Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseye karısan bırı degılse problem degıl :2: Benım bıldıgım bu dogrusu bu böyle olacak derse herseye ısınız zor![]()
sevgilimin benden çok şey bilmesi hoşuma gider.. ona yetişmeye çalışırım. geliştiririm kendimi. destek olur falan. çok avantajlı bir durum:)
Makbüldür tabi. Sen de onunla birlikte bir sürü şey öğrenirsin.
Hatta ona yetişmek için kendin de araştırma yapıp yepyeni şeyler hakkında bilgi sahibi olursun.
Bence harika bir şey. Geliştirir seni.
Ama bilmişlik taslamamalı tabi ki. Öyle bir tipse salla gitsin.
Daha ne isterim ! Wikipedia gibi adamBen severim bi çok alanda bilgisi, ilgisi, yorumu olan adamı.. Özellikle siyasetten, edebiyattan anlamalı..
çok bilmesi iyi ama önemli olan kafana kakmaması hem erkeklerde birşeyler öğrettiğini düşündüğü kadınlara daha çok bağlanır..sen ondan daha fazla şey biliyosan soğur klasik..tabi istisnalar kaideyi bozmaz =)
Giyim kuşam ve benzeri konularda çok bilmesi kadınsı ve itici bence ama bir erkeğe yakışacak şeyler (kimsenin herşeyi bilmesi mümkün değil) konusunda çok bilgi sahibi olması en etkileyici şey![]()
hahah ben de sevgilimden çok daha fazla şey biliyorum
hep bunu nerden duydun biliosun filan der
ben de ben her şeyi biliyorum derim
çok eğlenceli oluyor
ama sevgilim benden çok bilse sinir olurdrum![]()
Walla bunu sen sorguladigina gore demekki onun bilgisi altinda eziliyorsun.
Benimde oyle bir arkadasim vardi. Sevgili degil ama arkadas. Her dakka okur arastirir, surekli yeni biseyler ogrenirdi. Her konu hakkinda bilgisi vardi ve o bu bilgilerini mutevazi bi sekilde kullanmiyordu. Arada bilgi ucurumu varken, ve karsindaki de bu konuda pek mutevazi degilken cok bunalabilirsin, ezilebilirsin. Ogrendigi ve bildigi seyleri seninle sana ogretme amacli konusuyorsa tamam, ama kendini ispatlamak ve seni "ay nasil bilmezsin?!" gibi amaclarla kullaniyorsa cekilmez bi iliski olacaktir iki taraf icin de.