Kötülemiyorum ama içimde birikti artık bunaldım bir değil iki değil.Maddi durumumuz düzeldi çok şükür sıkıntı kalmadı gibi ama kanıma dokunuyor ben o kadar sıkıntıyı çektim o sefa sürüyor asalak gibi yaşıyor.Esin de goruyordur bu durumu. Gorumceni kotulemeden cocugun icin birikim yapmaniz gerektigini anlat.gerekirse sen maasini cocugun icin kullan esin ihtiyaclarinizi karsilasin. Gorumcen cok sinir bozucu.
eşinizle bugüne kadar hiç konuşmadınız mı bu durumları?
eşinizin olaylara yaklaşımı nasıl?
yüz vermeyin,rest çekin ne diyebiliriz ki başka durum anlattığınız gibiyse
2 yaşında evlat sahibi bir kadın nasıl o kadar gezebiliyor?çocuğuna kim bakıyor?
Haklısınız kenara koymaya çalışıyorum bende ama bu durumun da son bulması gerek gerçekten içimden gelmiyor yardım etmek kanıma dokunuyor.bence bankada hesap aç para bırıktır. kımseye de paranı verme derim.. sen çalış çabala o yerın oh ne alaaaa....
kayınvalidenizle konuşsanız öncelikle bunu nasıl karşılar ? kendisi de kızını tanıyor sonuçta o konuşsa bi görümceyle
neredeyse ayni seyleri yazacaktim tamamen katiliyorumGenelde arabanızın benzini olmasın siz kullandığınız kadar alın...
Para istediğinde yok diyin hatta elinizde para tutmayın elinize geçtiği gibi bankaya yatırın istediğinde gerçekten olmasın...
Yavaş yavaş soğutun kendinizden sizi anlıyorum kırmak istemiyorsunuz ama tek çözüm böle el çekmek olur...
Ancak eşinizle mutlaka konuşun yumuşak bir dille doğmamış çocuğunuzun rıskı oldunu anlatın sorun edeceğini çok sanmam tabi eşinizi siz daha iyi bilirsiniz...
Ama görümcen tam dayaklık onuda diyim hani
Genelde arabanızın benzini olmasın siz kullandığınız kadar alın...
Para istediğinde yok diyin hatta elinizde para tutmayın elinize geçtiği gibi bankaya yatırın istediğinde gerçekten olmasın...
Yavaş yavaş soğutun kendinizden sizi anlıyorum kırmak istemiyorsunuz ama tek çözüm böle el çekmek olur...
Ancak eşinizle mutlaka konuşun yumuşak bir dille doğmamış çocuğunuzun rıskı oldunu anlatın sorun edeceğini çok sanmam tabi eşinizi siz daha iyi bilirsiniz...
Ama görümcen tam dayaklık onuda diyim hani
Eşim genelde depoyu dolu tutuyor ama isterse bir daha arabamı ben devreye girmeyi düşünüyorum,şimdi biliyorum ben hastanedeyken arabayı isteyecek ben eşime hastaneye giderken anahtarları ve ruhsatı saklayalım taşımayalım dedim,vermeyi düşünmesin diye,umarım anlamıştır.
Ben mecbur olmadıkça görüşmüyorum o da sormaz bi ihtiyacın var mı hamilesin yardım lazım mı diye.Aramaz bile bende aramam eşime mesaj atar araba lazımmı alsam diye
Haklısınız eşimle bu akşam konuşmak istiyorum,üzmeden kırmadan onu.
Son söylediğinize de katılıyorum:)
Çocuğunuz adına yatırım yapmak istediğinizi belirtin. Veya mümkünse bir yerlere borçlanın ev araba vs..
Yoksa insanların eğlenceleri için sizi zor durumda bırakmaya hakları yok..
Yanlız bende abimden arabayı alıyorum benzini bitirip bırakıyorum, ama araba babamdan yadigar yani benimde sayılır, benzin konusuna gelincede aslında doldurcak oluyorum bi bakıyorum abicim almış arabayı tabi depo boşama ben evlencem para lazım o yüzden atamıyorum Acaba yengemde böylemi düşünüyor Ozaman yandık:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?