Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm borçlar eşimin işiyle ilgili oldu işi bırakma sebebim eşim tmm ama eğer istediğim gibi bi iş olsaydı bırakmazdım aldığım paraya değmiyorduBen anlamıyorum. Bile bile gidiliyor, adamın bir lafıyla iş bırakılıyor, borç Allah bilir düğün için yapıldı. Sonra da gençliğim geçiyor deniliyor. Hatalar baştan yapılmasa keşke...
cnm bana hep yok öyle bi şey diyorlardı bi de ben araştırayım sitesinde ben görememiştim
canım ben sormuştum öyle bi şey yok demişlerdi para için değil sadece spor yüzme o açıdanCanım Elazığ belediye kursları yazınca artıeksi haberdi sanırım orda okudum
Telefon aç belediyeye
haklısın işte ama sen kadınsın lafı beni bıktırdıEsin kiskanc diye isten cikiyorsun , ozaman esinde ciksin gelsin yaninda.otursun .
Olmazki canim kiskanc diye eve tikilamasin.
Kendine yeniden bir is ara , en azindan hergun evde olmamis olursun.
haklısın işte ama sen kadınsın lafı beni bıktırdı![]()
tmm kötülemek istemiyorum ama her yerini 1 günde gezdim nerdeyse ve belediyeyi aradığımda spor faliyetlerinin olmadığını söylüyorlar ki saten belediyesi çok kötü hiç bi yatırım yok malesef bitane adam akıllı alışveriş merkezi bile yokElazigda belediyenin kurslari yokmuymus...yapmayin lutfen.izmirliyim gorev ve es sebebiyle 8yildir Eazig dayim.Burayi gorup burada yasamis bi insan olarak siz boyle tanitirsaniz memleketimizi,gormeyenler gelmeyenler neler dusunur kimbilir.Siz sosyal olmak isterseniz Elazig dada yapilabilecek bircok sey ,gidip gorulecek yerler,ilginize gore katilabileceginiz kurslar var.yani sonuc olarak sorun Elazig degil.sorun sizin istememeniz yada isteklerinizi gercege donusturmek icin caba sarfetmemeniz.
ben galiba çok taviz verdim böyle oldu teşekkür ederimKadinsan kadinsin , hatirlat esine basbakan kadinlarda var Alla Alla , sen kadinsin lafi beni cileden cikartiyor !!
Sen kadinsin otur yerine .
Sen kadinsin yapamazsin.
Sen kadinsin calisamazsin.
Aaa nedir bu canim , hic taviz verme bu konuda seni boyle tanidi boylede kabul etmek ZORUNDA.
Ona baska sans birakma , basta biraz vidi vidi yapar ama sonradan kabul etmek zorunda.
Baska care birakma kendisine.
cnm saol oralara gittik o alışverişmerkezi inş açılır ben geldiğimden beri açılacak ama teşekkürlerSursurude migrosun karsisina aciliyo yakinda guzel bi alisveris merkezi.halk egitimin kurslari var,yuzme kurslari var bayanlara ozel,belediyenin spor merkezleri var,universitenin piknik alani guzel,harputumuz guzel,esine sole bi izin gununde hedi koyune piknige gotursun,kebana gotursun balik yiyin ne bileyim malatya 1 saat izin gunlerinde gidin gezin...biz her hafta sonu yapacak biseyler buluyoruz.
ya aslında onun söylediklerine cevap yetiştiremedim bıraktım iyi bi iş olsaydı maaşı güzel olsaydı bu kadar laf edemezdi ama kendi işi benimkinden beter asıl o gece gelmeye başladıohooooo baştan bırakmışsın ipi...
ne demek ya sen kadınsın otur evde...
zihniyete gel..
offf niye geldim ki ben bu şehire saten adam akıllı iş yok derdimi anlayan eşimde yok ya eşim de hem maaşı az hemde bazen gece geliyosun deyince bi şey diyemedim hata ettim galiba evde kalınca anladım![]()
cnm çok konuştum maaş düşük olunca öyle anlamsız oluyor çok yoruluyordum bazen dışrdn yemek bazen eve yardımcı kadın alıyordum o da gereksiz buluyo çalışmamı
cnm borçlar eşimin işiyle ilgili oldu işi bırakma sebebim eşim tmm ama eğer istediğim gibi bi iş olsaydı bırakmazdım aldığım paraya değmiyordu
haklısın işte ama sen kadınsın lafı beni bıktırdı![]()
tmm kötülemek istemiyorum ama her yerini 1 günde gezdim nerdeyse ve belediyeyi aradığımda spor faliyetlerinin olmadığını söylüyorlar ki saten belediyesi çok kötü hiç bi yatırım yok malesef bitane adam akıllı alışveriş merkezi bile yok![]()
bunalıma gırmen normal neden ısını bırakıyosun ki.. yada bırakıyosun canım sıkılıyo deme ..ha kocan zorlasa bıle tavız vermemelıydın iş yıne sende bıter kaldı ki bunalıma gırmen cok normal bu durumda.kızlar ben başka şehire gelin geldim ne ailem ne de arkadaş çevrem var ve geldiğim şehir çok küçük gezilecek bi sosyal aktivite bile yok eşim de borçlar yüzünden sabah 6 da evden çıkıyor gece12 de geliyor çalışıyorbende kızıyorum ona evliliğimizin ilk yılları böyle mi geçecekti diye senden başka burda kimsem yok saten sevgili ve nişanlıyken görüşemiyorduk arada mesafe vardı diye gençliğimizin ve yeni evliliğimizi yaşayalım gezelim diyorum çok bunaldım ve çok mutsuzum eşimin ailesiyle anlaşamıyorum eşim de verdiği sözleri hiç tutmuyor herşeye tmm diyor ama tutmuyor çok bunaldımm
![]()