- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Kusura bakma ama sen çok safsin kardeşin dikiş tutturamiyor orda burda günü gün etmeye çalışıyor asalak bildiğin annen ise kendi başından saviyor oğlunu sende kalmasa mecbur anasinin evinde kalacagindan sana baktiriyor kardeşini..sende aç gözünü evde kardesinde olsa cagir misafirini kardesinden rica et diğer odada otursun..disari mi çıkmak istiyorsun soyle bi arkadaşına sana geliyorum de ama kardeşine beni çağırmıştı söz verdim gitmem lazım de ..annenede anne ben sana katılmıyorum o arkadaşım iyi biri bi yanlışını gormeden arkadaşligimi kesmem de .he he de gecistir idare et ama kendinden de ödün vermeSlm arkadaşlar.oyle bunaldimki anlatamam.dahavoncede konu acmistim.otuz yaşında bir erkek kardeşim var.is beğenmiyor.istedigi işler olmuyor.bekliyor bakalım daha nereye kadar.evde canı sıkılıyor sürekli.annemde ondan bunaliyor kimseye gidemiyorum kimseyi kabul edemiyorum diye.yillardir hergun bende.bunaldikca daraldikca gelip bana anlatıyor.hadi ablasiyim bunalmistir diyorum.ama her zaman kafa çekmiyor.yillardir buduurm boyle.gunde enaz üç kere gelir.evimde istediğin gibi hareket edemiyorum.biyere gidemiyorum.kimseyi kabul edemiyorum.anbeme bunu yıllardır söylüyorum.anne bak bu alıyorum lütfen bu işleri sen ayarla diyorum.ozamanda bana kin besliyor.ama benimde kendimce soeunlarim sıkıntılarım çocuklarım var.kocamdan çok kardeşimi goruyorum.annem biyandan dert anlatır kardeşim biryandan.hic arkadaşım kalmadı onlar yüzünden.radar gibi kardeşim hep basimda.kimle arkadaşlık yapsam annem yok onun bakışını beğenmedim yok bu iyi biri değil.herkese bir kulp taktiği şimdiye kadar.Artik canım hicbirsey istemiyor kafam kalkmıyor.kebdi halime kalmak istiyorum.sabah kalkıp çocuklarımla kahvaltı yapıp biyere gideceksem gideyim birini kabul edeceksen kabul edeyim diyorum ama kardeşimi beklerken günüm berbat oluyor.bunu anneme defalarca anlattİm.annecim bak kazık kadar adam.hep onun iş sıkıntısını dinlemekten bunaliyorum diye.ama annem cocuklusun zaten kimse istemez seni diyor.biyere gidecek olsam gitme napcan işte o kişinin bakışını beğenmedim yok öle yok böle.valla artık hayattan sogudum.hep uykuluyum depresyondan.esimede söyleyemiyorum böyle diye.misafirim gelsin kardeşim bende yada misafir varken çıkıp geliyor.tamam ablasiyim derdine ortak olayım ama ben koca gün kardesimden başka kimseyi görmüyorum.soyleyincede kötü oluyorum.artil kalbim ağrıyor kendimi sikmaktan oooofff offff
Slm arkadaşlar.oyle bunaldimki anlatamam.dahavoncede konu acmistim.otuz yaşında bir erkek kardeşim var.is beğenmiyor.istedigi işler olmuyor.bekliyor bakalım daha nereye kadar.evde canı sıkılıyor sürekli.annemde ondan bunaliyor kimseye gidemiyorum kimseyi kabul edemiyorum diye.yillardir hergun bende.bunaldikca daraldikca gelip bana anlatıyor.hadi ablasiyim bunalmistir diyorum.ama her zaman kafa çekmiyor.yillardir buduurm boyle.gunde enaz üç kere gelir.evimde istediğin gibi hareket edemiyorum.biyere gidemiyorum.kimseyi kabul edemiyorum.anbeme bunu yıllardır söylüyorum.anne bak bu alıyorum lütfen bu işleri sen ayarla diyorum.ozamanda bana kin besliyor.ama benimde kendimce soeunlarim sıkıntılarım çocuklarım var.kocamdan çok kardeşimi goruyorum.annem biyandan dert anlatır kardeşim biryandan.hic arkadaşım kalmadı onlar yüzünden.radar gibi kardeşim hep basimda.kimle arkadaşlık yapsam annem yok onun bakışını beğenmedim yok bu iyi biri değil.herkese bir kulp taktiği şimdiye kadar.Artik canım hicbirsey istemiyor kafam kalkmıyor.kebdi halime kalmak istiyorum.sabah kalkıp çocuklarımla kahvaltı yapıp biyere