Çok bunaldım kimseye anlatamıyorum...

lillyummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
49
0
36
İstanbul
Merhaba,
Bu siteyi uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum benimde bir derdim var kimseyle paylaşamadığım,okuyup fikir yürüten yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Benim sorunum eşimin ailesiyle.
O kadar çıkarcılar ki anlatamam.
Görümcem eşinden ayrıldı.Küçük çocuğu var 2 yaşında.İş buldu kiralık eve çıktı bu arada annesiyle anlaşamadığı için kiralık eve çıktı annesinde kalabilirdi annesi de yanlız yaşıyor ama o kadar rahat ve sorumsuz bir insan ki kendi annesini bile bezdirdi.
Saçma sapan bir sebepten arkadaşları işten ayrıldı diye işi bıraktı.Bu seni ilgilendirmez onun sorunu diyebilirsiniz ama öyle değil işte.İşyerinden ciddi bir prim aldı ayrılırken tazminat vs.1 ayda gezdi tozdu harcadı elindeki tüm parayı,malum siteyi her açışımda fotoğraflarını görüyorum her akşam eğlencede olduğunu biliyorum.Bu arada gezip tozmak dışında her fırsatta arabamı istiyor,benzini full arabamı alıyor ve benzini bitirip geri bırakıyordu,ben çalışıyordum şimdi doğum iznindeyim ve yine başladı araba istemeler.Ay sonu geldi kirasını ödeyemiyor yine abisinden istiyor.
Ayağını yorganına göre uzatan, iş beğenmemezlik etmeyip de iş bulamayan bir insan olsa yardım edelim ama bu insan iş beğenmiyor,elindekini avucundakini gezmeye harcıyor üstüne üstlük benim arabamla benim benzinimle benim hamile halimle çalışıp sıkıntı çekip taksit ödediğim arabamla yapıyor bunları.Biz bir kaç ay öncesine kadar borçlarımız yüzünden tüm ihtiyaçlarımızı erteleyerek sırf borcumuz bitsin çocuğumuz borçlu bir halde gelmesin diye çabalarken o hayatını yaşıyor ve ben sponsorluk yapıyorum.Ben hamile halimle çalıştım son ana kadar,çektiğim stresi bir ben bilirim,işyerimde sorunlu insanlarla uğraşmaktan gece rüyalarımda sayıklıyordum inanın ama işi bırakamadım biraz daha ödeme yapalım yük eşime kalmasın diye.Şimdi ben bu kadar sıkıntı çektim o hayatını yaşamak için beni eşimi kullanıyor.
Daha anlatamadığım bir sürü şey var çok uzun olmasın ,sizleri de sıkmak istemem ama bana bir akıl verin.Siz olsanız ne yaparsınız?Eşimle aramı bozmadan bu insanın çocuğumun rızkından bir hayat yaşamasının yanlış olduğunu nasıl gösterebilirim eşime.Ben artık çocuğum için yatırım yapmak para biriktirmek istiyorum ama bu insan hayatımızda olduğu ve böyle yaptığı sürece ben nasıl başaracağım bunu.
Bu arada bu mevzu 1 aylık kira mevzusu değil,2 yıllık evliliğimizde,görümcemin evli olduğu dönemde dahil her zaman istenen paralardan bahsediyorum,yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istedim.
Lütfen fikirlerinizi yazın yardıma ihtiyacım var.

Esin de goruyordur bu durumu. Gorumceni kotulemeden cocugun icin birikim yapmaniz gerektigini anlat.gerekirse sen maasini cocugun icin kullan esin ihtiyaclarinizi karsilasin. Gorumcen cok sinir bozucu.

eşinizle bugüne kadar hiç konuşmadınız mı bu durumları?
eşinizin olaylara yaklaşımı nasıl?

2 yaşında evlat sahibi bir kadın nasıl o kadar gezebiliyor?çocuğuna kim bakıyor?

Esin de goruyordur bu durumu. Gorumceni kotulemeden cocugun icin birikim yapmaniz gerektigini anlat.gerekirse sen maasini cocugun icin kullan esin ihtiyaclarinizi karsilasin. Gorumcen cok sinir bozucu.
Kötülemiyorum ama içimde birikti artık bunaldım bir değil iki değil.Maddi durumumuz düzeldi çok şükür sıkıntı kalmadı gibi ama kanıma dokunuyor ben o kadar sıkıntıyı çektim o sefa sürüyor asalak gibi yaşıyor.

bence bankada hesap aç para bırıktır. kımseye de paranı verme derim.. sen çalış çabala o yerın oh ne alaaaa....

