Çok bozuldum..

KIS -KANÇ-LIK
Başka bir açıklaması asla olamaz. Benimde aynı bu cins birisi vardı hayatımda. Hayatımdan çıkarttım ve çok mutluyum. Keşke daha önce görüşmeyi kesseydim.

KIS -KANÇ-LIK
Başka bir açıklaması asla olamaz. Benimde aynı bu cins birisi vardı hayatımda. Hayatımdan çıkarttım ve çok mutluyum. Keşke daha önce görüşmeyi kesseydim.
Sizi kıskanıyor olabilir mi acaba? arkadaşınızı tanımadığım için yargılamak istemiyorum ama...
Ya aslında pek kıskanç biri değil gibi ama aşırı tanımıyorum bilemedim.Açık sözlüyüm ben diyor

Bozulduğumu tabiki belli etmedim.Bende güldüm ama içimden üzüldüm.Nişanlım bulunduğumuz şehirde parmakla gösterilen bir insan.Ama sadece çok yakışıklı değil.Kıskanıyor galiba tektaşla beştaşımın fotoğraflarını istiyor benden arkadaşlarına gösterecekmiş.

Tam bir görgüsüz

Nisanlinizin maddi durumu iyi diye hatırlıyorum.
Belki de bunu kiskandilar.
Yuzuk fotoğraflarinizi falan istemeleri de bir garip.
Yani maddi durumun iyi olacak ama nisanlin çirkin biri gibi bir ima var sanki

Su kadarcik olaydan böyle bir cikarim biraz sacma oldu ama baskasinin nisanlisinjn güzelliği / cirkinliği neden elestirilir ki başka

Kötüniyetten , kiskancliktan bence. ...

Nisanlinizin maddi durumu iyi diye hatırlıyorum.
Belki de bunu kiskandilar.
Yuzuk fotoğraflarinizi falan istemeleri de bir garip.
Yani maddi durumun iyi olacak ama nisanlin çirkin biri gibi bir ima var sanki

Su kadarcik olaydan böyle bir cikarim biraz sacma oldu ama baskasinin nisanlisinjn güzelliği / cirkinliği neden elestirilir ki başka

Kötüniyetten , kiskancliktan bence. ...
Gerçekten takmayayım diyorum ama canımı fena halde sıktı bu konu sürekli nişanlımı inceler oldum bu yorumlar yüzünden.Halbuki bana güzel geliyor.Birdaha birşey derse terleyeceğim.Ben açık sözlüyüm diyor bana

Gerçekten takmayayım diyorum ama canımı fena halde sıktı bu konu sürekli nişanlımı inceler oldum bu yorumlar yüzünden.Halbuki bana güzel geliyor.Birdaha birşey derse terleyeceğim.Ben açık sözlüyüm diyor bana

Insanlar her konuda yorum yapmaya bayilirlar.
Takildiginiz sey icin bende çirkin seviyorum canim deyip gülmeyin bir daha derim nacizane.
Bozulduğunuzu söyleyin.
Herşeyin bir adabi var.
Söyleseydiniz keşke söylediği şeyin hosunuza gitmediğini.
Yani herkes de göz var. Herkes görüyorken , bu da cirkin ya falan hos konuşmalar degil bence.
Uyarin ki bir daha olur olmadik yerde de konusmasinlar böyle.

Herkese iyi akşamlar,

Bugün çok yakın iki kız arkadaşımla oturuyorduk.Uzun zamandır görüşmüyorduk.Geçen hafta nişanlımla tanıştırdım ikisini.Ancak kızlardan biri( daha samimi olduğum diğeri onun kuzeni).Benim nişanlımın dış görünüşüyle ilgili birşey söyledi.Yani daha doğrusu birisine benzetti.Ama benzetttiği kişi yaşlı ve yani allah affetsin çirkin biri.Şakaya vurdu ama ben gerçekten çok bozuldum.
Kötü niyetle söylememiş olabilir ama birkaç defa tekrarladı aynı cümleyi gerçekten çok üzüldüm.Ben açık sözlüyüm bak herşeyi söyletim diyor yüZüme.Bende onunla beraber gülüp geçtim ama canım çok sıkıldı.
Tamam nişanlım brad pitt değil ama onun dediği kişi kadar da değil yani.
Şuan eve geldim çok mutsuzum.Gerçekten çok bozuldum.

Bu tarz insanlar açık sözlü olmakla patavatsız olmayı birbirine karıştırıyorlar. Bir de bununla övünürler... Böylelerine sen de açık sözlü olacaksın vereceksin cevabı.

Back
X