gideceksem gideyim birini kabul edeceksen kabul edeyim diyorum ama kardeşimi beklerken günüm berbat oluyor.bunu anneme defalarca anlattİm.annecim bak kazık kadar adam.hep onun iş sıkıntısını dinlemekten bunaliyorum diye.ama annem cocuklusun zaten kimse istemez seni diyor.biyere gidecek olsam gitme napcan işte o kişinin bakışını beğenmedim yok öle yok böle.valla artık hayattan sogudum.hep uykuluyum depresyondan.esimede söyleyemiyorum böyle diye.misafirim gelsin kardeşim bende yada misafir varken çıkıp geliyor.tamam ablasiyim derdine ortak olayım ama ben koca gün kardesimden başka kimseyi görmüyorum.soyleyincede kötü oluyorum.artil kalbim ağrıyor kendimi sikmaktan oooofff offff
Malesef çok fazla arkadaşı yok.is bulamamak onu bunaltiyo.benim elimdende birşey gelmiyo.ayni şeyleri dinle dinle bunaldim30 yasındaki adam sizin evde aksama kadar ne yapıyor yahu? Arkadasları da mı yok
g. Kardeş insan uzuluyo ama napabilirim.artik bana zarar veriyor bu durum.cevrem kalmadikapıyı bir iki defa açma kursa başladım de,çocukları oyun grubuna yazdırdım de,arkadaşa gidiyorum de uydur birşeyler veya uzağa taşın.bendede o kardeşin 21 yaşında okula gitmeyen bütün gün evde oturan modeli var.şehir değiştirmeyi düşünüyorum.
Malesef çok fazla arkadaşı yok.is bulamamak onu bunaltiyo.benim elimdende birşey gelmiyo.ayni şeyleri dinle dinle bunaldim
yapacak birşey yok kendi istemeyene hiçkimse yardım edemez.g. Kardeş insan uzuluyo ama napabilirim.artik bana zarar veriyor bu durum.cevrem kalmadi
Vallaha canım tepkinizi koyun zira ancak o zaman anlıyolar.Slm arkadaşlar.oyle bunaldimki anlatamam.dahavoncede konu acmistim.otuz yaşında bir erkek kardeşim var.is beğenmiyor.istedigi işler olmuyor.bekliyor bakalım daha nereye kadar.evde canı sıkılıyor sürekli.annemde ondan bunaliyor kimseye gidemiyorum kimseyi kabul edemiyorum diye.yillardir hergun bende.bunaldikca daraldikca gelip bana anlatıyor.hadi ablasiyim bunalmistir diyorum.ama her zaman kafa çekmiyor.yillardir buduurm boyle.gunde enaz üç kere gelir.evimde istediğin gibi hareket edemiyorum.biyere gidemiyorum.kimseyi kabul edemiyorum.anbeme bunu yıllardır söylüyorum.anne bak bu alıyorum lütfen bu işleri sen ayarla diyorum.ozamanda bana kin besliyor.ama benimde kendimce soeunlarim sıkıntılarım çocuklarım var.kocamdan çok kardeşimi goruyorum.annem biyandan dert anlatır kardeşim biryandan.hic arkadaşım kalmadı onlar yüzünden.radar gibi kardeşim hep basimda.kimle arkadaşlık yapsam annem yok onun bakışını beğenmedim yok bu iyi biri değil.herkese bir kulp taktiği şimdiye kadar.Artik canım hicbirsey istemiyor kafam kalkmıyor.kebdi halime kalmak istiyorum.sabah kalkıp çocuklarımla kahvaltı yapıp biyere gideceksem gideyim birini kabul edeceksen kabul edeyim diyorum ama kardeşimi beklerken günüm berbat oluyor.bunu anneme defalarca anlattİm.annecim bak kazık kadar adam.hep onun iş sıkıntısını dinlemekten bunaliyorum diye.ama annem cocuklusun zaten kimse istemez seni diyor.biyere gidecek olsam gitme napcan işte o kişinin bakışını beğenmedim yok öle yok böle.valla artık hayattan sogudum.hep uykuluyum depresyondan.esimede söyleyemiyorum böyle diye.misafirim gelsin kardeşim bende yada misafir varken çıkıp geliyor.tamam ablasiyim derdine ortak olayım ama ben koca gün kardesimden başka kimseyi görmüyorum.soyleyincede kötü oluyorum.artil kalbim ağrıyor kendimi sikmaktan oooofff offff
Cocuklar kac yasinda okula gidiyor mu ikisi de peki
Net bi sekilde musait degilim bunaldim benim derdim bana yeter annecim kocamla sorunum var olmazsa ayrilicam alıp cocuklari sana yerlescem bosanip deyin de anneniz kaçsın aramasin.
