Çok bunaldım...

Mococo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
101
0
26
İzmir
2 yıldan beri süren bi ilişkim var. Geçen sene herşey hayal gibiydi çok güzeldi. Ama şimdi o kadar iyi değil hiç bişey istediğim gibi gitmiyor. Çok bunaldım. Sürekli çalışıyor işi var. Geceleri arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eskiden böyle değildi dinlerdi. Yüzük taktık ama taktığımızdan beri ya 3 ya 4 kere gördüm parmağında yüzüğü ama sürekli zaten herkes biliyor evde unutuyorum parmağımı acıtıyor diye bahane üretiyor. Evden dışarı doğru düzgün çıkamıyorum bişey diycek diye ya alışveriş yada çok yakın arkadaşımın evine gitmeme izin veriyor. Yazda geldi bunaldım artık. İş yerine geliyim diyorum hayır diyor. Ben bu ilişkiye başlamadan önce bi erkek bi kıza vursa kıyameti koparırdım kaç arkadaşım ayrıldı bu yüzden ama şimdi bana vuruyor ağlamaktan başka bişey yapamıyorum. Sonra özür diliyor üzülüyor ama iş işten geçiyor. Ayrılmak istemiyorum en çok üzülen harab olan ben olucam. Çünkü gerçekten çok seviyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten bunaldım.

üzgünüm ama hastalıklı bı ılışkı olmuş bu sevgıden çıkmış :44:

sıze vurması hıç alttan alınabılcek bırşey değıl kı

sız gerçekten mutlu musunuz?

bıde neden ış yerıne gıtmenıze ızın vermıyor? sakladığı bırşey olabılır ılk aklıma o geldı vallah :44:

ne garip:27: size vuran arkadaslarına vakit ayıran ama size vakti olmayan !!!! birini
hala seviyorsunuz ve ayrılırsanız mahfolacaksınız
dünya bitek onun etrafında dönüyor çünkü..
biz ne diyelimki varın devam edin mahfolmayın ..:5:

Son düzenleme:
aslında sende neyın dogru oldugunu cok ıyı bılıyorsun yurumıcenı degıl mı?elbet tukenecek daha nısanlıyken vuruyorsa evlenınce sıddet on mıslı artıyor tovbe estagfurullah kemerle bıle dovenı duydum.canım sıddet olayı sakaya gelmez mılyon kere dusun...:5:

üzgünüm ama hastalıklı bı ılışkı olmuş bu sevgıden çıkmış :44:

sıze vurması hıç alttan alınabılcek bırşey değıl kı

sız gerçekten mutlu musunuz?

bıde neden ış yerıne gıtmenıze ızın vermıyor? sakladığı bırşey olabılır ılk aklıma o geldı vallah :44:

Kesinlikle katılıyorum ama hiç bişey yapamıyorum. Gerçekten mutluyum hani anlatamıyorum onun yanındayken duygularımı. İş yerine gitmeme izin vermiyor çünkü çok kalabalık oluyormuş ilglenemezmiş falan.

2 yıl olmuş daha, şimdiden böyleyse ilerde ne olacak? şiddet görüyormuşsun birde.. yakın arkadasım tam 8 yıl cıktıgı adamla evlendi, o da şiddet görüyordu, onunda sevgilisi hiç biryere gitmesine izin vermiyordu, tüm bu olanlara bizim ona hayır dememize ragmen evlendi, ve şuan çok mutsuz, çünkü artık hersey daha kötü, üstüne birde çocuk yaptı düzelir diye, ama ben hep diyorum çocuk evliliği kurtarmaz, kurtarmadı da.. hamileyken bile dövdü eşi.. şuan keşke diyor, keşke zamanında vazgecebilseydim.. ben hala boşa diyorum ama tabi bekara koca boşamak kolaymış, o zaman yapamadı şimdi hiç yapamıyor. zaten sevgiliyken onla ilgilenmeyen adam gece 12 den evvel eve gelmiyor..sevgiliyken yüzüğünü arasıra takan adam artık hiç takmıyor.. hah bunları niye yazdım..bana senin anlattıkların çok tanıdık geldi de o yüzden. çok başındasın daha, 2 yıl ne ki koca bir ömürde? kendini, hayatını harcama derim.

ne garip:27: size vuran arkadaslarına vakit ayıran ama size vakti olmayan !!!! birini
hala seviyorsunuz ve ayrılırsanız mahfolacaksınız
dünya bitek onun etrafında dönüyor çünkü..
biz ne diyelimki varın devam edin mahfolmayın ..:5:

Hep aynı şeyi söylüyorum gece 1 de sende çıkabilsen seninle zaman geçireyim diyor. Belkide dünyayı onun etrafında ben döndürdüm bana vurdukça alttan aldım .

aslında sende neyın dogru oldugunu cok ıyı bılıyorsun yurumıcenı degıl mı?elbet tukenecek daha nısanlıyken vuruyorsa evlenınce sıddet on mıslı artıyor tovbe estagfurullah kemerle bıle dovenı duydum.canım sıddet olayı sakaya gelmez mılyon kere dusun...:5:

Neyin doğru olduğunu çok iyi biliyorum ben ailemden tek bi fiske yemedim bu yaşa kadar. Ailem duysa kim bilir neler yapar ama bilmiyorum.

sana vuran birini nasıl seviyorsun bunu anlayamıyorum:19:

Bende arkadaşlarıma böyle derdim ama şimdi kendim yaşıyorum.

