- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
Anneannem cogunlukla teyzemde kaliyor. Eskidem sikimti olmuyordu esim calisiyordu.esimde anneannemi cok sever covit den dolayi hepimiz bunaldik esim bunaldi olmuyor isteIste oyle, bir anne kac cocuga bakar, cocuklar annelerini istemez...
Anneannemi coook seviyorum.cok ama covit den dolayi sikinti olmaya basladi esimle aram bozulmaya basladiHayatınızda halen, Tabiri caizse hizmet edebileceğiniz bir anneniz varsa, hiç durmayın, yemeğini yapın üstüne başına bakın, ne istiyorsa hizmet edin. HALA VARKEN.
Ailevi nedenlerden dolayi annem de kalamiyorAnneanneniz neden annenizle kalmıyor?
Beni yanlis anlamiyim ama rica etsem lutfen konuyu bir kez daha okurmusun yazim hatasimi yaptim acaba annem degil anneannemAnnemden hayatta misafir olarak bahsetmem mesela. Bana tuhaf geldi. Belki de aranızda ki bağ kuvvetli değil...
Anneanneniz sizde kaldığı icin annenizinde sizde cok vakit geçirdiğini ve istemediginizi yazmissiniz okudum.Beni yanlis anlamiyim ama rica etsem lutfen konuyu bir kez daha okurmusun yazim hatasimi yaptim acaba annem degil anneannem
Esimle aramda sorun olmaya basladi o evde tek basima yasamiyorum annem bende kalmiyor sadece anneannem bende kaliyor. Kv annesi ara ara sizde kalsa nasil olur aca Esim bu arada anneannemin kahvaltısını önüne hazirlayip koymus insandir 1 ay boyuncaAnneye anneanneye karşı saygim sevgim vardir. Ondan ben kalmalarinda sakınca görmezdim. Zaten ARA ara kalıyormuş
Ben daha önce buna benzer konularda buna benzer yorumlar yapmıştım.. Birçok kişi beni taşladıIste oyle, bir anne kac cocuga bakar, cocuklar annelerini istemez...
Yok benim umrumda olmaz. Ben düşündüğümü hissettigimi yazarim.Ben daha önce buna benzer konularda buna benzer yorumlar yapmıştım.. Birçok kişi beni taşladışimdi hazır olun size de diyen çıkabilir.. "annelerimiz bizleri kendine baksın diye yetiştirmiyor, ben çocuğumu karşılık beklemeden büyütüyorum, çocukları yaptıysak bakmakla yükümlüyüz..." gibi sanki bizim bilmediğimiz şeylermişcesine... bana yazdılar.. Diyeyim de size yazan olursa boşuna yormayın kendinizi çünkü hiç anlaşılmayacaksınız..
Anneannem bizde kaliyor hic sikayetim yok ama annemde anneannem bizde oldugu icin uzun sure bende vakit geciriyor bu sefer benim butun evin duzeni degisiyor.
Beni yanlis anlamiyim ama rica etsem lutfen konuyu bir kez daha okurmusun yazim hatasimi yaptim acaba annem degil anneannem
Bence eşiniz haklı, aranızın bozulduğunu yazmışsınız bu yüzden.Ailevi nedenlerden dolayi annem de kalamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?