Hayırlı geceler arkadaşlar saatten de görüldüğü gibi gecenin bu saatinde beni uyutmayan bir durum var. İş yerimde soyismim değişti herkes durumu ôgrendi tabiki şuanda herkesin tek konusu neden ayrıldınız ne oldu ne bitti vs vs Diyorum ki anlaşamadık kafa yapımız uyuşmadı yok türlü türlü senaryolar üretiyorlar. Şimdi anlatsam mevzuyu bir tür da ondan konuşurlar diye kestirip atıyorum bu şekilde. Komşularımıza söylememistik beni baba evinde gören herkes yakın olduğumuz komşuya soruyormuş neden diye. Akrabadan kiminle konuşsam durup durup bozuk plak gibi boşanma mevzusunu açıp canımı sıkıyor. Etrafımdaki herkese ömürlük dedikodu malzemesi verdim. Çok bunalıyorum artık kimseyle konuşmak istemiyorum. Konustuklarıma milyon defa bu konuyu konuşmak istemiyorum lütfen açılmasın diyorum. Mesele gizemli olunca herkes daha da deşmeye çalışıyor. Ben ne yapmalıyım iyice şaşırdım en son bir tanesi geldi pat diye ya sende devlet sırrı gibi ne saklıyorsun herkes neden boşandığını söyler dedi sanane kardeşim git işine bak hasta mısın sen diye bozdum. Bir de işin garip tarafı kim sorsa artık ben kızarıp bozarmaya başladım. Biliyorum utanılacak bir durum değil ama evli olduğumu bile bilmeyen insanlar ilk boşandığımı öğreniyor kendimi suç işlemiş gibi hissettiriyorlar. Ortamdan uzaklaşmak istiyorum. Ben belki kimseye söylemeyeceğim yeni bir sayfa açtım çevrem hariç kimsenin bilmesini istemiyorum belki neden beni tanımayanlar bile benim bosandığımı konuşuyor? Bu utanma durumunu nasıl aşabilirim aslanlar gibi evet boşandım ne var deme durumuna gelmem gerekiyor yoksa bu şekilde her günüm zehir geçer.