Nasıl yapayım artık şaşırdım inanki anlamıyorlar .annem kendi iatesigi yere gidiyor ama ben biyere gideyim bir suri laf.yok ondan zarar gelir bundan zarar gelir.anneme bile sadece Allah korkusundan gidiyorum o dereceye geldim.onceden bir arkadaşım gelirdi mesela eger onun üstüne annem gelirse hareketleri bir görün sürat asmalar fln.boylevyapa yapa artık herşeyden sofuttular beniSiz hayatınızı bundan sonra istediğiniz gibi yaşayın. Siz rahatsız olacağınıza onlar rahatsız olsun. Siz onlara uymayın onlar size uysun. İş sizde bitiyor!
Valla sizde kusurlusunuz. Açmayın 50 kere de arasa açmayın. Eve mi gelecek, o gelmeden çık git. Bitti. Boğazınıza bıçak mı dayadılar. Kardeşimi beklemekten bıktım diyeceğinize beklemeyin. Bitti.Geç bile kaldım antidepresana.is beğenmiyor.bit bit bana dertlerini kusuyirlar durmadan.bir insan kalmadı çevremde .çünkü hep kardeşimi bekliyorum.cok misafirim varken girdi yanlarına olmuyo yani gönül rahatlığıyla kabul edemeyince bende kimseye gitmiyorum kimseyide kabul etmiyorum.biyere git elli kere ararlar arkamdan nerdesin nerdesin zaten rahat oturamiyosunki
Cok benciller kusura bakmaSoylesemde anlamıyorlar ki .anneme kin gelsdiyse gittiyse hepsini söylüyor sonra annem niye onu kabul ettin niye bunu kabul ettin kafa tutuyor.hep hesap vermek zorundayım oblara.herkesin kardeşi var ailesi var bikadarda yuklebilmex diyorum.yillardir boyle.cevremi dağıttılar resmen
Hemde ne bencillik içimi kuruttularCok benciller kusura bakma
Sorun anneniz de benceSlm arkadaşlar.oyle bunaldimki anlatamam.dahavoncede konu acmistim.otuz yaşında bir erkek kardeşim var.is beğenmiyor.istedigi işler olmuyor.bekliyor bakalım daha nereye kadar.evde canı sıkılıyor sürekli.annemde ondan bunaliyor kimseye gidemiyorum kimseyi kabul edemiyorum diye.yillardir hergun bende.bunaldikca daraldikca gelip bana anlatıyor.hadi ablasiyim bunalmistir diyorum.ama her zaman kafa çekmiyor.yillardir buduurm boyle.gunde enaz üç kere gelir.evimde istediğin gibi hareket edemiyorum.biyere gidemiyorum.kimseyi kabul edemiyorum.anbeme bunu yıllardır söylüyorum.anne bak bu alıyorum lütfen bu işleri sen ayarla diyorum.ozamanda bana kin besliyor.ama benimde kendimce soeunlarim sıkıntılarım çocuklarım var.kocamdan çok kardeşimi goruyorum.annem biyandan dert anlatır kardeşim biryandan.hic arkadaşım kalmadı onlar yüzünden.radar gibi kardeşim hep basimda.kimle arkadaşlık yapsam annem yok onun bakışını beğenmedim yok bu iyi biri değil.herkese bir kulp taktiği şimdiye kadar.Artik canım hicbirsey istemiyor kafam kalkmıyor.kebdi halime kalmak istiyorum.sabah kalkıp çocuklarımla kahvaltı yapıp biyere gideceksem gideyim birini kabul edeceksen kabul edeyim diyorum ama kardeşimi beklerken günüm berbat oluyor.bunu anneme defalarca anlattİm.annecim bak kazık kadar adam.hep onun iş sıkıntısını dinlemekten bunaliyorum diye.ama annem cocuklusun zaten kimse istemez seni diyor.biyere gidecek olsam gitme napcan işte o kişinin bakışını beğenmedim yok öle yok böle.valla artık hayattan sogudum.hep uykuluyum depresyondan.esimede söyleyemiyorum böyle diye.misafirim gelsin kardeşim bende yada misafir varken çıkıp geliyor.tamam ablasiyim derdine ortak olayım ama ben koca gün kardesimden başka kimseyi görmüyorum.soyleyincede kötü oluyorum.artil kalbim ağrıyor kendimi sikmaktan oooofff offff
Buvsefer kirilacaklar falan demeyip anlaticam.cunku artık bana ciddi zarar veriyor bu durum.sabah beri kalbim ağrıyor.stresten.babam kardesimin ise girmemesine kiziyor.annemde hep ağucuk gugucuk yapıyor kazık kadar adama.hep bunalmasin üzülmesin diyor.ablasi taş gibi nasılsa bunalmaz üzülmez.kardesime toz kondurmuyir.yazik günah hep o modda.bana zarar verdiğinin hiç farkında değil.valla misafir varken üzerine gelecekler diye ödüm kopuyo artık.annemi defalarca çok dertte uyardim.ama birkacgun gorunmetip sonra yine ayniAnlatmasini bilirseniz cok iyi anlarlar zannimca.Siz isteginizde kesin net cizgile4 cizin hicbirsey olmaz.