Kesinlikle katılıyorum ama hiç bişey yapamıyorum. Gerçekten mutluyum hani anlatamıyorum onun yanındayken duygularımı. İş yerine gitmeme izin vermiyor çünkü çok kalabalık oluyormuş ilglenemezmiş falan.

hepımız çalışıyoruz hepımız yoğun tempolu günler geçırıyoruz ama benım sevdığım adam ış yerıme gelıcek 2 dk bıle olsa oturur sohbet ederım bu bahane gıbı geldı bana :30:

başka bırı olabılır mı?
hangı arkadaşlarıyla dışarı çıkar?

ya bıde bu kadar sızın hayatınıza müdahale etmesıne ızın vermeyın lütfen,
neden dışarı çıkmaya korkuyorsunuz, kocanız değıl babanız değıl
tabı kı haberın verın ama korkmayın, korkarak bırını sevemezsınız

neden vuruyor sıze? sınırlı bı tıp mı?

hiç birşey degılde sana vurmasına ızın verebılıyorsan.. sadece aglayıp aglayıp susuyorsan..
bızım sana dıyebılecek bırseyımız yok..
bır ınsana vurmak bır ınsanı yaralamak ve bır ınsanı öldürmek..
bunları yapabılecek kısıler genelde aynı kısılıktedır...
kendıne olan saygını yıtırdıgını dusunuyorum. yanı sen kımlıgınden cıkıp tamamen o benlıgıne gırmıssın..
SANA SAYGISI OLMAYAN BIR KISIYLE ASLA GELECEK DUSUNEMEZSIN...
dusunursen emın ol bu bunaldım cumlesını gelecekte daha cok kuracak ve nısanlı yada evlı oldugun ıcın kendı ıcıne gomeceksın
ve emın ol evlı oldugun ıcın bunaldım kelımesını bıle kendı kendıne kullanamayacaksın...
cok bunaldım demenden once ben kımım? benım hayat merkezım ne? dıye kendıne sorman gerektıgını dusunuyorum...
aslına bakarsan su ankı bunalgınlıgını sen bızzat kendın yapıyorsun.. baska kımse degıll
INSANIN KENDINE YAPTIGI KÖTULUGU KIMSE YAPAMAZ !!!

2 yıl olmuş daha, şimdiden böyleyse ilerde ne olacak? şiddet görüyormuşsun birde.. yakın arkadasım tam 8 yıl cıktıgı adamla evlendi, o da şiddet görüyordu, onunda sevgilisi hiç biryere gitmesine izin vermiyordu, tüm bu olanlara bizim ona hayır dememize ragmen evlendi, ve şuan çok mutsuz, çünkü artık hersey daha kötü, üstüne birde çocuk yaptı düzelir diye, ama ben hep diyorum çocuk evliliği kurtarmaz, kurtarmadı da.. hamileyken bile dövdü eşi.. şuan keşke diyor, keşke zamanında vazgecebilseydim.. ben hala boşa diyorum ama tabi bekara koca boşamak kolaymış, o zaman yapamadı şimdi hiç yapamıyor. zaten sevgiliyken onla ilgilenmeyen adam gece 12 den evvel eve gelmiyor..sevgiliyken yüzüğünü arasıra takan adam artık hiç takmıyor.. hah bunları niye yazdım..bana senin anlattıkların çok tanıdık geldi de o yüzden. çok başındasın daha, 2 yıl ne ki koca bir ömürde? kendini, hayatını harcama derim.

Bi kaç kere ayrılmayı denedim ama yapamadım dayanamadım. Onu kaybetmekten korkuyorum neden bilmiyorum. Belki bende çok pişman olucam arkadaşınız gibi ama bilmiyorum hiç bişey düşünemiyorum. Abisi ailesi bana kızları gibi davranıyorlar sürekli görüşmek istiyorlar falan. Onunda beni sevdiğini biliyorum ama bazen nasıl davranacağını bilmiyor. Sürekli tepki gösteriyor.

