Erkek olunca evde ister istemez insanlar çekinirler.cogu zaman ben biyere gitsem annem bakmak istiyo çocuklara ama inanın küçücük çocukları bile herzaman bırakamıyorum anneme yük olmayim diye.Gittiğin yer çoğu zaman çocuklu oluyodur zaten arkadaşınmi geldi diyeceksin kardeşine hadi sen artık git bizim özel konusacaklarimiz var veya arkadaşım senden cekiniyo bi kursa falanmı gitsem çocuklarına annen baksa sen onları bunaltsan
Mesela hergun sabah kalkınca kendime bakayım diyetini yapayım namazima baslayim diye yatıyorum birşeyleri değiştireyim diyorum.sabah kalktigim gibi aynı sorunlar başlıyor.butun gün ustuste sigara içmekle kendimi yatistirmaya çalışmakla geciyo.eskiden kaldirabiliyodum.ama artık dolmusim sanırım.tahammulum kalmadi.cevreme bakıyorum herkes biyerlere gidiyor arkadaşlarına gidiyor gezip tozuyor.benim gidecek bir arkadaşım bile kalmadi.enerjim çekildi resmenGittiğin yer çoğu zaman çocuklu oluyodur zaten arkadaşınmi geldi diyeceksin kardeşine hadi sen artık git bizim özel konusacaklarimiz var veya arkadaşım senden cekiniyo bi kursa falanmı gitsem çocuklarına annen baksa sen onları bunaltsan
Bence kursa gitmelisin hem yeniinsanlarla tanışır hemde ailenle pek vakit geçiremezsinMesela hergun sabah kalkınca kendime bakayım diyetini yapayım namazima baslayim diye yatıyorum birşeyleri değiştireyim diyorum.sabah kalktigim gibi aynı sorunlar başlıyor.butun gün ustuste sigara içmekle kendimi yatistirmaya çalışmakla geciyo.eskiden kaldirabiliyodum.ama artık dolmusim sanırım.tahammulum kalmadi.cevreme bakıyorum herkes biyerlere gidiyor arkadaşlarına gidiyor gezip tozuyor.benim gidecek bir arkadaşım bile kalmadi.enerjim çekildi resmen
Ben çekinirim mesela bi bahane uydurup kalkarım sonuç Ta arkadasimla oturmaya gittim bi başkasıyla değil onlar size yük oluyo birazda siz onlara olunErkek olunca evde ister istemez insanlar çekinirler.cogu zaman ben biyere gitsem annem bakmak istiyo çocuklara ama inanın küçücük çocukları bile herzaman bırakamıyorum anneme yük olmayim diye.
Aynn iste.hadi annem hadi kardeşim diye diye bu hale geldim.buginlerde kalbim çok ağrıyor sinirlenip içime atincaIkisi de tuhaf ama biri anne biri kardes atsan atılmaz satsan sayılmaz
Allah sabır versin.
Içinize atmayın.Aynn iste.hadi annem hadi kardeşim diye diye bu hale geldim.buginlerde kalbim çok ağrıyor sinirlenip içime atinca
Ben olsam bende cekinirim.koca adam hoş olmuyo.yillar öncesi birgün günüm var arkadaşlarım var evde yine geldi.baska odada oturdu amaBen çekinirim mesela bi bahane uydurup kalkarım sonuç Ta arkadasimla oturmaya gittim bi başkasıyla değil onlar size yük oluyo birazda siz onlara olun
Tepki gösterince de enkotu lafları duyuyorum.annen kendi bile bazen yakınıyor hep evde kimseyi kabul edemiyorum diye ben söyleyince suç oluyorIçinize atmayın.
Ben onu çok Yaptım.
Ama inan çok pişmanım.
Gerekirse kır ama içine atma
Olsun içine atınca da hastalık stres sıkıntı olarak geri Dönüyor.Tepki gösterince de enkotu lafları duyuyorum.annen kendi bile bazen yakınıyor hep evde kimseyi kabul edemiyorum diye ben söyleyince suç oluyor
Aynn oyle.bakalim bana nasıl donecekOlsun içine atınca da hastalık stres sıkıntı olarak geri Dönüyor.
Yani bide anlatiyo galiba kimin gelip gittiğini yanlış okumadiysam cok sabirli eşiniz varmış artık musade etmeyin lutfenBen olsam bende cekinirim.koca adam hoş olmuyo.yillar öncesi birgün günüm var arkadaşlarım var evde yine geldi.baska odada oturdu ama
ozamanda çok gerilmistim.rahat gulusup muhabbet edememistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?