kendi aileniz kendi sorumluluklariniz var aç acikta degiller sanirim.
Babaniz nerde bu arada?
Evet annemde ama kabul etmiyor.annem başkalarına benim üzerimden iyilik yapmayı çok sever.yillardir annemle uğraşmaktan hastalık kapicam önceden daha beterdi.birsuru misafir getirirdi bana haberli habersiz hep kendi istediği olacak.kiza kıza şimdi artık getirmiyor.ama hepte laf kalıyor tabi.sen sınırlıdır sen huysuzsun.ama hiç düşünmüyor ben bu kıza nekadar baskı yapıyorum diye.bende istiyorum hafta sonları bir arkadaşıma gitmek bir arkadaşımı davet etmek.tukendim artikSorun anneniz de bence
Hadi kardeş diyorum gelsin ama herkesin kardeşi var hergun her dakka bsimda radar gibi olmuyo.valla görünce tüylerim diken diken oluyor .eminimki yarın birgün iş sahibi olup evlenirse ben onun evine adım atamam.parasi yokmuş interneti yokmuş bizde internette iş ariyormus.Kapiyi acmayin cokk ciddiyim telefonlari da..
Biraz kendi kafanizi dinleyin.calismiyorsa sizene ne ki. Bizdede boyle mevzular oluyor ben anneme bana bisey deme anne ilgilendirmez beni ben gidip ugrasamam koskoca adam diyorum. Konu kapaniyor.
Dertlenilir de yani bukadar da degil.
Canim valla bu skntilar herkeste yasaniyor ama benm ailem bu sekilde yaklasmiyor herkes kendi halinde.. sen kendine dikkat et benceHadi kardeş diyorum gelsin ama herkesin kardeşi var hergun her dakka bsimda radar gibi olmuyo.valla görünce tüylerim diken diken oluyor .eminimki yarın birgün iş sahibi olup evlenirse ben onun evine adım atamam.parasi yokmuş interneti yokmuş bizde internette iş ariyormus.
