- 21 Ocak 2017
- 8
- 2
- 1
- Konu Sahibi Warrenhoyt
-
Teşekkürler :) En ılımlı olanı bu galiba
Öncelikle belirtmek isterim, ikinci üyeliğim.
20 yaşımdayım, üniversiteye
hazırlanıyorum. Kardeşim yatılı okuldaydı bu yıl eve dönme gibi bir durumu oldu ve aynı odada kalıyoruz. Onun da ders çalışması gerekiyor benim de fakat uyku saatlerimiz falan uyuşmuyor. Üç kardeşiz ve sonuncu olan hayli küçük. Dolayısıyla bütün odalar dolu.
Bazen babaanneme gidip kalıyorum ama evdeki düzenimi arzuladığım için geri dönüyorum. Bir hafta gibi bir süre kalıyorum denebilir. Babaannem yaşlı olduğu için temizliğe çok dikkat edemiyor orada kaldığım süre içersinde ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ama tüm evin temizliği ile başa çıkamam ne yazık ki.
Bu aralar bu saat uyuşmazlığı iyice sorun olmaya başladı kardeşimle aramızda hatta biraz daha fazlası inada bindi ve kavga eder olduk. "Ben uyuyacağım, çıkacaksın odadan" ya da "Ben ders çalışacağım ışık açık duracak" gibi söylemler de fazlalaştı.
Babaaneme gidince daha verimli ders çalışıyorum. Sanırım tek sorun yemek ve temizlik oluyor. Akşam eve gelip yemek yeyip tekrar babaanneme geçebilirim keza kahvaltıda da öyle. Evlerimiz yakın fakat evimdeki odamdaki düzenimi arzuluyorum, yatağımı arzuluyorum.
Kısaca çok arada kaldım, evde kalıp tartışmaların farklı bir boyuta ulaşmasını mı beklemeliyim yoksa düzenimden feragat ederek sağlıklı bir şekilde ders çalışmayı mı tercih etmeliyim?
Siz olsanız, ne yapardınız bayanlar?
Öncelikle ikinci üyeliğimin nedeni ilk üyeliğe dair bilgilerime sahip çıkmamış olmamdır(şifre). Sonra yanıtınız için teşekkürlerÖncelikle 2.üyelik alma sebebin nedir?
Soruna gelince babanene git bence.. kavga gürültü nereye kadar..
En önemlisi huzur öyle değil mi? Kesinlikle kararımı verdim.Üniversite yıllarımda ve sonrasında babaannemle çok kaldım hatta ev arkadaşı olduk son yıllarında.. temizlik yemek yapardım onu gezmeye götürürdüm birlikte kadın programları izlerdik.. o erken uyurdu.. açardım kitaplarımı sessiz sakin calisirdim.. çok güzel yıllardı.. kendi duzenimi kurmuştum.. kanepede de yatsam huzurum vardı..
En önemlisi huzur öyle değil mi? Kesinlikle kararımı verdim.
Yaklaşık 35 dakika uzaklıkta ve önceki üyeliğimde ailemle ilgili sıkıntılarımı paylaşmıştım tutucu insanlar öğretmen gözetimi vs olmayacağı için izin vereceklerini sanmıyorumKütüphaneye gitseniz?
Eve gelince de o yorgunlukla ışık misik hak getire hemen uyursunuz
Zaten bir on yıl birlikte yaşamışız babaannem annem gibidir bir nevi, sorun çıkarmaz ailem.Sarılır öper sınava ugurlardi :) anlatırken bile özledim çok o günleri.. kafa dengi ise babaanneniz aileniz sorun etmeyecekse gidin kurun duzeninizi..
O zaman babaannenizde kalın?Yaklaşık 35 dakika uzaklıkta ve önceki üyeliğimde ailemle ilgili sıkıntılarımı paylaşmıştım tutucu insanlar öğretmen gözetimi vs olmayacağı için izin vereceklerini sanmıyorum
Bune hızMune bu kadar görüş karar vermeme yetti konuya kilit rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?