Çok arada kaldım yardım eder misiniz ?

Allah korusun boşanma olursa şirket eşimin üzerine olduğu için bana bi şey kalmıyor diye biliyorum

Boşanma olursa; adam iflas ederse borçlarının da yarısını ödeyecek misiniz ?

Boşanma lafı aklınızdaysa; bu bir yerlerde sorun var ve siz çoktan hesap - kitap yapmaya başladınız anlamına mı geliyor ?

Yok yok korkma Allah korusun boşanırsan ondan sonra mal varlığı paylaşımı olur zaten

Eşiyim ya hani şirketin benim de üzerime olmasını beklemem yanlış mı :)

Yanlış tabi ki, yattığın yerden para beklemek size normal geliyor mu mesela? İnsanlar uğraşıp didinecekler neden getirip yarı hisseyi sana versinler konu sahibesi? Ben de çalışıcam dersen o zaman olur. Çalışmaya razı mısın?

Benim eşimin de şirketi var hiç yarısına beni ortak et demeyi düşünmemiştim ne şirketi kurarken ne de işletirken bir katkım olmadı çünkü sadece psikolojik destek vermişimdir oradan mı yürüsem?
maddi manevi bir katkınız yoksa adam sizi neden ortak etsin ki?
Eşimin ortakları var ama adamların şirkete hem maddi yatırımı var hem de deli gibi çalışıyorlar. Ortaklığın tanımı budur.
Ortak bir yatırımla ya da emekle iş yapılmayacaksa eşler şirkete neden ortak olsun ki?

Ben şuan çalışıyorum zaten ama mesleğim
Farklı ve evin bütçesine katkıda bulunuyorum.Şirketin kurulması için eşim benden para talep etmedi ama evin geçimine katkıda bulunuyorum şuanda

Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba

İşler yolunda gitmezse diye bir B planınız var mı, şirkette ortaklığınız olursa borçlara da ortaksınız, batarsa ne yapacaksınız planladınız mı ???? Ortalık üzerine şirket açıldığı için kocaları tarafından kazıklanmış kadınlarla dolu, ömür boyu uğraşırsınız işler ters giderse. Bu arada çalışmadığınız ya da yatırım yapmadığınız şirkette neden yetkiniz olsun eş olmak böyle bir hak vermez ki insana

Anladım ben bu konuda cahil olduğum için danışmak istedim teşekkür ederim cevabınız için demek ki ben bayağı yanlış biliyomuşum bu işleri romantizm kısmında kalmışım işin sadece hani jest bekler gibi eşim şirketi benim de üzerime yaptı gibi .Ama sanırım bu şirket olayı arabayı üzerine yapmak gibi bi şey değilmiş

Evlilikte yapılan her şey ortak olmalı diye biliyordum ben ama sanırım yanılıyoröuşum

Adam kar ettiği parayı eve getirirse o boşanırken ortak olur tabi ki. Ama alakasız birini şirkete hissedar yapmak olmaz. Her şeyden önce çalışanlara ve varsa diğer ortaklara haksızlık. Eee o zaman çalışanlar demez mi, ben de patronun koynuna girseydim ben de hisse alsaydım o zaman diye? Profesyonel ve düzgün işyerlerinde şöyle bir şey asla olmamalı. Eşiniz doğrusunu yapıyor.

Siz ne iş yapıyorsunuz ? Çalışıyor musunuz veya çalışma geçmişiniz var mı ?

Anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Şirketin vergi borcları çalısan maaşı sgk diye söylendiğinde eşin iyi ki ortak yapılmamışım dersin
Bide devam eden sorunsuz bi evlilikte neden böyle bi kaygıya düştünüz acaba merak ettim..
Şirketin vergi borcları çalısan maaşı sgk diye söylendiğinde eşin iyi ki ortak yapılmamışım dersin
Bide devam eden sorunsuz bi evlilikte neden böyle bi kaygıya düştünüz acaba merak ettim..
Kaygı değil de olması gereken bu diye biliyodum ben birden eşim de böyle diyince afalladım bu şirket işleri farklıymış demek ki .üzerine araba almak gibi değilmiş

Ben şuan çalışıyorum zaten ama mesleğim
Farklı ve evin bütçesine katkıda bulunuyorum.Şirketin kurulması için eşim benden para talep etmedi ama evin geçimine katkıda bulunuyorum şuanda

Yani ? Ev hanımı olma isteğiniz varsa; bunu eşinizle konuşmalısınız. Eşiniz de kabul ediyorsa; evin maddi geçimini eşiniz sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…