Cok bunaldim artik

Siz hayatınızı bundan sonra istediğiniz gibi yaşayın. Siz rahatsız olacağınıza onlar rahatsız olsun. Siz onlara uymayın onlar size uysun. İş sizde bitiyor!
Nasıl yapayım artık şaşırdım inanki anlamıyorlar .annem kendi iatesigi yere gidiyor ama ben biyere gideyim bir suri laf.yok ondan zarar gelir bundan zarar gelir.anneme bile sadece Allah korkusundan gidiyorum o dereceye geldim.onceden bir arkadaşım gelirdi mesela eger onun üstüne annem gelirse hareketleri bir görün sürat asmalar fln.boylevyapa yapa artık herşeyden sofuttular beni

Valla sizde kusurlusunuz. Açmayın 50 kere de arasa açmayın. Eve mi gelecek, o gelmeden çık git. Bitti. Boğazınıza bıçak mı dayadılar. Kardeşimi beklemekten bıktım diyeceğinize beklemeyin. Bitti.

Cok benciller kusura bakma

Anlatmasini bilirseniz cok iyi anlarlar zannimca.Siz isteginizde kesin net cizgile4 cizin hicbirsey olmaz.
kendi aileniz kendi sorumluluklariniz var aç acikta degiller sanirim.
Babaniz nerde bu arada?

Sorun anneniz de bence

Anlatmasini bilirseniz cok iyi anlarlar zannimca.Siz isteginizde kesin net cizgile4 cizin hicbirsey olmaz.
kendi aileniz kendi sorumluluklariniz var aç acikta degiller sanirim.
Babaniz nerde bu arada?
Buvsefer kirilacaklar falan demeyip anlaticam.cunku artık bana ciddi zarar veriyor bu durum.sabah beri kalbim ağrıyor.stresten.babam kardesimin ise girmemesine kiziyor.annemde hep ağucuk gugucuk yapıyor kazık kadar adama.hep bunalmasin üzülmesin diyor.ablasi taş gibi nasılsa bunalmaz üzülmez.kardesime toz kondurmuyir.yazik günah hep o modda.bana zarar verdiğinin hiç farkında değil.valla misafir varken üzerine gelecekler diye ödüm kopuyo artık.annemi defalarca çok dertte uyardim.ama birkacgun gorunmetip sonra yine ayni

Sorun anneniz de bence
Evet annemde ama kabul etmiyor.annem başkalarına benim üzerimden iyilik yapmayı çok sever.yillardir annemle uğraşmaktan hastalık kapicam önceden daha beterdi.birsuru misafir getirirdi bana haberli habersiz hep kendi istediği olacak.kiza kıza şimdi artık getirmiyor.ama hepte laf kalıyor tabi.sen sınırlıdır sen huysuzsun.ama hiç düşünmüyor ben bu kıza nekadar baskı yapıyorum diye.bende istiyorum hafta sonları bir arkadaşıma gitmek bir arkadaşımı davet etmek.tukendim artik

Kapiyi acmayin cokk ciddiyim telefonlari da..
Biraz kendi kafanizi dinleyin.calismiyorsa sizene ne ki. Bizdede boyle mevzular oluyor ben anneme bana bisey deme anne ilgilendirmez beni ben gidip ugrasamam koskoca adam diyorum. Konu kapaniyor.
Dertlenilir de yani bukadar da degil.

Hadi kardeş diyorum gelsin ama herkesin kardeşi var hergun her dakka bsimda radar gibi olmuyo.valla görünce tüylerim diken diken oluyor .eminimki yarın birgün iş sahibi olup evlenirse ben onun evine adım atamam.parasi yokmuş interneti yokmuş bizde internette iş ariyormus.

Reactions: H M
Canim valla bu skntilar herkeste yasaniyor ama benm ailem bu sekilde yaklasmiyor herkes kendi halinde.. sen kendine dikkat et bence

Anne değil bunu genelde kaynanalar bile yapmaz tavrını koy anne diye her yaptığı doğru olacak değil.
Ayrıca Senin üstünden iyilik yapması seni kullanıyor anlamında geliyor

Hanımefendi interneti kapattırın. Kötü olun ve evden kovun , annenizede ben kötü bir evladım sen iyi oğlunla mutlu yaşa deyin ve resti çekin

Hanımefendi interneti kapattırın. Kötü olun ve evden kovun , annenizede ben kötü bir evladım sen iyi oğlunla mutlu yaşa deyin ve resti çekin
Kapattiricam en sonunda.artik öyle doldumki anlatamam.attigim her adımın hesabını vermek çok canımı sıkıyor.sabah beri kafam yerine gelmiyor.benim okullu çocuğum var kalkıp onunla ilgilenemiyorum.ben zaten bunalmisim birde üstüne kendi oğlunu bana yukluyor.her gelişlerinde ayrı bir stres.millet ailesine gidince rahatlar ben aileme gidince sinir küpü olup geliyorum.birde hiç itiraz etme hakkin yok hep onlar hakli

Neden kardeşinizi bekliyorsunuz? İşim var diyin ya da demeyin çıkın gidin? Kötü bilirlerse de bilsinler? Hasta olacak duruma gelmişsiniz, laf dinlemiyorlar diyorsunuz? Arkadaşım var sizden kötü durumda, kardeşi 2.5 senedir onunla yaşıyor, çıldırma noktasında şuan, eşim ile yalnız kalmayı özledim diyor.
Bu hale gelene kadar susmayın işte. Herkesin kendi hayatı, sırtını dayamalarına izin vermeyin.

Ana basından atıyor neden size hak versin ki

Gercekten cok ilginç. Siz evli barklı yaşını almış bir insan degil misiniz, kimin gelip gittiğinden kiminle arkadaşlık ettiğinizden annenize ne? Kardesiniz neden dedikodunuzu yapıyor o da bi acayip, siz bi sınır çizin o kadar müdahil olmasinlar hayatınıza.

çocuğunuzu alın o evde de olsa hazırlanın biz dışarı çıkıyoruz siz oturun evde de kapıyıda kapat git eğer çocugunuz küçük değilse emmiyorsa çocuguda onlara bırak siz bakın ben dışarı çıkıyorum arkadaşıma gidiyorum de onlar gelmeden önce hazırlanın kardesınız tek gelse bile hazırlanın o gelir gelmezde ben gidiyorum deyin 2 3 gün yapın gelmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…