Olabilir…Kızlar ben cok bunaldım kücük oğlumdan görmek istemıyorum eşimde iyidir ama oda gözüme batmaya başladı kücük oğlumda oyle icten ice kızıyorum sankı sevmıyormusum gibi oğlumdan kacıyorum sürekli benle annem hasta yanınada gideniyorum kaynanam calısıyor eşim sabah gidip aksam geliyor eve artık iptal gibi hissediyorum kendimi ev yemek işler mutfaga giresim bile gelmiyor eski hayatımı özlüyorum boşanmak bile geciyor içimden
Evet inanın cok neseli umursamaz biriydim nasıl boyle oldum hepsi cocugum olduktan sonra olduOlabilir…
Büyük ihtimalle depresyona girdiniz.
Acilen psikolojik destek alın. İyi gelir inşallah.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Bende oyle hissediyorum gercekten siz nasıl cıktınız bu durumdanAcilen psikolog a gidin.
Ev isi,yemek kismini anlarim. Ayni durumdan gectim.
Cocuklarima yetemiyor hissinden dolayida daha derine battigim oldu. Ama istememek kismini yasamadim.
Lutfen daha kotu olmadan gorusun bir psikolog ile
Olsun,olabilir…Evet inanın cok neseli umursamaz biriydim nasıl boyle oldum hepsi cocugum olduktan sonra oldu
İnş bende düzelirim kendimş tükenmiş hissediyorumOlsun,olabilir…
İnsanız hepimiz.
Hayat bu.
Her zaman kahkaha olmuyor… Bazen hüzün bazen bunalım…
Tabii ki düzelirsiniz.İnş bende düzelirim kendimş tükenmiş hissediyorum
Beni bu duruma sokan eski is yerimdi.Bende oyle hissediyorum gercekten siz nasıl cıktınız bu durumdan
Ya iste hep baska sekilde tepki veriyor bende bazen düzeliyor gibi oluyorum sonra yine aynoBeni bu duruma sokan eski is yerimdi.
Doktorum rapor yazdim 6 hafta kafa dinlemedim. Baya bir duzeldim. Ise döndüm tekrar fakat bu sefer vucudum baska sekilde tepki vermeye basladi.
Tükenmişsiniz belli ki , eşiniz destek olmuyor mu hiçKızlar ben cok bunaldım kücük oğlumdan görmek istemıyorum eşimde iyidir ama oda gözüme batmaya başladı kücük oğlumda oyle icten ice kızıyorum sankı sevmıyormusum gibi oğlumdan kacıyorum sürekli benle annem hasta yanınada gideniyorum kaynanam calısıyor eşim sabah gidip aksam geliyor eve artık iptal gibi hissediyorum kendimi ev yemek işler mutfaga giresim bile gelmiyor eski hayatımı özlüyorum boşanmak bile geciyor içimden
Evet yoksa ınanın oglumu cok seviyorum gecenlerde arkadasım tahamulsuzluk olmus sende dedı belkıde o eşim hep calısyır sabah 9 gıbı eve gelir kahvaltı sonra gider aksam 7 de gelir 11 gibi uyur okadar bide her yaz tatıle giderizTükenmişsiniz belli ki , eşiniz destek olmuyor mu hiç
Evet bazıların lohusayken bazıların da sonradan görülüyormuşLohusa depresyonu oldunuz belki. Uzmana gidin, gerekirse ilaç verirler. Olmadı psikoterapi ile düzelirsiniz.
Ama mutlaka doktora gidin
Çocuğunuz küçükse doğum sonrası depresyon olabilir, geçmiş olsun. Bu süreçte bir karar vermeden önce psikiyatrist/ psikologa mutlaka başvurun.Kızlar ben cok bunaldım kücük oğlumdan görmek istemıyorum eşimde iyidir ama oda gözüme batmaya başladı kücük oğlumda oyle icten ice kızıyorum sankı sevmıyormusum gibi oğlumdan kacıyorum sürekli benle annem hasta yanınada gideniyorum kaynanam calısıyor eşim sabah gidip aksam geliyor eve artık iptal gibi hissediyorum kendimi ev yemek işler mutfaga giresim bile gelmiyor eski hayatımı özlüyorum boşanmak bile geciyor içimden
Bu dönemler geçecek inşallah, biraz kendinizi rahatlatın size iyi gelen şeyleri yapmaya çalışın, bazı konularda esnemeye gidin , ev , temizlik , işler vs, hiçbirşey sizden ve çocuğunuzdan değerli değil, dört dörtlük olmak için çabalamayın..Evet yoksa ınanın oglumu cok seviyorum gecenlerde arkadasım tahamulsuzluk olmus sende dedı belkıde o eşim hep calısyır sabah 9 gıbı eve gelir kahvaltı sonra gider aksam 7 de gelir 11 gibi uyur okadar bide her yaz tatıle gideriz
Cok sagolun tesekkür ederimBu dönemler geçecek inşallah, biraz kendinizi rahatlatın size iyi gelen şeyleri yapmaya çalışın, bazı konularda esnemeye gidin , ev , temizlik , işler vs, hiçbirşey sizden ve çocuğunuzdan değerli değil, dört dörtlük olmak için çabalamayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?