- 18 Mart 2021
- 11.869
- 62.048
- 548
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
Yani ben tüm yorumları okumadim ama anneannem kendi evinden başka yere gidince evim evim demeye başlar.bende rahat ettirecem diye uğraşırım.Pandemiden once ayni sizin gibiydik cok sikinti olmuyordu hatta hic sorun olmuyordu. Anneannemi arada disari cikartiyorduk oglum annem ben parka gidiyorduk anneannem evin onunde yuruyus yapiyordu. Kadin bunalmiyordu bir de esim zaten haftanin 6 gunu calisiyordu. Anneannem geldi zaman 2 aya yakin kaliyor. Yilda 2 kere oluyor. 3 aya yakin kaldigida oluyor. Esim evde inanin sorun olmaya basladi. Kocis cok kiymetliymis oyle diyor bazi uyeler. Yuva yikmak kolay offf of
Ramazan da gene esim issiz kalicak ramazandan sonra da bunun devam etme ihtimali var belkide tamamen isden cikarilcak para sorun degil esim bunalima girmeye basladi.Benim anneannem yilda düzenli bize gelir.istedigi kadar da kalır.sagolsun eşim evinden alır getirir sonra gitmek istediğinde geri götürür.annem de çalışıyor arada gelir gider.
Evimiz 2+1 80 metrekare falan.biz yatak odasında yatıyoruz.kizim salonda anneannem kızımın odasında.
Kızım ders çalışma da sıkıntı yaşar kalabalık olunca.esim hiç rahatsız olmaz zaten gündüz işte gelir yemek öyle böyle derken zaman geçer.
Ama ben cekinirim anneannemden.aman yatak odasinda ses olmasın anneannem yan odada diye.baya baya utanırım valla bide banyo var.esim cekinmiyo hemen adapte oluyo ama ben cekiniyorum.
Arkadaş bunları kastetmis olabilir.yani istememek yük olmak gibi dusunmuyo heralde.
Pandemi de eşim de evde olunca belki eşimde çekinir utanır bilemem öyle bı durum yaşamadık biz.
Yok anladım ben sizi.anneanneniz yatalak mi hiç yanlız yaşayamaz mi.Ramazan da gene esim issiz kalicak ramazandan sonra da bunun devam etme ihtimali var belkide tamamen isden cikarilcak para sorun degil esim bunalima girmeye basladi.
Inanin esim de sorun yapmiyordu ama pandemiden dolayi bunaldik ramazanda esim ucretsiz izne cikarilcak belkide tamamen cikarilcak. Anneannem cani istedi diye esim bangal yapti anneannem ne isterse yaparYani ben tüm yorumları okumadim ama anneannem kendi evinden başka yere gidince evim evim demeye başlar.bende rahat ettirecem diye uğraşırım.
Haklısın bide eş evde olunca biraz zor olur.benim anneannem evden de çıkamıyor yürüme zorluğu var 5. Kat ev asansör yok çok çıkmazdı.
Sen sorun yapmamossin anladığım kadariyla eşin birliktelik konusunda mi sorun yaptı başka bişey de mi onu anlamadım.ama üzülme sen bı çözüm bulunur elbet.
Teyzenizin veya eniştenizin kendi eviyse, ev sahibi kendim oturacağım veya annemi oturtacağım derse kiracı çıkabilir. Onlar sizi kandırıyorlar belliki sözleşme 2023te bitiyor diye.Yok o kadar degil enayi torun bunlar agir laflar(derdimi baylasmak icin dediginizi biliyorum) teyzelerimin 2 si yurt disinda melesef .
bir tane yurt disinda olan teyzemin evi var burda anneme cok yakin ordaki kiracinin sözlesmesi malesef 2023 bitecek o zaman anneannemi oraya koyucaz cogunluk. O zaman sikinti mikinti kalmicak. Benim dedigim oradaki kiraci ile konusulsa en azindan sansimisi nedesek diyorum anneme
Esini de bu kadar gömmeseydin be :)Annem istedigi zaman gelir gider kalir ben hic gitmesin isterim mesela.. O yanimda olunca hala kucuk bir kiz cocugu gibi hissederim. Simarir nazlanirim:) Haa esim anneme laf edecek rahatsiz olacak ha? Rahatsiz olmasin diye onu kapinin onune coplerin yanina koyarim.
Şaka gibisin gercekten .Keske annenızde okusa bu konuyu hiç gelmese sızeAnneannem bizde kaliyor hic sikayetim yok ama annemde anneannem bizde oldugu icin uzun sure bende vakit geciriyor bu sefer benim butun evin duzeni degisiyor. Cocugum var esim ramazanda ucretsiz izne cikacak bir ara 4 ay işsizdi iyice bunaldim artik takintilarim arti evde ara ara ufak capli sinir kirizleri geciriyorum esimle aramda sorunlar olmaya basladi. Ev isi yapasim gelmiyor evimin bütün düzeni degisti. Cocugum desem durmuyor tamam annem bana cogu konuda cok yardimci oluyor yakin oturdugu icin bazi ailevi nedenlerden dolayi anneannem bizde kalmak zorunda
Ekleme:Annemler 4 kiz kardesler bu arada sadece annem yok
NOT sikayet degil dertlesmek amaciyla konuyu actim
Bu islerin sakasi yok. Anne baskadir.Esini de bu kadar gömmeseydin be :)
Ne nadar bos konu acmisim. Anneannemin yanliz kalmasi imkansiz artik simdi ben kalmasinu istiyorum yazin agir bir rahatsizlik gecirdimAynen öyle annesinde kalsın konu sahibine mi düştü ? Annesi bi zahmet kocaya söz geçirsin. 3 teyze varmış daha ,neden torunda yani kadın ? Konu sahibi bunalır tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?