Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibinin 3 çocuğu var, ve onları o adamla yaptı,bir çocuğa daha ihtiyacı yok,varsa da doğurur,kayınvalidesinden evlatlık almaz:)
"erkekler çocuk gibidir"lafı kesin bir erkekten çıkmıştır,hemcinslerini kurtarmış sorumluluktan oh ne güzel
Kavga yok bildiğim kadarıyla,kavga etmeden belirtmesinde bir sakınca yok,erkeklerin canı biraz az,ama dünya cennet değil,herkes sorumluluğunu hakkıyla taşıyacak.
Kadınlar nelere dayanıyor,biraz anlatsa adı dırdır oluyor,onlar da dırdır etmesin,işini yapsın :))
Tabii ki arada yakınılır,ama karşıkını usandırmadan.
Olur elbette, gelecek yıl iş değişimi yapacak zaten, sorun işten çok saatleri uzatmış olması.çalışma saati 12 saat olunca problem oldu doğal olarak.Ama birikim yapıp gelecek yıl kendi işimizi yapmamız açısından kendisi tercih etti saat arttırmayı.
Kavga yok bildiğim kadarıyla,kavga etmeden belirtmesinde bir sakınca yok,erkeklerin canı biraz az,ama dünya cennet değil,herkes sorumluluğunu hakkıyla taşıyacak.
Kadınlar nelere dayanıyor,biraz anlatsa adı dırdır oluyor,onlar da dırdır etmesin,işini yapsın :))
Tabii ki arada yakınılır,ama karşıkını usandırmadan.
Rica ederim,ben sizi başından beri iyi anladığımı düşünüyorum.
Erkekler genelde benmerkezci.
Yoksa elbetteki onları dinliyoruz,sıkıntılarını paylaşıyoruz,fakat denge bozulmaya başladığı zaman bir taraf manen aşınmaya başlıyor.
Annelikle brlikte bir de çalışıyorsunuz,bizim zihnmiz hiç dinlenmiyor ki,hep planlama halindeyiz.
Bir günlük gezi fırsatı çıktı,ama o gün küçük oğlumun bir faaliyeti rasgeldi.
Şimdi nasıl yapsam da ikisi de aksamasa diye düşünüyorum.
Eşime kalsa ikisi de iptal,ya da geziye gitme der,kesin çözüm:))