Cok bunaldim konu evde ara ara kalan misafir

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
Guncelleme: anneannemin bizde kalmasini simdi ben cok istiyorum yazin ben agir bir rahatsizlik gecirdim. Suan bizde kaliyor iyice yaslandi ben agir bir rahatsizlik geçirdikten sonra ne kadar bos seylere takilmisim. Ne kadar anlamsiz bir konu acmisim.

Anneannem bizde kaliyor hic sikayetim yok ama annemde anneannem bizde oldugu icin uzun sure bende vakit geciriyor bu sefer benim butun evin duzeni degisiyor. Cocugum var esim ramazanda ucretsiz izne cikacak bir ara 4 ay işsizdi iyice bunaldim artik takintilarim arti evde ara ara ufak capli sinir kirizleri geciriyorum esimle aramda sorunlar olmaya basladi. Ev isi yapasim gelmiyor evimin bütün düzeni degisti. Cocugum desem durmuyor tamam annem bana cogu konuda cok yardimci oluyor yakin oturdugu icin bazi ailevi nedenlerden dolayi anneannem bizde kalmak zorunda
Ekleme:Annemler 4 kiz kardesler bu arada sadece annem yok
NOT sikayet degil dertlesmek amaciyla konuyu actim

Son düzenleme:
Iste oyle, bir anne kac cocuga bakar, cocuklar annelerini istemez...
Anneannem cogunlukla teyzemde kaliyor. Eskidem sikimti olmuyordu esim calisiyordu.esimde anneannemi cok sever covit den dolayi hepimiz bunaldik esim bunaldi olmuyor iste

Hayatınızda halen, Tabiri caizse hizmet edebileceğiniz bir anneniz varsa, hiç durmayın, yemeğini yapın üstüne başına bakın, ne istiyorsa hizmet edin. HALA VARKEN.
Anneannemi coook seviyorum.cok ama covit den dolayi sikinti olmaya basladi esimle aram bozulmaya basladi

Annenize rica edin gunun cogunu sizde gecirmesin.
Anneanne sizde kaldigina gore ayri uyudugu bir odasi vardir saniyorum, o odaya tv yoksa tv alin minik ve uygun fiyatli, oyalanacagi biseyler alsaniz devamli dibdibe durmak zorunda kalmazsiniz belki?

Anneye anneanneye karşı saygim sevgim vardir. Ondan ben kalmalarinda sakınca görmezdim. Zaten ARA ara kalıyormuş
Esimle aramda sorun olmaya basladi o evde tek basima yasamiyorum annem bende kalmiyor sadece anneannem bende kaliyor. Kv annesi ara ara sizde kalsa nasil olur aca Esim bu arada anneannemin kahvaltısını önüne hazirlayip koymus insandir 1 ay boyunca

Iste oyle, bir anne kac cocuga bakar, cocuklar annelerini istemez...
Ben daha önce buna benzer konularda buna benzer yorumlar yapmıştım.. Birçok kişi beni taşladı şimdi hazır olun size de diyen çıkabilir.. "annelerimiz bizleri kendine baksın diye yetiştirmiyor, ben çocuğumu karşılık beklemeden büyütüyorum, çocukları yaptıysak bakmakla yükümlüyüz..." gibi sanki bizim bilmediğimiz şeylermişcesine... bana yazdılar.. Diyeyim de size yazan olursa boşuna yormayın kendinizi çünkü hiç anlaşılmayacaksınız..

Yok benim umrumda olmaz. Ben düşündüğümü hissettigimi yazarim.

Bence anlatmaya çekindiğin başka dertler var , mesela eşim düzenli çalışmasa muhakkak maddi sorunlar yaşarız .
Size tavsiyem çocuğa anneniz , anneanneniz baksın siz bir iş arayın . Hem ev bütçesine katkınız olur hem de havanız değişir . Hem de eşiniz üç kuruşluk maaşımla senin ananı , neneni beslemek zorunda değilim gibi laflar edemez .
Eş anneanneyi seviyormuş , koronavirüs nasıl sorun olabilir ki değil mi ??? Mantıklı değil .
Konuyu ilk okuyunca içime doğan düşünce bu .

Anneannem bizde kaliyor hic sikayetim yok ama annemde anneannem bizde oldugu icin uzun sure bende vakit geciriyor bu sefer benim butun evin duzeni degisiyor.

Beni yanlis anlamiyim ama rica etsem lutfen konuyu bir kez daha okurmusun yazim hatasimi yaptim acaba annem degil anneannem

Ben de okuduğumda annenizden şikayetçi olduğunuzu düşünmüştüm yazım şeklinizden ötürü. Sanırım konu anneanne? Geçici olarak mı kalacak, yoksa uzuuun bir süre mi? Ya da kendine ait bir evi yok mu?

Ailevi nedenlerden dolayi annem de kalamiyor
Bence eşiniz haklı, aranızın bozulduğunu yazmışsınız bu yüzden.

Yani aynı konuyu 'eşimin anneannesi bizimle kalıyor o yüzden annesi de sürekli bizde' diyerek açsaydınız herkes size hak verirdi ve eşinize kızardı. Eşiniz iyi anlayış bile göstermiş. Ailevi nedenlerden dolayı anneanneniz sizinle kalmak zorundaysa anneniz de sürekli size gelmesin bence konuşun. Bu işin anneye nankörlük ya da saygısızlık ile bir ilgisi yok ki. Siz evlenmişsiniz artık kendi düzeniniz vardır, eşiniz de kalabalık istemiyordur yani.

Çifte standart yapılmasın bu konuda da. Kimse hem kayınvalidesini hem de onun annesini kendi evinde sürekli istemez. Konu sahibinin eşiyle arası bozulmaması gerekir bu mesele yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…