Doğuma Hazırlık çok az zamanım kaldı değişik ve anlamlı bir kız ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yazilan isimlere baktimda iki yildir konan isimlerin yarisi bunlardiir kesin
kizim olmadi iki oglum var ama hep kiz olur diyede dusunmedim degil o zaman asik oldugum kiz isimleri sunlardi 1 HALE ayin cevresindeki isik huzmesi PE in teyzesinin adidir
2 betul erkeklerden kacinan namuslu kadin anlaminda hz.fatimamnin lakabi
3 AYNİŞAH SULTAN BEYAZIDIN IKIZ COCUKLARINDAN KIZ OLANIN ADIDIR sah kadar degerli sah makaminda demektir oglanin adida alimsah tir

yazilan isimlere baktimda iki yildir konan isimlerin yarisi bunlardiir kesin
kizim olmadi iki oglum var ama hep kiz olur diyede dusunmedim degil o zaman asik oldugum kiz isimleri sunlardi 1 HALE ayin cevresindeki isik huzmesi PE in teyzesinin adidir
2 betul erkeklerden kacinan namuslu kadin anlaminda hz.fatimamnin lakabi
3 AYNİŞAH SULTAN BEYAZIDIN IKIZ COCUKLARINDAN KIZ OLANIN ADIDIR sah kadar degerli sah makaminda demektir oglanin adida alimsah tir
ben bu uc ismi cok severim kiziniza simdiden hayirli uzun omurler diliyorum

slm benimde 1 oglum var kız olsaydı İKRA NUR koycaktık anlamıda OKU güzel bi isim

GÖKÇE olblr =)) kendi adım :d anlamı : 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…