Çok bunaldım.

Aselkocak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
410
167
23
31
Merhaba kızlar.
2 yıldır evliyim. Eşimle birlikte zaman geçirme sıkıntımız olmadı. Birlikte bir çok şeyi paylaştık. (Şehir dışı gezmeler,tatiller,gezmeler,arkadaşlarla planlar ve bir çok şey). İşe beraber gider, gelir, hafta sonu bir gün beraber birşey yapar diğer gün ise ayrı ayrı istediğimizi yapardık
Ama şimdi bunların hiç birini yapamıyoruz. Sebebi eşimin bana sormadan, anlatmadan iş değişikliği yapması.
Bana sürekli sabret sabret diyor. Ama 3 aydır. Sadece uyurken birlikteyiz. Sabah ben işe gider, sonra eşim, ben eve gelirim gece yarıları eşim.
Tek başıma birşeyler bulmaya çalışıyorum sürekli. Arkadaşlar, sinema, kitap, ailem. Ama bir süre sonra takılıyor insan. İşten çıkıp annemlere gidiyorum. Uyumaya eve geliyorum.
Eşim eve sadece uyumaya geliyor. Çocuk istediğini söyledi. İnanın adam yok ki. Nasıl olsun.
Çok bunaldım, sıkıldım. Konuşmaya çalıştım. Haklısın diyor. Çözüm yokmuş.
Pişman olacağını söyledim.Kendimi seçimi olduğu için ne yalan söyleyeyim üzülmüyorum. Annemlerde olmaktan evimden uzaklaşır oldum. Bu hafta evde oldum. Evle ilgili birşeyleri değiştirirken boya buldum. Mutfaktaki doğalgaz borularını boyayım dedim. Boyarken yarım kaldı. Eşime gösterdim. Tepkisi ne hâle getirdin? Bu ne böyle çingene evine dönmüş dedi. Bağırarak. Bende ben sana defalarca boyar mısın dedim. Yapmadın. Yarım kaldı ve senden yardım istedim dedim. Aynı şeyleri söyledi. Kırıldım. Böyle tepki beklemedim. Yattım uyudum. Açıp dizisini izledi. 3 gündür konuşmuyoruz. Zaten görüşme zamanımızda yok. Çok yoruldum, bunaldım, sıkıldım. Evliliği unuttum, eşimi göremiyorum, hissedemiyorum. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlamak istiyorum.

Benim eşimde iki hafta barda iki hafta yurtdışında bazen burda olduğun da da yurt içinde bi yerlere gider fuarlar olur Özakman gece yarısı gelir müşteri gelir yemek yapıp bir hafta kapağını açmadığımı bilirim ama iş işte napalım ekmek parası eşin de bi düzene girer zamanla hep böyle olacak değil ya biraz anlayışlı olun birbirinize

Tek çalışan karı koca siz değilsiniz ki. Ben eşler tanıyorum evin kapısında denk gelirler :KK69:biri işe giderken diğeri eve gelirken..

Bence mutlaka bir gün veya bir kaç saat bulursunuz haftada beraber zaman geçirmek için :KK51:

Merhaba kızlar.
2 yıldır evliyim. Eşimle birlikte zaman geçirme sıkıntımız olmadı. Birlikte bir çok şeyi paylaştık. (Şehir dışı gezmeler,tatiller,gezmeler,arkadaşlarla planlar ve bir çok şey). İşe beraber gider, gelir, hafta sonu bir gün beraber birşey yapar diğer gün ise ayrı ayrı istediğimizi yapardık
Ama şimdi bunların hiç birini yapamıyoruz. Sebebi eşimin bana sormadan, anlatmadan iş değişikliği yapması.
Bana sürekli sabret sabret diyor. Ama 3 aydır. Sadece uyurken birlikteyiz. Sabah ben işe gider, sonra eşim, ben eve gelirim gece yarıları eşim.
Tek başıma birşeyler bulmaya çalışıyorum sürekli. Arkadaşlar, sinema, kitap, ailem. Ama bir süre sonra takılıyor insan. İşten çıkıp annemlere gidiyorum. Uyumaya eve geliyorum.
Eşim eve sadece uyumaya geliyor. Çocuk istediğini söyledi. İnanın adam yok ki. Nasıl olsun.
Çok bunaldım, sıkıldım. Konuşmaya çalıştım. Haklısın diyor. Çözüm yokmuş.
Pişman olacağını söyledim.Kendimi seçimi olduğu için ne yalan söyleyeyim üzülmüyorum. Annemlerde olmaktan evimden uzaklaşır oldum. Bu hafta evde oldum. Evle ilgili birşeyleri değiştirirken boya buldum. Mutfaktaki doğalgaz borularını boyayım dedim. Boyarken yarım kaldı. Eşime gösterdim. Tepkisi ne hâle getirdin? Bu ne böyle çingene evine dönmüş dedi. Bağırarak. Bende ben sana defalarca boyar mısın dedim. Yapmadın. Yarım kaldı ve senden yardım istedim dedim. Aynı şeyleri söyledi. Kırıldım. Böyle tepki beklemedim. Yattım uyudum. Açıp dizisini izledi. 3 gündür konuşmuyoruz. Zaten görüşme zamanımızda yok. Çok yoruldum, bunaldım, sıkıldım. Evliliği unuttum, eşimi göremiyorum, hissedemiyorum. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlamak istiyorum.
Eşiniz kendi zevki için sizi ihmal etse sorun var derdim yani işten çıkıp arkadaşlarıyla görüşse bu görüşmelerden geç gelse her akşam eğlenmeye gitse .... Ama adam çalışıyor ailesine bile vakit ayiramayacak kadar çalışıyor ve siz durumu kisisellestirmissiniz sanki adam sizi görmemek için daha uzun saatler çalışıyor gibi.
Boya mevzusuna gelirsek tabiki tepkisi fazla olmuş .eşim eve taşınırken boya yaptı ben bekle dedim sonra bi geldim boya rengi çok çirkin ve zaten becerememis alacalı bulacali olmuş buna rağmen eline sağlık hayatım kendini çok yormussun ama olmamış dedim sarıldım öptüm . Bu mevzular büyütülecek konular değil eşinizde yoğun çalışıyor yeni iş stresi yaşıyor bence uzatmayın karşılıklı anlayış önemli ben hatasız olan taraf bile olsam bile gider gönlünü alır sonra ona ne kadar hatalı bişey yaptığını söylerim o da evet haklısın hayatım der🤭 hanımlar azcık politik olun illede kendinizi mutsuz edecek çözümlere yonelmeyin

