Çok bozuldum..

Ne alakası var onun hakkında soru sormuşlar onu cevapladım.Konuda yazmamışım farkındaysanız amacın o değil.

Bekar mi sorusuna bosaniyor va aldatildi yazmissiniz nedenini yazmaniz gerekmezdi.
Ne guzel siz mutlusunuz iste arkadasinizin yaptigi kucuk fitneler olur gider takilmayin
Bosanmak daha aci verici olsa gerek...

Bekar mi sorusuna bosaniyor va aldatildi yazmissiniz nedenini yazmaniz gerekmezdi.
Ne guzel siz mutlusunuz iste arkadasinizin yaptigi kucuk fitneler olur gider takilmayin
Bosanmak daha aci verici olsa gerek...
Tamam bekar mı sorusuna boşanmak üzere ve boşanma sebebini yazdım o kadar.Sizin gibi düşünmüyorum.

Bunda ne sorun var ki kafayi takacaginiz? Çirkin de dese onu ilgilendirmiyor belki o cekememezlik yapmış olabilir?

Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmış .
Mutlu bir evlilikle ona en güzel cevabı verin inşallah:KK36:

Bana da bir arkadaşım aynısını yaptı bende çok bozuldum hatta kıza karşı içimde soğukluk oldu

Bende kimsenin yüzüne karşı böyle bir şey söylemem.
Biz kendimizi bilelim mutlu olalım yeter.
Onlar da bu sözleriyle bizi üzemeyeceklerini görsünler

Herkese iyi akşamlar,

Bugün çok yakın iki kız arkadaşımla oturuyorduk.Uzun zamandır görüşmüyorduk.Geçen hafta nişanlımla tanıştırdım ikisini.Ancak kızlardan biri( daha samimi olduğum diğeri onun kuzeni).Benim nişanlımın dış görünüşüyle ilgili birşey söyledi.Yani daha doğrusu birisine benzetti.Ama benzetttiği kişi yaşlı ve yani allah affetsin çirkin biri.Şakaya vurdu ama ben gerçekten çok bozuldum.
Kötü niyetle söylememiş olabilir ama birkaç defa tekrarladı aynı cümleyi gerçekten çok üzüldüm.Ben açık sözlüyüm bak herşeyi söyletim diyor yüZüme.Bende onunla beraber gülüp geçtim ama canım çok sıkıldı.
Tamam nişanlım brad pitt değil ama onun dediği kişi kadar da değil yani.
Şuan eve geldim çok mutsuzum.Gerçekten çok bozuldum.
Siz kalben sevdikten sonra isterse o bahsettiği kişiye benzesin ne fark eder ki. Mutsuz olunacak bir durum yok

Bozulduğumu tabiki belli etmedim.Bende güldüm ama içimden üzüldüm.Nişanlım bulunduğumuz şehirde parmakla gösterilen bir insan.Ama sadece çok yakışıklı değil.Kıskanıyor galiba tektaşla beştaşımın fotoğraflarını istiyor benden arkadaşlarına gösterecekmiş.

Uzak tut bence onları yanından işinizi bile bozarlar bak benim ağzım yandı senin yanmasın ne geliyorsa 3. Şahıslardan geliyor tanıştırmak görüştürme nişanlınla kimseyi katma. Yüzüğünden onlara ne kıskançlar yapma sakın

Herkese iyi akşamlar,

Bugün çok yakın iki kız arkadaşımla oturuyorduk.Uzun zamandır görüşmüyorduk.Geçen hafta nişanlımla tanıştırdım ikisini.Ancak kızlardan biri( daha samimi olduğum diğeri onun kuzeni).Benim nişanlımın dış görünüşüyle ilgili birşey söyledi.Yani daha doğrusu birisine benzetti.Ama benzetttiği kişi yaşlı ve yani allah affetsin çirkin biri.Şakaya vurdu ama ben gerçekten çok bozuldum.
Kötü niyetle söylememiş olabilir ama birkaç defa tekrarladı aynı cümleyi gerçekten çok üzüldüm.Ben açık sözlüyüm bak herşeyi söyletim diyor yüZüme.Bende onunla beraber gülüp geçtim ama canım çok sıkıldı.
Bana öyle yorum yapanlara onun ruhu çok güzel ben hem ruhunu hem fiziğini seviyorum, daha yakışıklısı sizin olsun ben mutluyum derdim .

Bana öyle yorum yapanlara onun ruhu çok güzel ben hem ruhunu hem fiziğini seviyorum, daha yakışıklısı sizin olsun ben mutluyum derdim .
Normalde asla sallamam ama yakın bir insan olunca takıldım sanırım.Yalnız kendi kuzenini de nişanlımın erkek kardeşiyle tanıştırmamı istiyor.Asla yapmam.

Uzak tut bence onları yanından işinizi bile bozarlar bak benim ağzım yandı senin yanmasın ne geliyorsa 3. Şahıslardan geliyor tanıştırmak görüştürme nişanlınla kimseyi katma. Yüzüğünden onlara ne kıskançlar yapma sakın
Birde kuzenini nişanlımın erkek kardeşiyle tanıştırmamı istiyor :)

Neden arkadaşınızla ve kuzeniyle nişanlınızı tanıştırdınız ki?

Onunla evlenme kararını verecek olan sizsiniz. Özel bir durum yada tesadüf olmadıkça özellikle tanıştırma amaçlı nişanlıyı sevgiliyi arkadaşlarla biraraya getirme durumunu saçma buluyorum. Sanki ben onayladım siz de bir onaylayın demek gibi oluyor sanki.

Bence ne dediklerini boşverin bir daha da nişanlınızı kimseyle muhattap etmeyin, tanıştırmasanız durduk yere canınız da sıkılmazdı.

Neden arkadaşınızla ve kuzeniyle nişanlınızı tanıştırdınız ki?

Onunla evlenme kararını verecek olan sizsiniz. Özel bir durum yada tesadüf olmadıkça özellikle tanıştırma amaçlı nişanlıyı sevgiliyi arkadaşlarla biraraya getirme durumunu saçma buluyorum. Sanki ben onayladım siz de bir onaylayın demek gibi oluyor sanki.

Bence ne dediklerini boşverin bir daha da nişanlınızı kimseyle muhattap etmeyin, tanıştırmasanız durduk yere canınız da sıkılmazdı.
Bilerek tanıştırmadım denk geldik gittiğimiz yerde.Tanışmış oldular o şekilde.

Normalde asla sallamam ama yakın bir insan olunca takıldım sanırım.Yalnız kendi kuzenini de nişanlımın erkek kardeşiyle tanıştırmamı istiyor.Asla yapmam.
Uzak insanlar bana o tip yorumlar yapamaz genelde yakınlar yapar ben de güler cevabimi verir geçerim takmam. Başkalarının arasını yapma konusunda ben pek araya girmiyorum

Herkese iyi akşamlar,

Nişanlınızla siz evleneceksiniz arkadaşınız değil 😂 çok mutsuz olmaya değer mi hiç boşverin Allahaşkına. Arkadaşınızın hayatında biri yok galiba?

Back
X