Çok bilen sevgili makbul müdür?

0nil0

muallime
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
50
1
16
Batman
Her şeyi biliyor hem de her konuda... Yemekten tutun da giyim kuşam, makyaj... Aklınıza gelebilecek her bi şey işte !!! Çok kadar çok bilmesi iyi mi değil mi bilemedim???

Herseye karısan bırı degılse problem degıl :2: Benım bıldıgım bu dogrusu bu böyle olacak derse herseye ısınız zor

Makbüldür tabi. Sen de onunla birlikte bir sürü şey öğrenirsin.
Hatta ona yetişmek için kendin de araştırma yapıp yepyeni şeyler hakkında bilgi sahibi olursun.
Bence harika bir şey. Geliştirir seni.

Ama bilmişlik taslamamalı tabi ki. Öyle bir tipse salla gitsin.

Daha ne isterim ! Wikipedia gibi adam Ben severim bi çok alanda bilgisi, ilgisi, yorumu olan adamı.. Özellikle siyasetten, edebiyattan anlamalı..

çok bilmesi iyi ama önemli olan kafana kakmaması hem erkeklerde birşeyler öğrettiğini düşündüğü kadınlara daha çok bağlanır..sen ondan daha fazla şey biliyosan soğur klasik..tabi istisnalar kaideyi bozmaz =)

Giyim kuşam ve benzeri konularda çok bilmesi kadınsı ve itici bence ama bir erkeğe yakışacak şeyler (kimsenin herşeyi bilmesi mümkün değil) konusunda çok bilgi sahibi olması en etkileyici şey

hahah ben de sevgilimden çok daha fazla şey biliyorum
hep bunu nerden duydun biliosun filan der
ben de ben her şeyi biliyorum derim
çok eğlenceli oluyor
ama sevgilim benden çok bilse sinir olurdrum

Walla bunu sen sorguladigina gore demekki onun bilgisi altinda eziliyorsun.
Benimde oyle bir arkadasim vardi. Sevgili degil ama arkadas. Her dakka okur arastirir, surekli yeni biseyler ogrenirdi. Her konu hakkinda bilgisi vardi ve o bu bilgilerini mutevazi bi sekilde kullanmiyordu. Arada bilgi ucurumu varken, ve karsindaki de bu konuda pek mutevazi degilken cok bunalabilirsin, ezilebilirsin. Ogrendigi ve bildigi seyleri seninle sana ogretme amacli konusuyorsa tamam, ama kendini ispatlamak ve seni "ay nasil bilmezsin?!" gibi amaclarla kullaniyorsa cekilmez bi iliski olacaktir iki taraf icin de.

sevgilimin benden çok şey bilmesi hoşuma gider.. ona yetişmeye çalışırım. geliştiririm kendimi. destek olur falan. çok avantajlı bir durum:)

Herseye karısan bırı degılse problem degıl :2: Benım bıldıgım bu dogrusu bu böyle olacak derse herseye ısınız zor

şunu şöyle yapsan bak daha iyi olur, yok saçlarına şunu kullansan daha iyi olur gibi şeyler vesaire...ilk duyunca kulağa hoş geliyor ama ben saçıma bişey yapmak istemiyorumdur belki, bakım yapmak istemiyorumdur vesaire işte.. :)

sevgilimin benden çok şey bilmesi hoşuma gider.. ona yetişmeye çalışırım. geliştiririm kendimi. destek olur falan. çok avantajlı bir durum:)

ben de ters etki yapıyor sanırım. geliştirmeye falan da uğraşmıyorum tabi bu onubiraz sinir ediyor :))

yorumları okuyunca anlıyorum ki sadece ben, benden çok şey bilmesini istemiyorum gibime geldi :))

Daha ne isterim ! Wikipedia gibi adam Ben severim bi çok alanda bilgisi, ilgisi, yorumu olan adamı.. Özellikle siyasetten, edebiyattan anlamalı..

wikipedia tuttum bunu

siyasetten futboldan anlasın ama pandispanya kekinden anlamasın,, turşu nasıl kurulurdan da anlamasın bbeeaa

bir çok alanda bilgiye sahip olması güzel ama bunu her durumda ve her koşulda kibirlenmek ve kendini zeytınyagı gıbı uste cıkarmak şeklinde yansıtıyorsa bu sıkıntı işte...

benım erkek arkadasım da bır cok sey bılır, hatalı ve haksız oldugu durumlarda o kadar laf kalabalıgı yapar, edebıyat parcalar kı ne yapar eder bır yerlerden kendını haklı cıkaracak veya işin olurunu bulacak birşeyler ortaya koyar...

bı sus da adam yanı bır mahcup ol hatalısın haksızsın.. yok..! Illa bırseyler dıyecek ve bır sekılde kendını haklı cıkaracak...

tabı yemezler..:)

bilgi alanlarınız farklıysa eğer çok bilmesi güzel çünkü sen bilmediğin bi alan hakkında bilgi sahibi olursun
ama mesela aynı meslektenseniz onu biraz kıskanabilirsin

o bana sen çok şey biliyorsun hatun kısmının çok bileni makbul değil diyor, ha keza ben ona öyle diyorum . bakalım kim galip gelecek

Giyim kuşam ve benzeri konularda çok bilmesi kadınsı ve itici bence ama bir erkeğe yakışacak şeyler (kimsenin herşeyi bilmesi mümkün değil) konusunda çok bilgi sahibi olması en etkileyici şey

illa ki orası kesin canım. kimse her şeyi bilemez. o genel bi ifade olarak kullandım ama. bi french ojeyi de bilmesin, ya da ıslak kek nasıl yapılır... bilmesin ya :))

hahah ben de sevgilimden çok daha fazla şey biliyorum
hep bunu nerden duydun biliosun filan der
ben de ben her şeyi biliyorum derim
çok eğlenceli oluyor
ama sevgilim benden çok bilse sinir olurdrum

aha da aynen öyle. sinir oluyorum. tabi o da bana sinir oluyor sen bukadar şeyi nasıl biliyorsun gibisinden.... ama kendi de çok bilmiş

Hiçbir şeyi beğenmiyorsa kötü de, çok şey bilip sana önerilerde bulunuyorsa güzel tabi

bilmekten kastım bilimsel bilgi ya da kitap bilgisi değil. atıyorum yemeğe konulan şeyley ya da ne biliyim takı ya da bakım. o tür şeyler :)

çünkü ben bilmiş o bilmiş olmuyorrrr yavvvvvvvvvvvv :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…