Ben 1 haftadir ayriyim mesela eşimden dahada ayrı kalicaz 10 günden fazla çok zoruma gidiyor ama ekmek parası sabrediyorum

Yeni işi nedir? İşle alakalı ciddi sıkıntıları olabilir. Ama siz “ben deniştim” dersiniz diye çekiniyor olabilir. Konunun başından sonuna kadar haklısınız. Özellikle başta ilgi sevgi görüp sonra mahrum bırakılmak çok üzücü oluyor.

Yazdıklarınızdan sorunu anlayamadığınızı çıkardım. Sessiz kalıp bir süre gözlemleyin derim.

Ben eşimle ailelerden uzak bir şehirdeyim. İki çocuğum var kendim çalışıyorum yedi yıldır evliyim. Eşim bir seneyi geçti haftanın 3 günü Evde yok. Siz 3 ay diyorsunuz. Küçük kızım henüz bebek. Yani bu tempo ben hamileyken başladı. Eşiniz de keyfinden çalışmıyor herhalde. Biraz zaman verin, ne planlıyor öğrenin

Yeni işi nedir? İşle alakalı ciddi sıkıntıları olabilir. Ama siz “ben deniştim” dersiniz diye çekiniyor olabilir. Konunun başından sonuna kadar haklısınız. Özellikle başta ilgi sevgi görüp sonra mahrum bırakılmak çok üzücü oluyor.

Yazdıklarınızdan sorunu anlayamadığınızı çıkardım. Sessiz kalıp bir süre gözlemleyin derim.
Resmî bir kurumda çalıyoruz. Birimini değiştirdi. "Ben demiştim" demiyorum. İş değişikliğini savunurken bana işim ne yapayım demişti. Şimdi işine söylenirken bende işin ne yapacaksın diyorum sadece. Sessiz kalmaya çalışıyorum.

Ben eşimle ailelerden uzak bir şehirdeyim. İki çocuğum var kendim çalışıyorum yedi yıldır evliyim. Eşim bir seneyi geçti haftanın 3 günü Evde yok. Siz 3 ay diyorsunuz. Küçük kızım henüz bebek. Yani bu tempo ben hamileyken başladı. Eşiniz de keyfinden çalışmıyor herhalde. Biraz zaman verin, ne planlıyor öğrenin

İş değişikliğini kendi istedi. Düzenli işi varken. Kendi isteğiyle aynı maaşla daha fazla çalışıyor. Değişikliğinin sebebi kardeşiyle, kardeşimi işe aldırmakmış.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun.

İş değişikliğini kendi istedi. Düzenli işi varken. Kendi isteğiyle aynı maaşla daha fazla çalışıyor. Değişikliğinin sebebi kardeşiyle, kardeşimi işe aldırmakmış.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun.
Amin sağolun. Sonuçta bir planı var. Daha çok çalışıp evden kaçayım düşüncesi taşıyor değil işte kardeşlerinizin iyiliğini istemiş. Terfi şansı ya da geri dönüş ihtimali YÖK mü...

Ben esimi isi dolayısıyla subattan beri göremiyorum.ne yapalim?cozum var mi yok.Keyfinden mi göremiyorum hayir,?Anlayisli olmalisiniz.Bir cok insan uzun saatler calisiyor eşiyle cok az vakit geçiriyor.Sizde o az vakitlerin kiymetini bilip degerlendirmelisniz

Sırf 3 aydır böyle diye evden uzaklaşıyor evliliği unutuyorsunuz öyle mi...
Sağlam sabır varmış sizde tebrikler :işsiz:

Boya konusundan sonra. Bana noldu bile demedi. Bugün evdeydi. Sabah işe gitti geldi. Bilgisayar karşısında halâ. Umrunda değilim. Beni üzen de bu. Yarında işe gidecek. Bu hafta da bitti.

Ben esimi isi dolayısıyla subattan beri göremiyorum.ne yapalim?cozum var mi yok.Keyfinden mi göremiyorum hayir,?Anlayisli olmalisiniz.Bir cok insan uzun saatler calisiyor eşiyle cok az vakit geçiriyor.Sizde o az vakitlerin kiymetini bilip degerlendirmelisniz
İnanın değerlendirmeye çalışıyordum. Ben plan yapmazsam eşim yapmıyor. Plan yaptım kaç defa hepsine birşey buldu. En basiti ya avmye gidelim dedim. Ne yapacağız orada deyip ailesine gittik.
Mesela eşim izinliyim yarın diyor. Bende işten izin alıyorum. Ertesi gün izni iptal oluyor. Olan benim yıllık izinlerime oluyor.

Son düzenleme:
Back
X