Cok bunaldim konu evde ara ara kalan misafir

annenizde neden kalmadığını söyleseydiniz daha iyi yardımcı olacaktı herkes

Bence herkes evinde rahat olabilmeli..Aileler anlayışlı olmalı ..İlle söyletene kadar uğraşmamalı..

bir tane yurt disinda olan teyzemin evi var burda anneme cok yakin ordaki kiracinin sözlesmesi malesef 2023 bitecek o zaman anneannemi oraya koyucaz cogunluk. O zaman sikinti mikinti kalmicak. Benim dedigim oradaki kiraci ile konusulsa en azindan sansimisi nedesek diyorum anneme

Teyzem hep aldi ama annemin adeletsizligi yok o konuda anneannem bize geldigi an anneannemin maas kartini alir teyzemden eskiden cogunluk anneannem icin harcardi gerisinide anneannemin eline verirdi. Bence olmasi gerekende bu Oglum dogduktan sonra bir kisminida oglum icin harcadi annem. Bu sene ilk defa para verdi elime. Sakin beni kimayin anneannemin bir sey cani cektigi zaman gider hemen alirim. Annemde oyle balik cekti cani anneannemin gider ogun 2 kilo alir tavuk cekti hemen alinir. Yasli insan bugun var yarin bunun farkindayim.
Ama teyzem oyle degil. Iyi bakar anneanneme ama cani bir cektigi zaman almaz.

Teyzem hic eline vermez mesala parasini anneannemin

Bence herkes evinde rahat olabilmeli..Aileler anlayışlı olmalı ..İlle söyletene kadar uğraşmamalı..

Teyzem hep aldi ama annemin adeletsizligi yok o konuda anneannem bize geldigi an anneannemin maas kartini alir teyzemden eskiden cogunluk anneannem icin harcardi gerisinide anneannemin eline verirdi. Bence olmasi gerekende bu Oglum dogduktan sonra bir kisminida oglum icin harcadi annem. Bu sene ilk defa para verdi elime. Sakin beni kimayin anneannemin bir sey cani cektigi zaman gider hemen alirim. Annemde oyle balik cekti cani anneannemin gider ogun 2 kilo alir tavuk cekti hemen alinir. Yasli insan bugun var yarin bunun farkindayim.
Ama teyzem oyle degil. Iyi bakar anneanneme ama cani bir cektigi zaman almaz.

Anneannemin Teyzem hic eline vermez mesala parasini anneannemin
Sag olun yanlislik yapmis olabilirim

4 kardes bitane enayi torun bulmus annelerini baktiriyor ne demek 2023 coook sacma neden bunu kabul ettiniz hic anlamadim
Aynen öyle annesinde kalsın konu sahibine mi düştü ? Annesi bi zahmet kocaya söz geçirsin. 3 teyze varmış daha ,neden torunda yani kadın ? Konu sahibi bunalır tabi

Keşke benimde kalsalar annemle didişmek bile güzeldi.. Ananemi de hep ararım gel kal derim ben neden duzen bozulsun yararları çok bilemedim.

Anladım yani teyze maasi çekiyor ama anneanneyi dusunmuyor sizdeyse maasi anne cekiyor ama biraz size veriyor biraz anneanneye veriyor kalani da onun cani bir sey cekerse diye yine anneannenin ihtiyaçlarına harciyor. Ben yanlis anlamisim amacim kirmak degil

Evet dogru

Ben sizi cok iyi anladim. Buna benzer konum vardi. Aslinda bana hic hak vermeyen de cikmamaisti. Sanirim ram anlatamamis olabilirsiniz.
Ananeniz sizde kaliyor zaten , bide ustune anneniz butun gunu sizde gecirince, bildiginiz sizde yasiyorlar. Ve dolayisiyla ozel hayatiniz cok zor oliyor , masraflariniz artiyor. Bas etmekte zorlaniyosunuz. Duzeniniz dahiliyor.
Esiniz biaey demese de , sonucta onunla ayni hayati paylasiyorsunuz ve surekli tedirginsiniz.benm yuzumden bu hayati yasamak zorunda. Daha sakin yasamak imkani varken diye.
Gibi gibi.

Para konusu sikinti degil onlari annem karsiliyor diyer yonden sikinti yasiyoruz

Ben de yabancıdan bahsedıyorsunuz sandım anneanne ıcın mı mısafır dıyorsunuz pess...Annen de sen de ıkınız de ıstemıyorsunuz galıba..Nasıl ınsanlarsınız aşırı sasırdım suan

Ben de yabancıdan bahsedıyorsunuz sandım anneanne ıcın mı mısafır dıyorsunuz pess...Annen de sen de ıkınız de ıstemıyorsunuz galıba..Nasıl ınsanlarsınız aşırı sasırdım suan
Yabancidan bahsetmiyorum ben annemin istemedigi nerden cikardiniz yazik ya nediyeyim size

Benim anneannem yilda düzenli bize gelir.istedigi kadar da kalır.sagolsun eşim evinden alır getirir sonra gitmek istediğinde geri götürür.annem de çalışıyor arada gelir gider.
Evimiz 2+1 80 metrekare falan.biz yatak odasında yatıyoruz.kizim salonda anneannem kızımın odasında.
Kızım ders çalışma da sıkıntı yaşar kalabalık olunca.esim hiç rahatsız olmaz zaten gündüz işte gelir yemek öyle böyle derken zaman geçer.
Ama ben cekinirim anneannemden.aman yatak odasinda ses olmasın anneannem yan odada diye.baya baya utanırım valla bide banyo var.esim cekinmiyo hemen adapte oluyo ama ben cekiniyorum.
Arkadaş bunları kastetmis olabilir.yani istememek yük olmak gibi dusunmuyo heralde.
Pandemi de eşim de evde olunca belki eşimde çekinir utanır bilemem öyle bı durum yaşamadık biz.

Yabancidan bahsetmiyorum ben annemin istemedigi nerden cikardiniz yazik ya nediyeyim size
Ben postunuza istinaden yorum yapıyorum.O zaman istemeyen sizsiniz sonucta bu kadın aranızda istenmiyor...Ara ara kalan mısafır dedıgınız de anneannenız ben mı yanlıs anlamısım?

Pandemiden once ayni sizin gibiydik cok sikinti olmuyordu hatta hic sorun olmuyordu. Anneannemi arada disari cikartiyorduk oglum annem ben parka gidiyorduk anneannem evin onunde yuruyus yapiyordu. Kadin bunalmiyordu bir de esim zaten haftanin 6 gunu calisiyordu. Anneannem geldi zaman 2 aya yakin kaliyor. Yilda 2 kere oluyor. 3 aya yakin kaldigida oluyor. Esim evde inanin sorun olmaya basladi. Kocis cok kiymetliymis oyle diyor bazi uyeler. Yuva yikmak kolay offf of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…