- 4 Nisan 2023
- 122
- 98
- 28
- 30
- Konu Sahibi zeynebsi45
-
Eger siz yardım etmediyseniz beklenti içine girmeyin.
O para bana nasip olmadı merak etmeDedi eş kişisinin kardeşinin yetim maaşında bile gözü kalan nur-anka
e olmasın zaten, gözünde olmasın o parada..O para bana nasip olmadı merak etme
Benim şuan calismazsamda zor zaman için param var ayrica çalışmaya birkaç ay ara verdim.Tekrar iş ariycam.Esimin maaşından artan 3 bin lira.e olmasın zaten, gözünde olmasın o parada..
Sus suss.. zorla linçlentcen kendiniBenim şuan calismazsamda zor zaman için param var ayrica çalışmaya birkaç ay ara verdim.Tekrar iş ariycam.Esimin maaşından artan 3 bin lira.
eşim dedi duydun mu ? nişanlı evli bakire arkideşSus suss.. zorla linçlentcen kendini
Kendinizi güvenceye almak istemenizse yarısının sizin olmasının sebebi çok takılmayın olası bi boşanmada zaten hak sahibi oluyorsunuz bu şirket olaylarında işler nasıl yürür bilmiyorum ama daga 2 senelik evlisiniz böyle şeylerle birbirinşzin kalbini kırıp güvensizlik sokmayın aranızaArkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Eğer orda çalışmayacaksanız neden yarısı üstünüze olsun ki? Zaten eşinizin şirketi sizin değil mi? Bu arada Allah korusun boşanma falan olursa zaten evlilikten sonra alınan malın hepsi yarı yarıya olur diye biliyorumArkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
İmamdan nikahszını unuttuneşim dedi duydun mu ? nişanlı evli bakire arkideş
Nedne yarı yarıya karı kocanın olsun ki?Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Ya kimseyi kırmak değil amacım ama neden kalsın ki boşanma durumunda? Adam kendi kuruyor kendi calisiuor kendi ilerletiyor. E siz ne yaptınız da yarısını istiyorsunuz ki? Ev araba olsa biri borcu öder öbürü evin geçimini sağlar ondan dolayı bölüşülsün derim ama şirkette ne gibi bir payiniz olacak ki istiyorsunuz?Ben de öyle yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum hayatın binbir türlü hali var diye.Yoksa eşime güveniyorum şuan.Ama Allah korusun diyelim ki boşandık şirkette benim hissem olmayacağı için bana bi şey kalmıcak bu durumda sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?