- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
bi nişan takmanın nesi var allah aşkına ya, dayınında kırkı çıkmış zaten, bilmiyorum alt tarafı ufak bi ev partisi, 2 yüzük...
bence bunun için sözlün seni kırmamalıydı
burdan bakınca masraftan korkmuş gibi görünüyorlar, ama nişanı kız tarafı yapar zaten
canım benim kırdı ve uzun bir süre kendini haklı gördü yeni yeni kafasına dank ediyor.. çok kahrmı çektin diyor 1-2-3 değil çok şey yaşattı :S ayrıca altınları ve bohça için alıncaklar bir eksik dışında alındı ailesinde duruyor ayrıca hepsinide sevdiğim aldı

öncelikle allah sabır versin canım, çünkü daha en baştan bu problemler yaşanmaya başladıysa gerisi de gelecektir demektir.
yaşadıkların gerçekten zor, çünkü insan böyle şeylere hevesle başlıyor, kimse işlerim yolunda gitmesin demez. nasıl bri hayal kırıklığı yaşadığını tahmin edebiliyorum. allah sabır versin.
ama bence daha nişan olmadan senn ona para göndermen falan biraz yanlış olmuş gibi. çünkü ilişki nasıl başlarsa öyle gider. ailesinin gerçekten durumu olmasa da gönderemese hadi neyse. bence böyle yapma, kendine zarar veriyorsun ve kendinden çok şeyden ödün vermiş oluyrsun. onun dışında da iyi düşün. çünkü evlilik hayatımızda öylesine bir şey değil.
ilerde evleneceğini düşün. eşya konusu olacak, yok takı olmadı diyeceksin. çocuğum oldu bişey yapmadılar diyeceksin, çünkü beklentilerin olacak. inşallah hakkında en hayırlı olana karar verirsin.
ah canımmm nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam kendimi hiç bu kadar yetim hissetmemiştim anneme anne ben niye yalnız kaldım bu kadar diye ağladm zavallı annemde benle birlikte kendini yiyip bitirdi hani ne bileyim adam gibi babam olsaydı başımızda böyle olmazdı diyorum.. ya da ne bileyim.. bir umut işte zaten hevesim kalmadı hiçbirşeye olucak diye olur artık yani. beklentilerim olacak çünkü yeni ev yeni eşya hani ne olacak bilemiyorm çocuk içinde hiç böyle düşünmemiştim bi kez daha üzüldüm :S
ya ben anlamıyorum kızlar zaten bu nişan arefesinde kesin erkek tarafından biri ölür,burhan altıntop komedisi gibi ama burda çok okudum, zaten kendi başımada geldi
![]()
maalesef canım sanki film gibi hepimiz neredeyse aynısını yaşıyoruz