Bende kendime inanamıyorum böyle biri değildim kimse için kendimden ödün vermezdimBu dag ayisini hala eyleme pesindesin. Bazen kadinlarimiza inanamiyorum.
E iletişimi kesin, size ulaşmasını engelleyin. Yetişkin insansınız, kendinize sahip çıkın. Kurtulmayı istiyorsanız kurtulursunuz. Herkes ne yaparsa kendi kendine yapar. Siz izin vermedikçe kimse size bi şey yapamaz.Çok istiyorum kızlar kurtulmayı düşünmemeyi beynimi ele geçiriyor resmen kafayı yiyecek gibiyim.
Ve tüm bunlara rağmen hep kendisi haklı oluyor.
Psikolojik baskıyla beni haksız çıkarıyor.
Seven insan aramadan durabilir mi ? Yazmadan sormadan durabilir mi ?
Sevgilimle tartıştık birbirimizi engelledik.Bana göre ben haklıyım ona göre o.
Ne ben arıyorum ne de o.3 gün olacak neredeyse içim acıyor duramıyorum aramak istiyorum ama gururuma yediremiyorum.
Daha önce de aynı şekilde tartıştık arayan ben oldum.Hakli olduğum yerde suçlu konumuna düştüm.Yine aynısı olsun istemiyorum.
Ben bu haldeyken o üzülmüyor mu diye düşünmekten kafayı yiyorum.
Bitti mi diye düşünmekten
Birilerinden fikir almaya ihtiyacım var çevremde kimse yok konuşabileceğim.
Kendimi buraya attım
Çalışmam gereken sınava bile çalışamıyorum
Onun kendini hakli gördüğü olayı anlatayım kısaca.
Beni tek başıma dışarı bırakmak istemiyor,gidemezmisim çıkamazmışım yanımda biri olmadan,kısıtlıyor resmen bende dinlemedim çıktım işimi halledip döndüm çıldırdı.
Ve buna rağmen haklı olan oymuş.Beni engelleyen o.
Bende ona karşılık engelledim.
25 yaşındayımBak işte yanlış cümlende başlıyo. Sen değerlisin . Sadece okadar kendinden veriyosun ki basitleşmişsin. Ayy kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan benimde böyle bi ilişkim vardı 18 li yaşlarımda 4 sene bu şekilde sürdü. Şimdi 29 yaşındayım başkasıyla evliyim bitanem . Kendimi üzüyodum yıpratıyodum ailesiyle görüşüyodum sonra bi anda bi bıraktım. Aileside kendiside şok . Döniym diye uğraştılar ama boşşş bitirdim kafada. Lütfen tek erkek o değil milyonlarca insan var kendine gel. Sana değer veren kaybetmek istemeyen psikolojik hırpalamayan biriyle ol . Dışarı çıkmakta ne var. İhanet yok bişi yok. Asla taviz verme aynaya bak özgüvenini giy.
HaklısınızBöyle bir ilişki içinde olman kendine saygısızlık.
Böyle kısıtlamanın, aşırı karışmaların sonucu genellikle aldatılmadır.
Çünkü kesin o rahat durmuyor aynısını senin de yaptığını düşünüyor ondan kısıtlıyor. Kişi kendinden bilir işi.
Senin aklın fikrin yok da onun aklıyla hareket ediyorsun, annen baban bile bir şey demezken ona ne?
Erkeklere fazla müsamaha göstermek sizi çok sevmesini sağlamaz, aksine ezik gösterip tepenize binmesine neden olursunuz.
Sen kimsin de bana karışıyorsun sanane aklım fikrim var deyip ayrılın.
Ayrıca sınavlarına çalış yaşın hep 20 olmayacak 40 yaşında napacaksın. Dünyanın bin bir türlü hali var kendine yetecek hale gel önce.
25 yaşındayım
Çok kötü şeyler yaşadım beni benlikten çıkardı
Güvensizlik var kısıtlama var küfür var
Hayatımın hatasını da onunla yaşadım birlikteliğim de oldu
Niye böyle arızalı tiplerin elinde oyuncak oluyorsunuz?Ne demek tek başına dışarı çıkamazsın,anan mı baban mı?Çok sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca,otur derslerine çalış.Özür diliyor beni kırdığı zaman incittiği zaman.
Ama yaşadığım şeyleri unutturmuyor özürleri.
Sadece bu değil her tartışmada küfür bile ediyor şahsıma aileme.
Ve ben buna rağmen bırakamıyorum hastalık gibi oldu bende.
Yapılan her türlü eleştiriye açığım kafayı yemek üzereyim iyi değilim.
25 yaşındayım
Çok kötü şeyler yaşadım beni benlikten çıkardı
Güvensizlik var kısıtlama var küfür var
Hayatımın hatasını da onunla yaşadım birlikteliğim de oldu
Zaten konuşmuyoruz 3 gün olcake olsun birlikteliğin dünyanın sonu değil. Artık öyle şeylere takılan var mı ya. Ne yani bişi yaşadın diye hayatını mı zindan ediceksin. Sen beni dinle gönder bu cocugu
Özelliklerine baktım ve birebir aynısıSevgilin narsist artik 1000km.oteden anlayabiliyorum
Çoktan terketmiş olmanız gerekirdi.Beni tek başıma dışarı bırakmak istemiyor,gidemezmisim çıkamazmışım yanımda biri olmadan,kısıtlıyor resmen bende dinlemedim çıktım işimi halledip döndüm çıldırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?