Çok ayıp oldu ya

Bisi diyimi? Anne babalariniz soylese gec kalktiniz diye bukadar dert etmez utanmaz çekinmez sıkılmassiniz ustune birde aman anne of baba dersiniz. .. Yahuu erkekler bukadar yuz vermeyin bukadar ipleri ellerine vermeyinnnnn uyudunmu diye ne utanması rezil olmasi Allah askina kendinize bi gelin yahuuuu

Yoo, benim babam trafikte kaldım diye bana kızdı bir kere ve ben o zamandan beri trafikte kalsam bile kendimi suçlarım sorun sevgilim değil

Enteresan ötesi bir durum hayret, pes diyorum.Bende utanıyorum, rezil oldum deyince çok başka şeyler düşündüm canım buna insanlık hali diyorlar.Sevgilinden bu kadar çekinme nedenin ne ? Kocan mı baban mı ki kaldı ki bu sıfatları taşıyor olsalar da bir şey denmez.

Oda senin kadar ince düşüncelimi böyle peki ?

Ben daha beterini düşündüm
Kesin gaz çıkardı dedim

Insanlık hali olabilir böyle şeyler. Özrunüzü dilemişsiniz zaten. Takmayin

Rezillik bi durum yok insanlık hali nne olacak.

Eşimle daha yeni beraberken (1-2 haftalık falandık) akşam buluşacaktık ve ben buluşma yerinde buluşma saatindeyken beyefendinin uyuyakaldığını öğrendim hatta ben uyandırdım onu Sonra kıyameti kopardım tabi şimdi gülerek hatırlıyoruz :)

Acaba ne yapacaktınız bu kadar önemli Merak ettim

İşte trip atacak haklı olarak ona yanarım ben. Bugüne kadar bir kez bile geç kalmadım buluşmalara nasıl yaptım diyorum
trip atarsa atsın çok da fifi yani
böyle bişey için ve ilk defa olduğu için sizi üzecekse kendi bilir
herşeyi çok takıyorsunuz sanırım nişan evlilik arefesinde düşünemiyorum sizi

benim esim sevgiliyken bir dönem çok ağır bir ışte çalışıyordu.
bir gün telefonla konuşuyoruz sesi gitti
alo diyorum ses yok
alo alo alooo ..
karşıdan bir ses hiiihhhhh pişssss
ben deliye döndüm
sen nasıl uyursun benimle konuşurkennasıl nasıl nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…