:ayrıl demek kolay değil ama bi ömür öyle sürmez ki..ayrılsan taş çatlasa bi iki ay acı çekersin sonra alışırsın en azından..kendini yıpratma sana şiddet gösteren evladına da gösterir :19: ayrıca bi söz var kesinlikle inanıyoru on aartuk.bi erkek senle görüşmek istiyosa görüşür.yani vakti yokmuş yorgunmuş madem vakti yok arkadaşlarıyla niye takılıyo.iş yeri kalabalık olsun ne olcak yani gizliyo olabilir bi şeyler günahını almayalım da

hepımız çalışıyoruz hepımız yoğun tempolu günler geçırıyoruz ama benım sevdığım adam ış yerıme gelıcek 2 dk bıle olsa oturur sohbet ederım bu bahane gıbı geldı bana :30:

başka bırı olabılır mı?
hangı arkadaşlarıyla dışarı çıkar?

ya bıde bu kadar sızın hayatınıza müdahale etmesıne ızın vermeyın lütfen,
neden dışarı çıkmaya korkuyorsunuz, kocanız değıl babanız değıl
tabı kı haberın verın ama korkmayın, korkarak bırını sevemezsınız

neden vuruyor sıze? sınırlı bı tıp mı?

Başka biri olamaz olsa bir şekilde öğrenirdim herşeyden önce abisi asla böyle bişeye izin vermez. Çok yakın erkek arkadaş grubu var gece çıkar içerler. İlk başlarda içmezdi bile. Sinirli çok sinirli biri kontrol edemiyor kendini yaptıktan sonrada pişman oluyor.

hiç birşey degılde sana vurmasına ızın verebılıyorsan.. sadece aglayıp aglayıp susuyorsan..
bızım sana dıyebılecek bırseyımız yok..
bır ınsana vurmak bır ınsanı yaralamak ve bır ınsanı öldürmek..
bunları yapabılecek kısıler genelde aynı kısılıktedır...
kendıne olan saygını yıtırdıgını dusunuyorum. yanı sen kımlıgınden cıkıp tamamen o benlıgıne gırmıssın..
SANA SAYGISI OLMAYAN BIR KISIYLE ASLA GELECEK DUSUNEMEZSIN...
dusunursen emın ol bu bunaldım cumlesını gelecekte daha cok kuracak ve nısanlı yada evlı oldugun ıcın kendı ıcıne gomeceksın
ve emın ol evlı oldugun ıcın bunaldım kelımesını bıle kendı kendıne kullanamayacaksın...
cok bunaldım demenden once ben kımım? benım hayat merkezım ne? dıye kendıne sorman gerektıgını dusunuyorum...
aslına bakarsan su ankı bunalgınlıgını sen bızzat kendın yapıyorsun.. baska kımse degıll
INSANIN KENDINE YAPTIGI KÖTULUGU KIMSE YAPAMAZ !!!

Arkadaşlarım hep kavga ettiklerinde siz aciz misiniz ona mı ihtiyacınız var herşeyin başındasınız derdim ama kendime diyemiyorum. Acizliği yaşıyorum şuan.

Başka biri olamaz olsa bir şekilde öğrenirdim herşeyden önce abisi asla böyle bişeye izin vermez. Çok yakın erkek arkadaş grubu var gece çıkar içerler. İlk başlarda içmezdi bile. Sinirli çok sinirli biri kontrol edemiyor kendini yaptıktan sonrada pişman oluyor.

ama malesef pışmanlık bı fayda etmez kı :50:

şıddet hastalık gıbı bırşeydır, şımdı sesını çıkarmazsan eğer sonra ılerde daha fazla ılerıye gıder

ya kadına şıddete hayır dıye okadar bı tarafımızı yırtıyoruz

kusura bakma ama dayak yıyıp oturan sessız kalan kadınlarımız olduğu sürece

o pıs herıfler şıddete devam eder :47:

Bende arkadaşlarıma böyle derdim ama şimdi kendim yaşıyorum.[/QUOTE]

Kınamaktan çok korkarım seni kınamak için de söylemedim ama olmaaz canım benim
normal bir insan kendisine şiddet uygulayan birini sevemez
seninki başka bir hastalık olmuş artık
ayrıca o seni sevse sana kıyamaz zaten bırak vurmayı
yazık etme kendine
evlenince daha kötü muamele görürsün
üstelik adam da sen bunu bile bile evlenmedin mi benimle der verecek cevabın da olmaz

Son düzenleme:
korkak, tırsak biri olmuşsunuz.
ayrılamam dediğinize göre ne diyim dayak yemeye devam edin o zaman.

Kınamaktan çok korkarım seni kınamak için de söylemedim ama olmaaz canım benim
normal bir insan kendisine şiddet uygulayan birini sevemez
seninki başka bir hastalık olmuş artık
ayrıca o seni sevse sana kıyamaz zaten bırak vurmayı
yazık etme kendine
evlenince daha kötü muamele görürsün
üstelik adam da sen bunu bile bile evlenmedin mi benimle der verecek cevabın da olmaz

İlk bana vurduğunda beni sevsen kıyamazdın dedim hemen yüzünü asıp özür diledi.
Bana vurunca ayrılmaya kalktığımda ne yani vurduğum için bu ilişkiyi mi bitirceksin seni bu kadar sevdiğimi bile bile falan dedi dayanamadım. hata yaptım hala da yapıyorum ama gerçekten napıcağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Back
X