Canım merhaba ben bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra şiddetli kasık ağrıları cektim ayriyetten bel ve göğüs ağrım vardı.suan hamileyimKızlar merhaba yumurtalama döneminde ilişkiye girdik üstünden bir hafta geçti bugün çok feci adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor mahvoldum resmen adetimede daha 1 hafta var normalde bu ağrıyı adet olmadan 2 gün önceden yaşarım hamilelikten kaynaklı olabilir bebek tutunmaya çalışıyor falan konusu
Öncelikle hayırlı olsun umarım sağlıkla alırsın bebişini kucağına benim şuan aşırı ağrım var inanılmaz şekilde napıcağımı bilmiyorum inşallah geçer bir hafta sonra test yapacağım inşallah gebelik vardırCanım merhaba ben bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra şiddetli kasık ağrıları cektim ayriyetten bel ve göğüs ağrım vardı.suan hamileyimtabiki olabilir ama test için erken ben adete 6 gün kala öğrendim erken yumurtladigim için 1 hafta sonra test yap varsa çıkar tabi ama burada aynı belirtileri yaşayıp olumsuz görenlerde çok oldu maalesef
Eğer hamiellik varsa geçmesini bekleme canım biz şuan 5+3 uz gitgide hepsi daha da arttı üstelik baş dönmesi ve miğde bulantısı da eklendiÖncelikle hayırlı olsun umarım sağlıkla alırsın bebişini kucağına benim şuan aşırı ağrım var inanılmaz şekilde napıcağımı bilmiyorum inşallah geçer bir hafta sonra test yapacağım inşallah gebelik vardır
İnşallah ya senin ilk hamileliğin mi ben yeni evliyim 3. Aydır deniyoruz ilk aylarda hemen gebeliğin olmaycağjnı biliyorum ama insanın kafasıda takılıyorEğer hamiellik varsa geçmesini bekleme canım biz şuan 5+3 uz gitgide hepsi daha da arttı üstelik baş dönmesi ve miğde bulantısı da eklendiinşallah vardır canim bebiş ama test için çok erken bekle mutlaka ben yumurtlamandan 11 gün sonra silik çizgi ile öğrendim
Evet ilk hamilelik canımİnşallah ya senin ilk hamileliğin mi ben yeni evliyim 3. Aydır deniyoruz ilk aylarda hemen gebeliğin olmaycağjnı biliyorum ama insanın kafasıda takılıyor
SAT = 11 AralıkKızlar merhaba yumurtalama döneminde ilişkiye girdik üstünden bir hafta geçti bugün çok feci adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor mahvoldum resmen adetimede daha 1 hafta var normalde bu ağrıyı adet olmadan 2 gün önceden yaşarım hamilelikten kaynaklı olabilir bebek tutunmaya çalışıyor falan konusu
Benim de yumurtlama dan sonra sürekli bel kasik ağrısı ve göğüs ağrısı 6 gün var inşallah hakimzda hayırlısı olsunKızlar merhaba yumurtalama döneminde ilişkiye girdik üstünden bir hafta geçti bugün çok feci adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor mahvoldum resmen adetimede daha 1 hafta var normalde bu ağrıyı adet olmadan 2 gün önceden yaşarım hamilelikten kaynaklı olabilir bebek tutunmaya çalışıyor falan konusu
Benimde 7 günüm var haberleşelim inşallah hamileyizdirBenim de yumurtlama dan sonra sürekli bel kasik ağrısı ve göğüs ağrısı 6 gün var inşallah hakimzda hayırlısı olsun
Canım adetimizi beklicez mecbur bu süreçte beklemekte bi hayli zor ama ben düşünmüyorum artıl kasık ağrılarım olunca aklıma geliyo onun dışında bıraktım düşünmeyi olmazsa mecbur bi dahaki ay yine denicez diyorum hep bi dahaki ayı düşünüyorum hamile olursam süpriz olucak gibi sende öyle yapmaya çalışSAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
29-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Yani son ilişkiden beri 9 gün geçti daha ve Bat'a da 3 gün var.
Bu döllenme işlerini çok çözemedim.
Belirtilerim var . Kasık batması, yoğun kasık ağrısı, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Geçen gün tuhaf bir şekilde akıntımdan sonra amonyak - aseton tarzı bi koku aldım. Yoğundu. 3 gece önce kaset test + erken gebelik testi yaptım ama negatif. Dün sabah ilk idrarla yaptım yine negatif. Moralim baya bozuldu. Şu an inanılmaz kasık ağrım var. Bu ağrıyı son 1 gün kala yaşarım normalde.. Anlamadım gitti ya
İnşallah canım inşallahBenimde 7 günüm var haberleşelim inşallah hamileyizdir
İnşallah bebişlerimize en yakın zamanda kavuşuruz canım. İrtibatta kalalımCanım adetimizi beklicez mecbur bu süreçte beklemekte bi hayli zor ama ben düşünmüyorum artıl kasık ağrılarım olunca aklıma geliyo onun dışında bıraktım düşünmeyi olmazsa mecbur bi dahaki ay yine denicez diyorum hep bi dahaki ayı düşünüyorum hamile olursam süpriz olucak gibi sende öyle yapmaya çalış
Canm senin sonuç ne olduCanım adetimizi beklicez mecbur bu süreçte beklemekte bi hayli zor ama ben düşünmüyorum artıl kasık ağrılarım olunca aklıma geliyo onun dışında bıraktım düşünmeyi olmazsa mecbur bi dahaki ay yine denicez diyorum hep bi dahaki ayı düşünüyorum hamile olursam süpriz olucak gibi sende öyle yapmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?