Ben etrafına bakınca hep anneler kızlarını daha ayrı bir yere koyuyor.uzulmesin kırılmasın diye maddi manevi destek oluyorlar.ben kendimi bildiğim bileli kız olduğum için hiç değerim olmadı.ama dert anlatmaya geldimi hep beni buluyorlar.dert küpü oldum.annemin hiç stresi bitmez.ablatir anlatır insanı doldurur sonra etrafa karşı sen sakrakVallaha canım tepkinizi koyun zira ancak o zaman anlıyolar.
Tabiikide istememezlik değil .kardeş kardeşe destek olması lazım ama baktığımda artık benim ozel hayatım kalmamış .sürekli stres.esime anlatmıyorum bu şekilde.surekli içime ata ata ya eşimden ya çocuklarımdan cikariyorum.onceden okadar çok çevrem vardı.hepsini sinirlaya sinirlaya birşey kalmadı.bugun aldım cocuklarimi akşamüstü dolastirdim yolda arkadasimi gördüm. Biyerde oturup çay içtik.okadar iyi geldiki.surekli aileylede olmuyo insan arkadaşa da ihtiyaç duyuyorKımse kardesını ıstememezlık yapmaz. Ama kımse de sızın hayatınızı kısıtlayamaz. Annenız, kardesınız, esınız olması olayı degıstırmıyor. Bence sız sabahtan cocuklarınızı hazırlayın kahvaltıya dısarı gıdın aksama kadar gelmeyın. Belkı anlar bır umut
Cok haklısın kı zaten. Aıle de olsa ınsan kendıne, kendı cekırdek aılesıne zaman ayırmak ıstıyor. Zaten cocuklu kadınlar ev ısınden sureklı cocukla ılgılenmekten eve tıkılıp bunalıyor bırde sosyal hayatın kalmaması sureklı evde kalmak daha da boguyor.Tabiikide istememezlik değil .kardeş kardeşe destek olması lazım ama baktığımda artık benim ozel hayatım kalmamış .sürekli stres.esime anlatmıyorum bu şekilde.surekli içime ata ata ya eşimden ya çocuklarımdan cikariyorum.onceden okadar çok çevrem vardı.hepsini sinirlaya sinirlaya birşey kalmadı.bugun aldım cocuklarimi akşamüstü dolastirdim yolda arkadasimi gördüm. Biyerde oturup çay içtik.okadar iyi geldiki.surekli aileylede olmuyo insan arkadaşa da ihtiyaç duyuyor
Neredeyse üç yıldır hickimseyle görünüyorum.insanlarla gidip gelmeyi kestim.icime kapandim.gorduklerim sadece annemler kvdemler.kime gittiysem gitme ne işin var.kim geldiyse niye kabul ettin.hep böyle.ama artık kaybettiklerimi toparlamaya basliyacagim.baska insanlarla görüşmek çocuklarada iyi geliyor.hep dert dinlemekten kendimi çok unutmuşum.son zamanlarda farkettim ki kendimi salmış bitkin hep uykuluyumCok haklısın kı zaten. Aıle de olsa ınsan kendıne, kendı cekırdek aılesıne zaman ayırmak ıstıyor. Zaten cocuklu kadınlar ev ısınden sureklı cocukla ılgılenmekten eve tıkılıp bunalıyor bırde sosyal hayatın kalmaması sureklı evde kalmak daha da boguyor.
Sen sabahtan butun evın ısını bırakıp cocuklarını al sokaga at kendını yavas yavas alısırsın havan degısır. Her dk aynı ucgende olmak tabı kı depresyon sebebı. Bak bır cay ıcmıssın ıcın acılmıs. Demek kı hala umut varNeredeyse üç yıldır hickimseyle görünüyorum.insanlarla gidip gelmeyi kestim.icime kapandim.gorduklerim sadece annemler kvdemler.kime gittiysem gitme ne işin var.kim geldiyse niye kabul ettin.hep böyle.ama artık kaybettiklerimi toparlamaya basliyacagim.baska insanlarla görüşmek çocuklarada iyi geliyor.hep dert dinlemekten kendimi çok unutmuşum.son zamanlarda farkettim ki kendimi salmış bitkin hep uykuluyum
Resmen yabanilestim gibi birşey.sonrada çocukların var seni kimse istemez demiyolarmi bitiyorum ozamanSen sabahtan butun evın ısını bırakıp cocuklarını al sokaga at kendını yavas yavas alısırsın havan degısır. Her dk aynı ucgende olmak tabı kı depresyon sebebı. Bak bır cay ıcmıssın ıcın acılmıs. Demek kı hala umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?