- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
Tövbe Yarabbi...İyi bir insan oldum cehenneme gideceksin dediler
Kurban psikolojisini bi arastirmani tavsiye ederim.
Bence de kurban psikolojisini araştırıp bakış açını değiştir. Hayat boyu anormal ve adaletsiz insanlar göreceksin. Hepsine enerjin kalmayacak. Hatta diyeceksin ki elin kötüsündense ailem iyiymiş her şeye rağmen. Muhtemelen ailen sana iyilik yaptığını sanıyor, baskı yaptığını fark etmiyorlar
Sorunun etrafınızdaki insanlarda değil sizde olduğunu kabullenirseniz belki bir şeyler yoluna girebilir. O nasıl bir durum ki tek hocanın tek dersten yaptığı adaletsizlikle ortalamanız 2’nin altına düştü? Diğer derslerinizin çok yüksek olmamasının sebebi de eminim sizin dışınızda birilerinin yanlışıdır. Ayrıca akraba dediğiniz nedir yani? Görüşmeyin olsun bitsin. Üniversiteyi aile yanında mı okuyorsunuz?
İnsanlar buraya yazdıklarıma inanmiyorlar ama yemin ederim ki benim suçum yok.
Allah yardımcınız olsun. Korona bitince Üniversite yurduna çıkma imkanınız var mı?
Bence de kurban psikolojisini araştırıp bakış açını değiştir. Hayat boyu anormal ve adaletsiz insanlar göreceksin. Hepsine enerjin kalmayacak. Hatta diyeceksin ki elin kötüsündense ailem iyiymiş her şeye rağmen. Muhtemelen ailen sana iyilik yaptığını sanıyor, baskı yaptığını fark etmiyorlar
Ailenizden uzak durun, derslerinize sarılın. bozuk psikoloji nedeniyle çalışamamışsınız ki ortalamanız düşük. Diğer dersler yüksek olsaydı tek dersten o kadar düşmezdi. Okulu bitirip çalışmaya başlayın. Kendi işiniz gücünüz olunca ibadetinize de açılıp kapanmanıza da karıştırmazsınız kimseyi, gerekirse ayrı eve çıkarsınız.
Yoo inandım, zaten ülkede birçok kişinin ailesi böyle. Yani günlük hayatta az ya da çok manipülasyona uğruyor birçok insan. Önemli olan sizin bakış açınızı değiştirmeniz. Neden her şey benim başıma geliyor derseniz modunuz ve enerjiniz düşer, depresif ve kırılgan olur, anksiyete ya da panik atak yaşarsınız. Sürekli üzgün ve gergin olduğunuz için bağışıklık sisteminiz zayıflar ve kolay hasta olursunuz. Bu ruh halindeki kişilerle kimse arkadaşlık etmez çünkü duygular bulaşıcıdır, kimse sizin mutsuzluğunuzu taşımak istemez. Neden biliyor musunuz? Çünkü herkesin sıkıntısı var. Mutlu ya da mutsuz olmanın zeminini sadece çevre değil biz de hazırlıyoruz. Kurban psikolojisini oku, sadece önlem alİnsanlar buraya yazdıklarıma inanmiyorlar ama yemin ederim ki benim suçum yok.
Dersleri düzeltirsin. Oturup çalış. Onu kafaya takmanın anlamı yok. Aile de dövmüyorsa onları da boşver. Bir kulağından girsin diğerinden çıksın. Mesleğini eline alınca artık rahat edersin.
Sadece 1 hoca haksızlık yaptı diye neden 2.00 altında kalasın ki ? hepsi aynı anda mı haksızlık yaptı ?
Çok abartıyorsun. Üniversitede okuyorsun ki bu bir nimet. Gitmek isteyipte gidemeyen bir ton insan var. Harçlık kesilmesine gelince 2 işte birden çalışıp okuyarak 3 üniversite bitirmiş biriyim. Babamdan hayatım boyunca bir kuruş harçlık görmedim. Ayrıca ff ya da fd nedir ya. Derslerinin durumu zaten çok kötü. Onu bunu bırak derslerine yapış.Dovmuyorlar ama harcligini keseriz vs diyorlarHatta 15 yaşındayken başım açık diye evden cikmama bile izin vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?