Benim de aynısı 1 ay olacak neredeyse ve biz çok daha kötü ayrıldık.Seven insan aramadan durabilir mi ? Yazmadan sormadan durabilir mi ?
Sevgilimle tartıştık birbirimizi engelledik.Bana göre ben haklıyım ona göre o.
Ne ben arıyorum ne de o.3 gün olacak neredeyse içim acıyor duramıyorum aramak istiyorum ama gururuma yediremiyorum.
Daha önce de aynı şekilde tartıştık arayan ben oldum.Hakli olduğum yerde suçlu konumuna düştüm.Yine aynısı olsun istemiyorum.
Ben bu haldeyken o üzülmüyor mu diye düşünmekten kafayı yiyorum.
Bitti mi diye düşünmekten
Birilerinden fikir almaya ihtiyacım var çevremde kimse yok konuşabileceğim.
Kendimi buraya attım
Çalışmam gereken sınava bile çalışamıyorum
Benim değerim yok ki,hep arayan ben oldum haklı olsam bile.Selam canım, konu ne bilmiyorum ama yüzde yüz ben haklıyım diosan arama sakın. Bu yoksa tekrar eder. Bir sonraki tartısmalarda onun rahatlığını vermiş olcaksın. Reels izle oyalan oyun oyna bişiler yap ama değerini korumak istiosan yaptığının net arkasında dur.
Ne kadarlıkti ilişki ?Benim de aynısı 1 ay olacak neredeyse ve biz çok daha kötü ayrıldık.
Benim değerim yok ki,hep arayan ben oldum haklı olsam bile.
Ona göre hep o haklı ama benim açımdan bakmıyor hiç olaylara.
Sorsan çok seviyor ama hani ?
Ailesiyle bile tanışıyorum konuşuyorum annesinden dahi engelledi beni.
Sırf dışarı çıktığım için gitme dediği halde.
Insallah bitmiştir. Adam belli ki normal değil, sizinde asktan gözünüz kararmis. Adam sizi yerk ederse hayatiniz kurtulurSeven insan aramadan durabilir mi ? Yazmadan sormadan durabilir mi ?
Ne ben arıyorum ne de o.3 gün olacak neredeyse içim acıyor duramıyorum aramak istiyorum ama gururuma yediremiyorum.
Daha önce de aynı şekilde tartıştık arayan ben oldum.Hakli olduğum yerde suçlu konumuna düştüm.Yine aynısı olsun istemiyorum.
Kendimi buraya attım
Onun kendini hakli gördüğü olayı anlatayım kısaca.
Beni tek başıma dışarı bırakmak istemiyor,gidemezmisim çıkamazmışım yanımda biri olmadan,kısıtlıyor resmen bende dinlemedim çıktım işimi halledip döndüm çıldırdı.
Ve buna rağmen haklı olan oymuş.Beni engelleyen o.
Bende ona karşılık engelledim.
Beni tek başıma dışarı bırakmak istemiyor,gidemezmisim çıkamazmışım yanımda biri olmadan,kısıtlıyor resmen bende dinlemedim çıktım işimi halledip döndüm çıldırdı.
Daha baba evindeyken elin oğlundan dışarı çıkarken izin mi isteyeceksiniz, hayırdır? Ki evlendikten sonrada böyle bi şey söz konusu olamaz zaten. Neye içiniz yanıyor Allah aşkına, adam kendini belli etmiş, böyle biriyle bir de gelecek mi düşüneceksiniz? Kurtulun, uzak durun!Seven insan aramadan durabilir mi ? Yazmadan sormadan durabilir mi ?
Kendimi buraya attım
Onun kendini hakli gördüğü olayı anlatayım kısaca.
Ve buna rağmen haklı olan oymuş.Beni engelleyen o.
Bende ona karşılık engelledim.
Özür diliyor beni kırdığı zaman incittiği zaman.Õzür dileyince, bende özür dilerim demiyorsa zaten boşver. Aramama nedeni senin değersiz olman değil onun değer bilmemesi ve g*rizekalı oluşundan.
Daha baba evindeyken elin oğlundan dışarı çıkarken izin mi isteyeceksiniz, hayırdır? Ki evlendikten sonrada böyle bi şey söz konusu olamaz zaten. Neye içiniz yanıyor Allah aşkına, adam kendini belli etmiş, böyle biriyle bir de gelecek mi düşüneceksiniz? Kurtulun, uzak durun!
Dışarı çıkmana karışıyor mu gerçekten? Senden ayrılarak sana iyilik yapmış bence
Çok istiyorum kızlar kurtulmayı düşünmemeyi beynimi ele geçiriyor resmen kafayı yiyecek gibiyim.Ay hayır ya kendinize bunu yaptırmayın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?