- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Arkadaşlar merhaba dün abimin düğünü oldu çok şükür ve ben de 4 yıllık evliyim kayinpederlerim de düğüne geldi ve düğünde kapalı zarf getirmişler içinde ise 150 milyon para çıkmış yani ben hani annemin dünürü olarak bir çeyrek bekerdim çünkü eşimin babası çok iyi maaşı alıyor evde eşimin halası da yaşıyor o da çift maaş alıyor öndücü yok kayınpederin hani zarf taktı diye abime değer vermediğini düşündüm hani birde babamız 2010 yılımda vefat etti ve yetim bir çocuk bilmiyorum ya canım çok sıkkın sizce bu normal mi? Birde arkadaşlar eşimin ailesi bahçeli evde oturuyor gelirken bir kova kayısı vs bisiler getirmişler hani en son düğünden çıktıktan sonra bize verdiler gittiler hani annem de bizim arabada geldi abimlerin gelin arabasına binmedi onlar balayına gittikleri için ve annem de hani "Ne zaman gelseler hep size getiriyorlar hani nikaha kadar geliyor ve insan biraz da bize getirir ikram eder" dedi hani haklı da yol yordam bilmiyorlar hani böyle yaptıkları icin onlardan soğumak istemiyorum kafam karışı maalesef 4 yıldır iyi insanlar ama bu konuda hep böyleler hani sizden düşünce almak istedim
Çok ayıp ama bu düşünceler
Size ne insanların maaşından, maaşı varsa gideride vardır, çeyrek olmuş 700 lira kim takacak artık. Üstelik gelinin abisi adamın nesi oluyor nezaket bile bence düşünüp gelmesi. Kayısı konusuna gelince düğün günü annenizin eline bir kova kayısı mı vereydi o telaşın arasında, size verilenden annenize de verseniz olmaz mı biraz. İnsanların bir düğüne icabet etmesi çok önemlidir, taktığına bakılmaz usul budur, oraya gelmiş olması sizi ve ailenizi saydığını gösterir, yoksa zarfı sizinle yollayıp mutluluklar diyebilirdi, bu sıcakta kaç yaşında insanlar düğününüze gelmiş, ayıptır bu kadar acımasız olmayın