Bunlar yuklendikce yukleniyor.biraz kendi haline birakmiyorlar insanıCanim valla bu skntilar herkeste yasaniyor ama benm ailem bu sekilde yaklasmiyor herkes kendi halinde.. sen kendine dikkat et bence
Anne değil bunu genelde kaynanalar bile yapmaz tavrını koy anne diye her yaptığı doğru olacak değil.Evet annemde ama kabul etmiyor.annem başkalarına benim üzerimden iyilik yapmayı çok sever.yillardir annemle uğraşmaktan hastalık kapicam önceden daha beterdi.birsuru misafir getirirdi bana haberli habersiz hep kendi istediği olacak.kiza kıza şimdi artık getirmiyor.ama hepte laf kalıyor tabi.sen sınırlıdır sen huysuzsun.ama hiç düşünmüyor ben bu kıza nekadar baskı yapıyorum diye.bende istiyorum hafta sonları bir arkadaşıma gitmek bir arkadaşımı davet etmek.tukendim artik
Kapattiricam en sonunda.artik öyle doldumki anlatamam.attigim her adımın hesabını vermek çok canımı sıkıyor.sabah beri kafam yerine gelmiyor.benim okullu çocuğum var kalkıp onunla ilgilenemiyorum.ben zaten bunalmisim birde üstüne kendi oğlunu bana yukluyor.her gelişlerinde ayrı bir stres.millet ailesine gidince rahatlar ben aileme gidince sinir küpü olup geliyorum.birde hiç itiraz etme hakkin yok hep onlar hakliHanımefendi interneti kapattırın. Kötü olun ve evden kovun , annenizede ben kötü bir evladım sen iyi oğlunla mutlu yaşa deyin ve resti çekin
Ana basından atıyor neden size hak versin kiSlm arkadaşlar.oyle bunaldimki anlatamam.dahavoncede konu acmistim.otuz yaşında bir erkek kardeşim var.is beğenmiyor.istedigi işler olmuyor.bekliyor bakalım daha nereye kadar.evde canı sıkılıyor sürekli.annemde ondan bunaliyor kimseye gidemiyorum kimseyi kabul edemiyorum diye.yillardir hergun bende.bunaldikca daraldikca gelip bana anlatıyor.hadi ablasiyim bunalmistir diyorum.ama her zaman kafa çekmiyor.yillardir buduurm boyle.gunde enaz üç kere gelir.evimde istediğin gibi hareket edemiyorum.biyere gidemiyorum.kimseyi kabul edemiyorum.anbeme bunu yıllardır söylüyorum.anne bak bu alıyorum lütfen bu işleri sen ayarla diyorum.ozamanda bana kin besliyor.ama benimde kendimce soeunlarim sıkıntılarım çocuklarım var.kocamdan çok kardeşimi goruyorum.annem biyandan dert anlatır kardeşim biryandan.hic arkadaşım kalmadı onlar yüzünden.radar gibi kardeşim hep basimda.kimle arkadaşlık yapsam annem yok onun bakışını beğenmedim yok bu iyi biri değil.herkese bir kulp taktiği şimdiye kadar.Artik canım hicbirsey istemiyor kafam kalkmıyor.kebdi halime kalmak istiyorum.sabah kalkıp çocuklarımla kahvaltı yapıp biyere gideceksem gideyim birini kabul edeceksen kabul edeyim diyorum ama kardeşimi beklerken günüm berbat oluyor.bunu anneme defalarca anlattİm.annecim bak kazık kadar adam.hep onun iş sıkıntısını dinlemekten bunaliyorum diye.ama annem cocuklusun zaten kimse istemez seni diyor.biyere gidecek olsam gitme napcan işte o kişinin bakışını beğenmedim yok öle yok böle.valla artık hayattan sogudum.hep uykuluyum depresyondan.esimede söyleyemiyorum böyle diye.misafirim gelsin kardeşim bende yada misafir varken çıkıp geliyor.tamam ablasiyim derdine ortak olayım ama ben koca gün kardesimden başka kimseyi görmüyorum.soyleyincede kötü oluyorum.artil kalbim ağrıyor kendimi sikmaktan oooofff offff
Gercekten cok ilginç. Siz evli barklı yaşını almış bir insan degil misiniz, kimin gelip gittiğinden kiminle arkadaşlık ettiğinizden annenize ne? Kardesiniz neden dedikodunuzu yapıyor o da bi acayip, siz bi sınır çizin o kadar müdahil olmasinlar hayatınıza.Soylesemde anlamıyorlar ki .anneme kin gelsdiyse gittiyse hepsini söylüyor sonra annem niye onu kabul ettin niye bunu kabul ettin kafa tutuyor.hep hesap vermek zorundayım oblara.herkesin kardeşi var ailesi var bikadarda yuklebilmex diyorum.yillardir boyle.cevremi dağıttılar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?