Cok bunaldim....

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
Iyi aksamlar herkese
Hemen konuya giriyorum. Esimle ikimix çalışıyoruz 1 çocuğum var kayinvalidem bakiyor. Arabamız yok ayni yerde oturuyoruz yuruyerek 13 14 dk lik mesafe var aramizda sabahları ise gideken cocugu bebek arabasiyla ona goturuyoruz aksam ayni sekilde aliyoruz. Eşim ramazan baslamadan 2 3 gun once varis ameliyatı oldu ve kaynanamda ramazan ayini geciriyoruz sahuru o hazirliyor ben aksam isten gelince hicbir seye elini surmuyo hemen cocugu alip mahalleyi turluyo bazen cok yorgun oluyorum izinli oldugum günler de evde hizmet etmek temizlik yapmak la geciyor . Cok bunaldim artik hic düşünmüyo sabah 7 den aksam 6 ya kdr ayaktayim evde kendileri uyuyo 11 e kadar benim yorgun olmam umurlarinda degil . Hep biseyler istiyor bana onu alın harclik istiyor vs . Cok bunaldim ben o istemeden de herseyi yapiyorum sonucta benim oglumsa onunda oz torunu cani. Esim bakmak zorunda değil falan diyor .

Iyi aksamlar herkese
Hemen konuya giriyorum. Esimle ikimix çalışıyoruz 1 çocuğum var kayinvalidem bakiyor. Arabamız yok ayni yerde oturuyoruz yuruyerek 13 14 dk lik mesafe var aramizda sabahları ise gideken cocugu bebek arabasiyla ona goturuyoruz aksam ayni sekilde aliyoruz. Eşim ramazan baslamadan 2 3 gun once varis ameliyatı oldu ve kaynanamda ramazan ayini geciriyoruz sahuru o hazirliyor ben aksam isten gelince hicbir seye elini surmuyo hemen cocugu alip mahalleyi turluyo bazen cok yorgun oluyorum izinli oldugum günler de evde hizmet etmek temizlik yapmak la geciyor . Cok bunaldim artik hic düşünmüyo sabah 7 den aksam 6 ya kdr ayaktayim evde kendileri uyuyo 11 e kadar benim yorgun olmam umurlarinda degil . Hep biseyler istiyor bana onu alın harclik istiyor vs . Cok bunaldim ben o istemeden de herseyi yapiyorum sonucta benim oglumsa onunda oz torunu cani. Esim bakmak zorunda değil falan diyor .
Lokmayı çiğneyip ağzınıza da versin mi?

Eşin ne durumda? 7/24 yatıyor mu? Evde yalnız kalamaz mı yani??? Evet çok zor ve ağır bir durum istediğin gibi hareket edememek. Yaşamayan bilmez. Çocuğumuz küçükken yaşadık bunları. Sabırlı olun

Bana da cok garip geldi bizimde cocuklarimiz var bizde kayinvalide olucaz heleki bu zamanda ne kotuleri varken siz kiymet bilin bence

Hemen kadini taslamayalim hanimlar. Mesleginiz ne acaba? Cok yoruluyorsaniz bir yardimci tutsaniz temizlik icin. Ramazan da nerdeyse bitti. Onunda yorgunlugu vardir kesin. Biraz sabredin

E birlikte yaşayın bari oldu olacak. Git gel uğraşmazsınız.
Kv de sizinle yaşasın her şeyiniz hazır önünüze sunulur.
En mantıklısı bu :KK28:

Canım kendi evinde olsan eşine de ogluna da bakacaksın,temizlikte yapcaksin,sahurda hazirlayacaksin,aksam yemegi de yapacaksin ve bir sürü iş daha,hic olmazsa kayinvalide cocuga ve eşine bakıyor, ya tek basina o kadar şeyi yapmak zorunda kalsaydin? Üzme kendini geçer bunalrda az daha sık dişini.

ya hanımlar sakin olun yargısız infaz etmişsiniz resmen bi durun sakin olun.
ben eve gelip yan yatmıyorum yatmamda zaten. eşim oyle ameliyat oldu ama bakımlık olmadı yani .
sahur hazırlıyo derken cocukları sofrayı kuruyo kendisi bişey yapmıyo çok yani
haftanın 2 günü izinli oluyorum hiç demiyor yat dinlen diye evin onca işini yapıyorum burdan ahkam kesmek kolay beraber yapabiliriz sonuçta . yarım gün bakıyo cocuga evde insan eksik olmaz kucaktan kucağa vakit geciyo zaten ben vicdansiz bi insan değilim yanlış anladınız. ayağıma hizmet beklemiyorum sadece beraber yapalım beni de anlasın istiyorum sabah 7 de çıkıyorum aksam 7 de geliyorum gece 12 de yatıyorum siz düşünün halimi. evde olan insan cocuk uyuduğunda oda yatar veya o oynarken uzanma şansın oluyo bide oruçken ama benim oyle bi şansım olmuyo onu demek istyorum . kayınvalidem çok yorulmuyor yani ama neden bu kadar sövdünüz arkamdan anlamış değilim. evinde yap demişsiniz 2 kişilik insanın işini yapmak kolay ben orda 6 kişinin hizmetini yapıyorum. sadece içimi dökmek istedim ama utanmam gerekiyomuş . heralde.

Back
X