Çok bunaldım :(

Bence siz artık sözlünüze para göndermek, kontür almak gib şeylerden vazgeçin. Madem birikmiş parası da varmış, arasın ailesini onlardan, para istesin. neden sizden istiyor ki?

Nişan konusunu dq bırakın artık, sözlünüz açsın. Mahalleliyi de boşverin ne derse desin, soranlara hele bir askerden gelsin, ne acelemiz var deyiverin. Biraz siz geriye çekilin bakalım, onlar ne yapacak. Dünyadaki son erkek bu değil ya canım, o biraz koşsun peşinizden.

canım eğer erkek kardeşine her şey alınıyor da bir seninkine alınmıyorsa bunun iki sebebi olabilir, kardeşinin işi gücü senin erkek arkadaşın kadar iyi değilse, ona destek olmak istiyor olabilirler. acaba senin erkek arkadaşına da askere gitmeden önce para biriktir mi dediler hani o biriktirdiğin paradan yersin askerde de gibilerinden... ama bence bir erkek sevdiği kadından ziyade ailesinden daha kolay para ister ne bileyim.. anlamadım cidden valla hayrolsun sonu canım.umarım senin mutlu olacağın şekilde sonlanır ne diyeyim..

canım haklısında şu an bu askerde ve parası yok bence bile bile yapıyorlar gibime geliyor anlamıyorumki bir keresinde şakayla sen yetimsin galiba dedimde üzüldü sonra şaka maka derken unutturdum ben işin içinden çıkamıyorum valla umarım dediğiniz gibi olur allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için

çok fedakar olma hep senden isteyecekler sesinide ara ara çıkart ama kavga boyutunda olasın sözlün askerden gelsin herşey yoluna girer o mahalledekilerede dövesim geldi sahip çıkacaklarına laf ediyorlar:47: sen içini ferah tut biraz daha bekle herşey istediğin gibi yoluna girer inş küçük detaylara takılma

demekki aynı duyguları yaşıyoruz :S ben korktuğum için bu durumu hiç öyle konuşmamaya çalışıyorum üzüldüğünü anladığım anda değiştiriorum herşeyi zaten niyeyse sinirliyken karşı taraf anlamıyor seni :S üstüne seni çok kırıyor haksız yere birde uzun zamandır hiç bir konuyu açmıyordum bana kahrımı çekiyorsun dedi hep sende öyle yap cnm bol bol düşünebilcek vakitleri oluyor.. amin canım merak ettim sizin yaşlar kaç ? görüşürz gelince :)

ben 25 nışanlım 26 yaşında.. hayırlısı olsun ama dünyaya bi kere geliyoruz.. bence bi insan sana zarar veriyosa hayatından çıkaracaksın..
düzelir diye bekleyen kaç arkadaşım varsa evlindikten sonra çok pişman oldular...

Arkadaşlar kusura bakmayın o kadar sorunlar arasında benim sorunum küçük gelebilir belki ama çok bunaldım gerçekten.. Hemen olaya değil olaylara geçmek istiyorum.

Eylül 2010 yılında iş yeri sayesinde biriyle tanıştım.Çok iyi biriydi herşey mükemmel olmasada güzeldi.Zaten çok şey beklemiyordum. sonra şubat ayında askere gidecek diye ocak ayında söz yaptık gitmesine yakında nişan yapacaktık ama düşündüğümüz gibi olmadı anneannem vefat etti 15 gün sonrada sözlüm askere gitti.. giderkende dağıtım izninde nişan yaparız diye düşünmüştük..

askere gittikten bir süre sonra dayısı rahatsızlandı kanser teşhisi konuldu ve yemin töreninde vefat haberini aldık yemin töreninde annesi babası samsuna köye gittiler gürkanla annem ben kaldık orada bir yere yerleştik sadece oranın parasını ödemeyi akıl ettiler sonra gittiler sabah öğle akşam başka her türlü ihtiyacını ben karşıladım cebinede bi miktar para koydum tamam sorun değil ama çok zoruma gitti ailesi niye yapmıyor sormuyor ilgilenmiyor diye..

daha sonrasında yemin töreninde dayısı vefat etti diye nişan konusunu hiç açmadım ta ki dağıtım iznine 15 gün kala.. kendisine sordum ne dese beğenirsiniz annemle annen konuşsun bende tamam dedim ve yine sustum oysaki hiç susmayan ben sustum..

