cok ama cok yalnizim aci cekiyorum

Bende uzağım hepsine ama ben bir aloo desem hepsi arar ben kestim kontağı çünki çok uzağımmm sade 1 kuzenimle görüşüyorum o kadar hepsi beni çok sever biliyorum ama ben çok kapattım kendimi aramıyorum artık kimseyiii kuzenlerimle sorunum yok şükür benim dertler başkaaa ama aramıyorum arkadaş dost

yasim 27 evliyim..gerxi konularima bakinca ogrenmissin zaten evli oldumu...ama evlu olmak yalnizligin ilaci herzaman olamiuor malesef... bende senin gibi organizasyo lar yaptim hemde kendi evimdee...insanlari cagarsan senden iyisi yok evine ama ...ustelik kenndileride cagarmiyolar...o yalniz tost yemek duygusunu unili olmaxam.bilr.cok iyi amliyorum

Aynı durumdayız biliyor musun sırf sıkıntıdan buraya üye oldum.
Ne bir kuzenim var ne bir arkadaşım hepsi uzak şehirlerdelerdi. Kimse arayıp sormadı ve bağlar koptu. Annem,eşim birde kızım var. Eşimde askerde şuan. Öyle yalnız öyle kimsesiz hissediyorum ki kendimi. Gercekten hadi kalk gel bi kahve icelim diyebileceğim kimsem yok. Doğum günümde çıkıp yalnız başıma dolaştım, Atatürk üniversitesinin attığı doğum gününüzü kutlarız mesajıyla mutlu oldum yemin ederim..
Tamda söylediginiz gibi hemen gorusmek konusmak sanırım güvensizlik veriyor.
Bende korkudan kimseye yanaşmıyorum.. kimseye güvenemiyorum. Herkesi fitne fesat. Hoş yanaşacak dogru duzgun kimsemde yok ya orası ayrı...

kizgin da degilsin neden aramiyorsun

bennimde kizimmvar canim ona da aciyorum.o da benle birlikte bu yalnizligi paylasiyor ..seni cok iyi anladim aslinda yazdiklarin agir seyler es askerde dogumgynunde yalniz gezmek uni msjina sevinmek...nerdeyse ayniyiz.kac yasindasin nerde yasiyorsun

Daha onceki konunda da yazmistim. Destek alman lazim. Hayatini kabullenemiyorsun ama degistirmek icin bir girisimde de bulunmuyorsun ciddi anlamda. Destek al iyi gelecek. Hem sana hem kizina hem de esine.

Kızgın olsakta biz yanyana gelince unutur hemen barışırız uzun mesafeler var aramızda bilmiyorum ama artık kimseyi aramak görüşmek gelmiyor içimden ne telim çalar ne diğer iletişim araçlarından ses çıkar bir çok hafta günlerce dışarı çıkmadığım olur

bennimde kizimmvar canim ona da aciyorum.o da benle birlikte bu yalnizligi paylasiyor ..seni cok iyi anladim aslinda yazdiklarin agir seyler es askerde dogumgynunde yalniz gezmek uni msjina sevinmek...nerdeyse ayniyiz.kac yasindasin nerde yasiyorsun
23 yasındayim canım Düzcedeyim. Gerçekten etrafımda sohbet edebilecegim kimsem yok iki kelime konusacagim kimsem yok. Evdeyim surekli ve canım dislerimi fircalamak dahi istemiyor inan. Hatta yemek yemeyi cok seviyor olmama ramen onu bile istemiyor artık. Ders calısıyorum düşuk not alıyorum oda beni strese sokuyor. Hic bisey beceremiyorum. Depresyonun âlâsını yaşıyorum şuanda...

Kendini yalnız hissetmemelisin bence insanlarla mesafeli olmak en güzeli fazla samimi olmak tez ayrılık getirir demişler günlük tut bence iyi bi dert ortağı hem eleştirmez hemde iyi bir dinleyici gibi düşün ben öyle yapıyorum kendimi çok yalnız hissettiğim de

alla alla cok.ilginc canim ama bir sorunun mu var...peki etrafinda varmiydi arjadasin..o danmi akrabalara ihtiyac duymuyorsun acaba

mesafe mesafe ama bak yapayalnizim gunluk evet aslinda yazmak cok.guzel...ama ozamanda kendimi kotu hissediyorum...yine yalnizim.kendi kendime dertlesiykrum.dusuncesine girip kizip yazmiyorum..ayni sey yanj

mesafe mesafe ama bak yapayalnizim gunluk evet aslinda yazmak cok.guzel...ama ozamanda kendimi kotu hissediyorum...yine yalnizim.kendi kendime dertlesiykrum.dusuncesine girip kizip yazmiyorum..ayni sey yanj
Bilemedim şekerim allah yardım etsin saat o zaman ne diyebilirim ki

Esinizle iyi bir arkadas olmayi deneyin
Daha sonra cocugunuz anaokuluna okula falan baslayinca velilerle gorusursunuz
Cocuklar sosyallestikce mecburen sizede arkadaslik cikacak

ozaman nasil mutluysan oyle devam wt canim
Yani mutlu olmak için çok kimseyi arama hatta bazıları vardır ya burnundan kıl aldırmaz tarzda çoğuna öyleleri daha caziptir hep öyleleriyle arkadaş olmak isterler biraz öyle ol sende çocuğunla resim at face ye yakaladığın güzel anını bugün şunu yaptık bunu yaptık diye şurada burada diye konum at kendini göster biraz

Esinizle iyi bir arkadas olmayi deneyin
Daha sonra cocugunuz anaokuluna okula falan baslayinca velilerle gorusursunuz
Cocuklar sosyallestikce mecburen sizede arkadaslik cikacak
esle olan arkafasluk hemcinslwrle olana benzemiyorki o okula baslayana jadar ise girerim mutlaka canim

wvet cok yaparim onu da yine yalnizim care degilki

esle olan arkafasluk hemcinslwrle olana benzemiyorki o okula baslayana jadar ise girerim mutlaka canim
Benimde kizim bebekken pek arkadasim yoktu daha dogrusu vardi ama yuzyuze gorusemiyorduk sık sık
O donem herseyim esim kizim ailemdi
Cokta eksiklik hissetmezdim
Cocuk buyuyup bos vakit oldukca gorusme firsati bulduk yeni arkadaslar edindim
Gittigim kurstan, oturdugum yerden, arkadaslarimin arkadaslari vasitasiyla falan
Hicbiri hayatimin vazgecilmezi degilse de( birkaci disinda) yine de iyi ki varlar diyorum
Belli bi cizgide tutuldugu surece arkadaslik iyidir
İsteseniz mutlaka bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…