Çok bunaldım

61eda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
148
38
28
32
Kızlar ben cok bunaldım kücük oğlumdan görmek istemıyorum eşimde iyidir ama oda gözüme batmaya başladı kücük oğlumda oyle icten ice kızıyorum sankı sevmıyormusum gibi oğlumdan kacıyorum sürekli benle annem hasta yanınada gideniyorum kaynanam calısıyor eşim sabah gidip aksam geliyor eve artık iptal gibi hissediyorum kendimi ev yemek işler mutfaga giresim bile gelmiyor eski hayatımı özlüyorum boşanmak bile geciyor içimden

Olabilir…

Büyük ihtimalle depresyona girdiniz.

Acilen psikolojik destek alın. İyi gelir inşallah.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Acilen psikolog a gidin.
Ev isi,yemek kismini anlarim. Ayni durumdan gectim.
Cocuklarima yetemiyor hissinden dolayida daha derine battigim oldu. Ama istememek kismini yasamadim.
Lutfen daha kotu olmadan gorusun bir psikolog ile

Olabilir…

Büyük ihtimalle depresyona girdiniz.

Acilen psikolojik destek alın. İyi gelir inşallah.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Evet inanın cok neseli umursamaz biriydim nasıl boyle oldum hepsi cocugum olduktan sonra oldu

Acilen psikolog a gidin.
Ev isi,yemek kismini anlarim. Ayni durumdan gectim.
Cocuklarima yetemiyor hissinden dolayida daha derine battigim oldu. Ama istememek kismini yasamadim.
Lutfen daha kotu olmadan gorusun bir psikolog ile
Bende oyle hissediyorum gercekten siz nasıl cıktınız bu durumdan

Bende oyle hissediyorum gercekten siz nasıl cıktınız bu durumdan
Beni bu duruma sokan eski is yerimdi.
Doktorum rapor yazdim 6 hafta kafa dinlemedim. Baya bir duzeldim. Ise döndüm tekrar fakat bu sefer vucudum baska sekilde tepki vermeye basladi.

Beni bu duruma sokan eski is yerimdi.
Doktorum rapor yazdim 6 hafta kafa dinlemedim. Baya bir duzeldim. Ise döndüm tekrar fakat bu sefer vucudum baska sekilde tepki vermeye basladi.
Ya iste hep baska sekilde tepki veriyor bende bazen düzeliyor gibi oluyorum sonra yine ayno

Tükenmişsiniz belli ki , eşiniz destek olmuyor mu hiç

Çocuğunuz küçükse doğum sonrası depresyon olabilir, geçmiş olsun. Bu süreçte bir karar vermeden önce psikiyatrist/ psikologa mutlaka başvurun.

Bu dönemler geçecek inşallah, biraz kendinizi rahatlatın size iyi gelen şeyleri yapmaya çalışın, bazı konularda esnemeye gidin , ev , temizlik , işler vs, hiçbirşey sizden ve çocuğunuzdan değerli değil, dört dörtlük olmak için çabalamayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…