ancak onun ailesi hiç nişan konuşma taraftarı değil bu sıradada akrabalrımız komşularımz arkdaşlarım sürekli soruyor onların akrabaları bile ne zaman nişan olcak diye.. bizde bilmiyoruz diyoruz bir gün sözlümün ailesi bize geldiklerine bile annem laf vurdu o halde bile anlamadılar nişan olayını akıllarına gelip açmadılar sonra yolcularken kızım işte nişanı isterseniz yaparız ama gürkan gelsin konuşuruz..geldikten sonra ne konuşcaklar anlamış değilim hala..

neyse gürkan geldi açtım ağzımı yumdum gözümü tüm olayları tek tek anlattım hani bu bi yabancının nişanımı ne umursamazsın gibilerinden bana şok geçirdğim bir cümle etti sanki biz hiç plan yapmadık konuşmadık bana diyorki nişanı yapacağımızı bilmiyordum..!!!!
kavga kıyamet ben sözü attım ayrıldım bitirdim herşeyi hani tek yaptığı bu değildi ondan sonra söylediği o kadar çok şey varki. neymiş efendim dayısının kırkı dolduğu halde laf ederlermiş nişan yapılırsa..

benim babam yok o yüzden mahallemizde olan dedikoduları buraya yazsam inananın şok üstüne şok geçirirsiniz.. uzatmak istemiyorum aslında şimdi aramız iyi sevdiğimle askerde yine ama benim hep içimde bunlar ve bana yaşattığı kırgınlıklar var bana diyorki ben seni mutlu edeceğim evlenince herşey değişecek her an yanında olacağım diyor ama yapmacık geliyor bu yüzden de içim hep dolu ne yapacağımı bilemiyorum :s

ben önemsenmek istiyorum belkide.. örneğin nişan alşverişi oldu anneannemn vefatının yedinci gününde çıktık biz sustuk üstüne alışverişte sevdiğim yok diye gelemedi annesi çalışıyordu gelemedi annem ben amca eşi kayınpederim ve görümcem vardı bana zorla beyaz aldırdılar herşeyimi öyle olması gerekiyormuşş öyle üzüldümki sanki onlar giyecek herşeye onlar karar veriyor..

bu geçtiğimiz pazar bile ben işteyim çalışyorum gittim ilk kez babalar günü için hediye baktım sonra kaynanam içinde birşey aldım gönlü kalmasın diye oysa anneler gününü kutlamıştım.. neyse onlarında işi varmış gezmişler köydeki evlerine dolap bakmışlar evlerinde yemek yok tamam normaldir.. ama beni arıyıp diyorlar lahmacun siparişi vercez kaç tane yiyeceksin tarzında konuşuyorlar geliceğim vakti soruyorlar.. ya insan bi sorar kızım yer misin ya da hiç sorma çay ver ya da onuda yapma..

onlardayken sevdigim aradı hepsi nasılsn napıyorsun fln diyorlar yanmda yine hiç ihtiyacın varmı demiyorlar oysa kaç gündür parasz.. sadece cezelyamı ne zıkkımdır onu yolladılar çocuğa oda ben azarladım ailenden iste diye.. he birde 2 aydır telefonunda yüklediğim kontörde var insan ailesinden istemezmi ya da ailesi bu çocuk asker bunun parasını aldık biz demezmi? (yüklü miktardaki parasını bankaya yatırmışlar) ben yinede kıyamadım aldım kontörünü birde dün market alışverişi yaptım para koydum kargo yaptım..

ufak tefek şeyler ama birikim oldu o yüzden anlatmak fikir almak istedim.. lütfen kızmayın çok karışık yazdım

okuyan gözlerinize ve yüreğinize sağlık..

bende eşimin a den z ye herşeyi ile ilgilendim. sonuç. bişi nasıl başlarsa öle gidio. bi süre sonra bu durum çok kötü oluyo. hele evlenince daha kötü. sorumsuz bir adam ve sorumsuz ilgisiz bir aile çok zor. düğün sürecindede bi sürü aksaklık olabilir bu nedenle.sineye çekerseniz içinizde kalıp psikolojiniz bozulur. çekmezseniz ne olur bilmiyorum çünkü ben bu yolu denemedim. ama herkes görevi neyse yapmalı. çok sorumluluk yapmak ii değil

Back
X