• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım yardımmm:(

svgi23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
162
51
123
kızlar ben başka şehire gelin geldim ne ailem ne de arkadaş çevrem var ve geldiğim şehir çok küçük gezilecek bi sosyal aktivite bile yok eşim de borçlar yüzünden sabah 6 da evden çıkıyor gece12 de geliyor çalışıyor :( bende kızıyorum ona evliliğimizin ilk yılları böyle mi geçecekti diye senden başka burda kimsem yok saten sevgili ve nişanlıyken görüşemiyorduk arada mesafe vardı diye gençliğimizin ve yeni evliliğimizi yaşayalım gezelim diyorum çok bunaldım ve çok mutsuzum eşimin ailesiyle anlaşamıyorum eşim de verdiği sözleri hiç tutmuyor herşeye tmm diyor ama tutmuyor çok bunaldımm:(

Belediyenin kursları var üstüne para da veriyorlar onlara gidip hem para kazanırsın hem arkadaş edinirsin olmaz mı ?

Belediyenin kursları var üstüne para da veriyorlar onlara gidip hem para kazanırsın hem arkadaş edinirsin olmaz mı ?
canım elazığ da yaşıyorum burda öyle bi şey yok hemşireyim ve çalışıyordumm eşimin kıskançlığı yüzünden çıktım

Yazmıyım dedim de tutamadım kendimi. Kadınlar evlendikten sonra elindeki mesleği kocasının bir sözüyle, neden elinin tersiyle iter gerçekten anlam veremiyorum. Bu zamanda tek maaşla geçinmenin zorluğunu geçtim bir de ileride eşle arada bir problem çıktığı zaman maaşım yok, çocuklarıma nasıl bakıcam diye konular açılıyor. Yapmayın ya, vermeyin adamlara bu tavizi.

Yazmıyım dedim de tutamadım kendimi. Kadınlar evlendikten sonra elindeki mesleği kocasının bir sözüyle, neden elinin tersiyle iter gerçekten anlam veremiyorum. Bu zamanda tek maaşla geçinmenin zorluğunu geçtim bir de ileride eşle arada bir problem çıktığı zaman maaşım yok, çocuklarıma nasıl bakıcam diye konular açılıyor. Yapmayın ya, vermeyin adamlara bu tavizi.
canım saten çalıştığım şehirde iş imkanı kısıtlı özelde çok düşük maaşla çalışıyordum bazen akşam eve geç gelince sorunlar oldu çıktım ama o bendn daha geç geliyor :KK43:

canım saten çalıştığım şehirde iş imkanı kısıtlı özelde çok düşük maaşla çalışıyordum bazen akşam eve geç gelince sorunlar oldu çıktım ama o bendn daha geç geliyor :KK43:
Bir an önce kendine yeni bir iş bulmakla başlayabilirsin o zaman..

mesleğin varken eşin yüzünden bırakman çok büyük hata imkanın varsa hemen başla bir hastanede.

Bir an önce kendine yeni bir iş bulmakla başlayabilirsin o zaman..
arıyorum artı kpss ye çalışıyorum ama benim derdim eşimile ilk yıllarımızın böyle geçmesi evde çok tartışmalar oluyor işin garibi bunu tek sıkıntı yapan benim onun umurunda değil hiç görüşmememiz bu da ağrıma gidio :(

arıyorum artı kpss ye çalışıyorum ama benim derdim eşimile ilk yıllarımızın böyle geçmesi evde çok tartışmalar oluyor işin garibi bunu tek sıkıntı yapan benim onun umurunda değil hiç görüşmememiz bu da ağrıma gidio :KK43:
Tavizi baştan vermişsiniz maalesef. Konuşun anlatın, düzeltmeye çalışsın. Eşiniz özel sektörde mi çalışıyor?

Eşinin kıskançlığı yüzünden gül gibi işinden geçersen normaldir maddiyat nedeniyle kocaya hasret kalmak.
Eşinin düşüncesi de ayrıca tuhaf. Gece yarılarına kadar çalışmak işine geliyor anlaşılan.
Kuzenim evlenmeden önce karımı çalıştırmayacağım diye kabarıyordu. Evlenip borç harç çok olunca çark etti. Kadın yıllardır çalışıyor ev bile aldılar. :KK48:

Ya kocanı ikna et çalışmaya başla ya da evde vakit geçirmeye devam et başka yolu yok.

Eşinin kıskançlığı yüzünden gül gibi işinden geçersen normaldir maddiyat nedeniyle kocaya hasret kalmak.
Eşinin düşüncesi de ayrıca tuhaf. Gece yarılarına kadar çalışmak işine geliyor anlaşılan.
Kuzenim evlenmeden önce karımı çalıştırmayacağım diye kabarıyordu. Evlenip borç harç çok olunca çark etti. Kadın yıllardır çalışıyor ev bile aldılar. :KK48:

Ya kocanı ikna et çalışmaya başla ya da evde vakit geçirmeye devam et başka yolu yok.
offf niye geldim ki ben bu şehire saten adam akıllı iş yok derdimi anlayan eşimde yok ya eşim de hem maaşı az hemde bazen gece geliyosun deyince bi şey diyemedim hata ettim galiba evde kalınca anladım :(

Ona yardım etmek istediğinizi söyleyin..
cnm çok konuştum maaş düşük olunca öyle anlamsız oluyor çok yoruluyordum bazen dışrdn yemek bazen eve yardımcı kadın alıyordum o da gereksiz buluyo çalışmamı

Canim elazigda mi yapilacak bisey yok? Gormesek cidden yok derim elazig gayet modern ve buyuk bir sehir ayrica birden cok ozel hastane var, elazigli pek cok arkadasim var gerek yasam tarziyla gerek sosyallikleriyle hic de diger sehirlerden kalir yanlari yok. Pek cok kurs var avmler var spor salonlari var annen baban bosuna mi okuttu seni hemen birakmissin isi, cefayi cekeceksiniz ki sefasiniz suresiniz

Eşiniz o borçları ödemek için gece yarılarına kadar çalışıyor,
kıskançlık yüzünden (düşük olsa bile) maaş aldığınız bir yerden çıkmanızı istiyor + sizin çalışmanızın gereksiz olduğunu düşünüyor, siz de bunu kabul ediyorsunuz.
Fakat eşiniz halen o borçları ödemek için gece yarılarına kadar çalışıyor.
Demek ki sizin çalışmanız hiç de gereksiz değilmiş.
Eşiniz geç gelince de sizinle ilgilenmediğini düşünüyorsunuz.
Üzgünüm ama böyle giderse eşinizi daha çook beklersiniz, gece yarılarına kadar..
cnm çok konuştum maaş düşük olunca öyle anlamsız oluyor çok yoruluyordum bazen dışrdn yemek bazen eve yardımcı kadın alıyordum o da gereksiz buluyo çalışmamı

Ben anlamıyorum. Bile bile gidiliyor, adamın bir lafıyla iş bırakılıyor, borç Allah bilir düğün için yapıldı. Sonra da gençliğim geçiyor deniliyor. Hatalar baştan yapılmasa keşke...

Back
X