorum şuanda...bennimde kizimmvar canim ona da aciyorum.o da benle birlikte bu yalnizligi paylasiyor..seni cok iyi anladim aslinda yazdiklarin agir seyler es askerde dogumgynunde yalniz gezmek uni msjina sevinmek...nerdeyse ayniyiz.kac yasindasin nerde yasiyorsun
alla alla cok.ilginc canim ama bir sorunun mu var...peki etrafinda varmiydi arjadasin..o danmi akrabalara ihtiyac duymuyorsun acabaKızgın olsakta biz yanyana gelince unutur hemen barışırız uzun mesafeler var aramızda bilmiyorum ama artık kimseyi aramak görüşmek gelmiyor içimden ne telim çalar ne diğer iletişim araçlarından ses çıkar bir çok hafta günlerce dışarı çıkmadığım olur
mesafe mesafe ama bak yapayalnizimKendini yalnız hissetmemelisin bence insanlarla mesafeli olmak en güzeli fazla samimi olmak tez ayrılık getirir demişler günlük tut bence iyi bi dert ortağı hem eleştirmez hemde iyi bir dinleyici gibi düşün ben öyle yapıyorum kendimi çok yalnız hissettiğim de
Hiç kimse yok ne arkadaş ne akraba eşim ben çocuklar o kadaralla alla cok.ilginc canim ama bir sorunun mu var...peki etrafinda varmiydi arjadasin..o danmi akrabalara ihtiyac duymuyorsun acaba
Bilemedim şekerim allah yardım etsin saat o zaman ne diyebilirim kimesafe mesafe ama bak yapayalnizimgunluk evet aslinda yazmak cok.guzel...ama ozamanda kendimi kotu hissediyorum...yine yalnizim.kendi kendime dertlesiykrum.dusuncesine girip kizip yazmiyorum..ayni sey yanj
ozaman nasil mutluysan oyle devam wt canimHiç kimse yok ne arkadaş ne akraba eşim ben çocuklar o kadar
Yani mutlu olmak için çok kimseyi arama hatta bazıları vardır ya burnundan kıl aldırmaz tarzda çoğuna öyleleri daha caziptir hep öyleleriyle arkadaş olmak isterler biraz öyle ol sende çocuğunla resim at face ye yakaladığın güzel anını bugün şunu yaptık bunu yaptık diye şurada burada diye konum at kendini göster birazozaman nasil mutluysan oyle devam wt canim
esle olan arkafasluk hemcinslwrle olana benzemiyorki o okula baslayana jadar ise girerim mutlaka canimEsinizle iyi bir arkadas olmayi deneyin
Daha sonra cocugunuz anaokuluna okula falan baslayinca velilerle gorusursunuz
Cocuklar sosyallestikce mecburen sizede arkadaslik cikacak
wvet cok yaparim onu da yine yalnizim care degilkiYani mutlu olmak için çok kimseyi arama hatta bazıları vardır ya burnundan kıl aldırmaz tarzda çoğuna öyleleri daha caziptir hep öyleleriyle arkadaş olmak isterler biraz öyle ol sende çocuğunla resim at face ye yakaladığın güzel anını bugün şunu yaptık bunu yaptık diye şurada burada diye konum at kendini göster biraz
Ben insanlardan mı soğudum ne bilmiyorum artık ilerde düzelir ama seneler alır düzelmesi kendimi biliyorumwvet cok yaparim onu da yine yalnizim care degilki
Benimde kizim bebekken pek arkadasim yoktu daha dogrusu vardi ama yuzyuze gorusemiyorduk sık sıkesle olan arkafasluk hemcinslwrle olana benzemiyorki o okula baslayana jadar ise girerim mutlaka canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?