• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım artık

Busesari98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
1
0
1
25
Merhabalar... problemim ailem...annemle babam anlaşamıyor annem sürekli sinirli ve evle ilgilenmiyor.babamla ben anlaşıyorum babam hep yemeği yapar gıkını da çıkarmaz anneme bunu dediğimde sen doğmadan önce çok çektirdi şimdi iyi göründüğüne bakma diyor. Oysa babam o kadar güzel konuşuyor ki, tabi onunla da anlaşamadığımız yerler var. Mesela benim çok normal bulduğum bir kıyafeti aşırı eleştiriyor çok açık buluyor. Ama zaten açık giyinme huyum yok ve klasik türk babası deyip uğraşmıyorum hiç, bir şekilde anlaşıyoruz. Annemle kavga etmekten artık o kadar yoruldum ki vuracakmısın bana diye bağırıyor ya niye vurayım sana annemsin dediğimde vurmaya başlıyor. Evden sürekli kaçtı şimdiye kadar evde onu gördüğüm az zamandır. Eve arkadaşımı getirmeye utanıyorum o kadar pis o kadar hor kullanılmış ki. Bir de benim yüksek sese tikim var. Titremeye başlıyorum çok sinirleniyorum. Bugün o kadar çok bağırdı ki bir de garip tiz bir sesi var bildiğiniz gözüm seyiriyor. Annemi de haklı buluyorum baban bana şunu yaptı bunu yaptı dediğinde ama babam 15 senedir sesini çıkarmadan eve gidip geldi koltukta uyudu çok yaşlandı artık. Haklılık savaşı olmaması gerek artık çünkü yorulduk. Bugünkü kavgadan sonra artık bana anne deme de dedi. Barışmak istiyorum deli gibi ama o kadar inatçı ki beni sildiğine bile inanmaya başladım. Lütfen psikoloğa git diyorum çünkü sinirinin yeri zamanı yok yolda küfürlerle bana bağırır arkadaşımın yanında bağırır anne nolur sus sen haklısın lütfen rezil oluyoruz desem daha çok hoşuna gider.bi de ben biraz asosyalim erkek arkadaşım falan yok annemde de evlilik fobisi var zaten erkek arkadaşım olduğunu duysa öldürür beni. Bugün kavgada sen büyüdüm havasında girdin özgür kız mı takılıyorsun dedi allahın izniyle yakında üniversiteye başlayacağım seni rahat ettirmeyeceğim dedi hiç sosyal hayatın olmayacak okuldan yurda yurttan okula.. çok korkuyorum artık çok yoruldum eksik hissediyorum evime hiçbir arkadaşımı getirmedim şimdiye kadar evimize yıllardır misafir de gelmedi annem misafirden de nefret ediyor bazen o kadar iyi oluyor ki allahım iyi ki annem burda iyi ki var diyorum ama çok uzun sürmüyor yeni ev alma fikrimiz var ama biliyorum bu mutsuzlukta o da haram olur o yüzden kıpırdayamıyoruz.. allahım ne olur yardım et gerçekten ağlamaktan yoruldum

Açıkcası annenizde ciddi problem var. Babanız sütten çıkmıs ak kaşık degil ama madem 15 yıl önce adam neler yaptığında boşasaydı. Şimdi bunca yılın üstüne çocuklarının sağlığını bozmaya hakkı yok. Belli ki babanızda pişman sesi çıkmıyor. Tabi bu onu hatasız yapmaz ama annenizde kabullenip canı sıkılınca konuyu ısıtıyo gibi olmuş. Bence siz onu psikolojik desteğe ikna edin açiklayın durumu

Anneniz de evlilik fobisi oluşabilecek kadar ne olmuş olabilir. Babanızın size karşı tavrı iyi olabilir , peki annenize de öyle mi ?
Annenizin ciddi anlamda problemleri var. Ne yapın edin yardım almasını sağlayın. Onu anladığını ve kendini iyi hissedeceğini tatlı dille söyleyin. Başka çözüm bulamadım ben.

Annen tedavi görmeli, ciddi yara almış muhtemelen ama bunu 15 yıl sürdürmesi normal değil. Psikolojik destekle belki yumuşatabilirsin yada ordan uzaklaşacaksın bi şekilde mesela okul için . Zor , Allah yardımcın olsun

Psikoloğa gidip, tedavi olmadığı sürece, hem size, hem kendine hayatı zindan edecek gibi görünüyor.. Allah yardımcın olsun..

Back
X