2 yaşında evlat sahibi bir kadın nasıl o kadar gezebiliyor?çocuğuna kim bakıyor?

Bende anlamıyorum annesine bırakıyor,inanırmısınız o çocuk bile evde durmak istemiyor hep gezsin istiyor o derece olmuş yani,onu da gezdiriyor avm avm dolaşıyor çocukla.Akşamda annesine bırakıp geziyor.

kayınvalidenizle konuşsanız öncelikle bunu nasıl karşılar ? kendisi de kızını tanıyor sonuçta o konuşsa bi görümceyle

kayınvalidenizle konuşsanız öncelikle bunu nasıl karşılar ? kendisi de kızını tanıyor sonuçta o konuşsa bi görümceyle

Ne yazıkki kayınvalidem de ondan çok farklı değil.Borcumuz varken görüşmüyorduk ,şimdi yanaşıyor o da evimden çıkmıyor gelmeyen kadın.İnanın eşim mükemmel bir insan olmasa bu aileye katlanmak mümkün değil.

Genelde arabanızın benzini olmasın siz kullandığınız kadar alın...
Para istediğinde yok diyin hatta elinizde para tutmayın elinize geçtiği gibi bankaya yatırın istediğinde gerçekten olmasın...
Yavaş yavaş soğutun kendinizden sizi anlıyorum kırmak istemiyorsunuz ama tek çözüm böle el çekmek olur...
Ancak eşinizle mutlaka konuşun yumuşak bir dille doğmamış çocuğunuzun rıskı oldunu anlatın sorun edeceğini çok sanmam tabi eşinizi siz daha iyi bilirsiniz...
Ama görümcen tam dayaklık onuda diyim hani

neredeyse ayni seyleri yazacaktim tamamen katiliyorum

Eşim genelde depoyu dolu tutuyor ama isterse bir daha arabamı ben devreye girmeyi düşünüyorum,şimdi biliyorum ben hastanedeyken arabayı isteyecek ben eşime hastaneye giderken anahtarları ve ruhsatı saklayalım taşımayalım dedim,vermeyi düşünmesin diye,umarım anlamıştır.
Ben mecbur olmadıkça görüşmüyorum o da sormaz bi ihtiyacın var mı hamilesin yardım lazım mı diye.Aramaz bile bende aramam eşime mesaj atar araba lazımmı alsam diye
Haklısınız eşimle bu akşam konuşmak istiyorum,üzmeden kırmadan onu.
Son söylediğinize de katılıyorum:)

Çocuğunuz adına yatırım yapmak istediğinizi belirtin. Veya mümkünse bir yerlere borçlanın ev araba vs..
Yoksa insanların eğlenceleri için sizi zor durumda bırakmaya hakları yok..

Yanlız bende abimden arabayı alıyorum benzini bitirip bırakıyorum, ama araba babamdan yadigar yani benimde sayılır, benzin konusuna gelincede aslında doldurcak oluyorum bi bakıyorum abicim almış arabayı tabi depo boş ama ben evlencem para lazım o yüzden atamıyorumAcaba yengemde böylemi düşünüyor Ozaman yandık:18:

Çocuğunuz adına yatırım yapmak istediğinizi belirtin. Veya mümkünse bir yerlere borçlanın ev araba vs..
Yoksa insanların eğlenceleri için sizi zor durumda bırakmaya hakları yok..

Çok haklısınız ama arabaya borçlandık yine bişey değişmedi sağolsun bile bile istedi.Borç bitti şimdi yine değişen bişey olmuyor.Sıkıntı çektiğimle kaldım.Arabamı satmayı bile düşünüyorum sonra diyorum ki vermem olur biter ayağını kesmek zorundayım bir şekilde.

Sanmıyorum yengenizin böyle düşündüğünü çünkü araba abinizle sizinmiş hak iddia etmez bu durumda ama ben hamile halimle çalıştım ağız kokusu çektim,işimdeki sıkıntıları içime attım rüyalarıma girdi işimdeki stres gece sayıklıyordum,ben bebeğimle çalışarak sahip oldum arabama benim o yani,keyif için benim paramla benim benzinimle kullanılmasından hoşlanmıyorum.Araba lazım mı diye sorulmaz yani,lazım ki alındı değil mi?Hem istenmez böyle şeyler benim bildiğim.Ben isteyemem yani kimseden arabasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…