Çok bozuldum..

sana bir tiyo, bazı insanlar çok beğendikleri şeyi, beğenmemiş gibi yaparak kıskançlıklarını saklarlar...belkide senin nişanlanmış olmanı bile kıskanmış olabilir...
sende desydin açık sözlülük başka, patavatsızlık başka diye(şakaya getirip tabiki:)
Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmış .

Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama ben kimseye demezdim böyle birşey nişanlısı recep ivedik olsa bile.
Kesinlikle bende beğenmesem bile asla söylemem sonuçta benimle birlikte olmayacak. Benim de böyle arkadaşım var diğer arkadaşımın sevgilisi için tipsiz vs dedi kızda üzüldü... Bilerek veya bilmeyerek kalp kıran insanlar oluyor. Bence tekrar öyle derse ben çirkin seviyorum de :))

Bozulduğumu tabiki belli etmedim.Bende güldüm ama içimden üzüldüm.Nişanlım bulunduğumuz şehirde parmakla gösterilen bir insan.Ama sadece çok yakışıklı değil.Kıskanıyor galiba tektaşla beştaşımın fotoğraflarını istiyor benden arkadaşlarına gösterecekmiş.
Hay yarabbim kıskanç yaa.

Kesinlikle bende beğenmesem bile asla söylemem sonuçta benimle birlikte olmayacak. Benim de böyle arkadaşım var diğer arkadaşımın sevgilisi için tipsiz vs dedi kızda üzüldü... Bilerek veya bilmeyerek kalp kıran insanlar oluyor. Bence tekrar öyle derse ben çirkin seviyorum de :))
Hahah aynısını söyledim:))

Canim acaba seni kıskanmış olabilir mi bunu diyen kişi bekar mi

Bekar değil.Boşanmak üzere kocası aldatmış.Yani kıskandı mı bilmiyorum.Ama garip davranışları var.Benden tektaşla beştaşlarımın fotoğrafını istiyor sürekli kız arkadaşlarına gösterecekmiş.

Arkadaşınız olsa sizin mutluluğunuza sevinir.. Sizin tek taşınızdan, 5 taşınızdan ona ne ya sabır.. İnsanlar uçuşa geçti ya :KK70: Bence bozulmak yerine hayatınızdan böyle gereksizleri çıkararak işe başlayın derim.

Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmış
Yarası var işte ..aslında güzel laf sokulur ama işte 🤣 hiç takilma .Adamın huyu suyu daha önemli zaten dis görünüşünü begenmesen nisanlanmazdin ...İyi bir insan olsun hiç umursama birdaha derse sana fikrini sormadım sen kendi koçanla ilgilen de gec

Arkadaşınız olsa sizin mutluluğunuza sevinir.. Sizin tek taşınızdan, 5 taşınızdan ona ne ya sabır.. İnsanlar uçuşa geçti ya :KK70: Bence bozulmak yerine hayatınızdan böyle gereksizleri çıkararak işe başlayın derim.
Haklısınız birdaha görüşmek istemiyorum zaten.Hayat enerjimi sömürdü resmen.

Bekar değil.Boşanmak üzere kocası aldatmış.Yani kıskandı mı bilmiyorum.Ama garip davranışları var.Benden tektaşla beştaşlarımın fotoğrafını istiyor sürekli kız arkadaşlarına gösterecekmiş.
İşte kendi mutsuz olduğu için kimsenin de mutlu olmasını istemiyor demek ki takılma tatlım Allah nişanlınla muhabbetinizi artırsın
Gönül neye severse güzel odur 😊😘

Back
X