Ya dogumlarda fln ayrı burnumdan geldi ztn de çok uzun oluyor diye anlatmadım onları astım unuttum artık da bunu bir kadın dert eder unutulmaz yaniŞaka mı bu diyeceğim ne alaka diyeceksiniz... bence yaptırmadan boşan.
Yok 2. cocuk oldu . İstemesi normal bir isteme degilki çok çirkin sözler. Ve para gidicek diye 1.5 yıldır hiç lafını etmemesi ben artık çok yüksek fiyatlar diye bunalıp konusunu açtım bide utanmadan bna küsüyor ve saçma sapan konusuyorIsteginde bir sıkıntı goremedim, bunu istedi diye boşanacaksaniz 3. Cocugu ne diye yaptiniz? Olumsuz olan şey para konusunda destek olmamasi.
Özelde doğum yaptım doktor gerek olmadığını söyledi .Ben normal Doğum yapmadım ama normal Doğum yapan eltime doktoru fazladan dikiş attığını söylemiş sanırım. Neden olmasın ki aslında yapılabilirdi.
Bu istek hem sizin hem de eşiniz için çok abartılı değil. Ama söyleyiş şekli hoş olmamış.
Güvenimi kırdı takıntı oldu bende daha çok gencim .Boşayacaksan niye yaptırıyorsun.? Yaptıracaksan niye boşanıyorsun?
Biliyordum böyle olacağını normal doğumda istemedim aslında kendi tutturdu korkuyormusumda keyfime göre davraniyormusum vs. Herşeyde dırdır yaniBen normal Doğum yapmadım ama normal Doğum yapan eltime doktoru fazladan dikiş attığını söylemiş sanırım. Neden olmasın ki aslında yapılabilirdi.
Bu istek hem sizin hem de eşiniz için çok abartılı değil. Ama söyleyiş şekli hoş olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?