Çok bilen sevgili makbul müdür?

bir çok alanda bilgiye sahip olması güzel ama bunu her durumda ve her koşulda kibirlenmek ve kendini zeytınyagı gıbı uste cıkarmak şeklinde yansıtıyorsa bu sıkıntı işte...

benım erkek arkadasım da bır cok sey bılır, hatalı ve haksız oldugu durumlarda o kadar laf kalabalıgı yapar, edebıyat parcalar kı ne yapar eder bır yerlerden kendını haklı cıkaracak veya işin olurunu bulacak birşeyler ortaya koyar...

bı sus da adam yanı bır mahcup ol hatalısın haksızsın.. yok..! Illa bırseyler dıyecek ve bır sekılde kendını haklı cıkaracak...

tabı yemezler..:)

heh ben işte senin erkek arkadaşın gibiyim.illa ki su yüzüne çıkmam lazım :)

bu pandispanya kekini biliyor, frenc oje biliyo, cart biliyo curt biliyo ya :D

sorun şu aslında sanırım. ben karşımda benden bi daha olunca ona dayanamıyorum sankim :D
2 bilmiş meselesi :D
aynı meslekten değiliz bu arada :)

Son düzenleme:
Hiçbir şeyi beğenmiyorsa kötü de, çok şey bilip sana önerilerde bulunuyorsa güzel tabi

beğenmemezlik yok, hayatım şunu şöyle yaparsan daha iyi olur bence ama sen bilirsin diyo ama ben bunu istemiyorum. o kunuda fikri olmasın. klasık Türk erkeki olsun ya :DDD

Giyim kuşam ve benzeri konularda çok bilmesi kadınsı ve itici bence ama bir erkeğe yakışacak şeyler (kimsenin herşeyi bilmesi mümkün değil) konusunda çok bilgi sahibi olması en etkileyici şey:34:

Bencede :)

:10:

bence de karışmıyorsa problem değil hatta bilmesi çok etkileyici birşey değil mi? sen anlatırken öyle bakıp kalmaz. benimki de öyle yani biliyorum ve bence çok hoş bu :34:

hayır bence hiç makul değildir..

her şeyi bilemez zaten, bildiğini sanır ve çenesi çok düşük olur...
zamanla da egosu tavan yapar.. kendini bir şey sanır...

her konuda erkek dediğin konuşmamalı.. sırf biliyorum diye abuk subuk her şeye yorum yapmamalı...

ben her konuda illa ha bir şey söyleyen erkelerden pek haz etmiyorum...
susmasını da bilecek, kör cahil olsun demiyorum, bilgili erkek tabi ki çok iyidir ama erkeğin ağır olmasından yanayım..
çünkü bahsettiğinize göre erkek arkadaşınız bilimsel bilgilerden değil laf olsun diye konularda ki bilgilerden bahsediyor...

açıkçası ben pek memnun olmazdım :17:

erkek dediğin az ve öz konuşmalı... :26:

Son düzenleme:
Bence her şeyi öyle çok bilmiycek yoksa ben biliyorum kimse bilmiyor havası taşır.
Hele biliyorum diyede karışırsa sinir olurdum.

Çok bilen sevgili makbuldurde çok karışan sevgili çekilmez..
Güzel bişey çok bilmek.. Bunu küstahlık boyutuna taşımadı sürece..

eğer her şeye karışırsa makbul değildir ama yeri geldiğinde herşeyi bilen bi sevgili çekicidir bence :1:

Son düzenleme:
Back
X