- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
- ..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu hâlâ seviyor musunuz
Yani ben ailelerin çiftleri finanse etmesi zorunluluğuna destek vermiyorum ama askerdeki çocuğa para gönderilmez mi yahu? Canı çeker, sigara içer, kontör alır vs. Bu kadar düşüncesiz olunur mu?
Bizimkiler de böle... Eşim bir kez bile babasından para istemiş insan değil. Eve haciz gelse yine istemez, onlar da sormaz zaten. Buna kendini alıştırsan iyi olur.
Oğulları askerde, köylerindeki eve dolap almaya para ayırabiliyorlar ama oğullarına para yollamıyorlar.Siz para yolluyorsunuz, oh ne güzel.
Bana pek nişanda da düğünde de niyetli değiller gibi geldi ama bu devirde ellerini oğulları için bile ceplerine sokmayan, oğullarının sözlüsüne bu anlamda güvenen bu insanlar sizden daha çok destek olanı, kız haliyle ailesi varken sözlüsüne harçlık göndereni bulamazlar ve kesin bu işe evet derler bence.
Hem "kaç tane lahmacun yiyeceksin?" sorusu ne kadar ayıp.
-12 tane yiyeceğim deseydiniz keşke.Bir insan 2 yer 3 yer bilemedin 4 yer.Alırsın 5 tane ektra lahmacun kaç yerse yer.Ayıp.
Bence çok pinti, cimri ve hani derler ya "parası gitmesin, canı gitsin " tam da böyle insanlardan.
Yarın öbürgün evlenirseniz de sizden kredi çekmenizi isterler, düğün takılarınıza göz dikerler, para isterler.
Bence dikkatli olmalısınız.
Aslında çok büyük değil sorunlarınız. Sevginizi tüketmeyin bence
Aileler de çeşit çeşit işte. Kimisi gözünün içine bakar, kimisinin gözüne tır kacar.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Şu an benim erkek arkadasımda askerde.Geri geliyor ben ona para yollamak istiyorum o kabul etmiyor.Ailesi de istediginde anında yolluyor hatta fazlasıyla.Şu an daha ortada bir şey yokken bile onun adına para ayırıyorlar ve senin evlilik masrafın diyorlar.Nişanlanınca biz bütün beyaz eşyaları felan alırız diyorlar.Tabi bunları bana erkek arkadasım söylüyor.Ama gerçekten işiniz zor ve anne babaların da bu kadar düşüncesiz olması çocukları için daha acı verici.Bence ailesi biraz evlilik nişan konusunda isteksiz gibi geldi.Umarım her şey istediğin gibi olur arkadaşım.Burda kaçıncı okudugum dert bu.Hepsi de birbirine benziyor.İnanın evlenmekten bile korkuyorum artık
bi de nişanlın param yok diye sanamı söylüyor yoksa sen jest yapim diye yolluyomusun bırak yollasın ailesi senden gelince oda istemiyo demekkki oda tuhaf
canım söz yapmak için neden bu kadar acele ettinizki
benim sevdiğimde yakında askere gidicek
onada ailesi hiç destek çıkmıyo kendisi yaşıyo anne baba ha var ha yok
ayrılar zaten..
biz napıcaz hiç bi fikrim yok
şu an çalışmıyorum
çalışırsam para yollarım ama napıcaz bilmiyorum![]()
utana sıkıla istedi geçenlerde oda 50 tl demekki zor durumda kalmış dedim gönderdim
canım adı konulsun istedik ikimizde ciddydik ama pişman oldum sonra :S sizinkilerin yine ayrı hani ne bileyim bunlar yan yana ama varlıkları sadece keyiflerinde..