Çok bunaldım...

Arkadaşlarım hep kavga ettiklerinde siz aciz misiniz ona mı ihtiyacınız var herşeyin başındasınız derdim ama kendime diyemiyorum. Acizliği yaşıyorum şuan.

işte ben sana bu sozlerı söylemiyorum işte tatlım
bunun acizlikle bir alakası yok ki.. kendini niye küçümsüyorsun?
tokat yemen senın acızlıgını degıl erkek arkadasının acızlıgını gosterır...
erkek arkadasın bır bayana vurunca rahatlayacak kadar rahatsız bence...
ama senınde o tokadı yıyıp ağlayıp oturman normal degıl.. bu acızlık degıl!!!
erkek arkadasın tam senı yapmak ıstedıgı kadın yapmıs..
dısarı cıkarmıyor
yuzugunu takmıyor ve senın bunu kabullenmenı ıstıyor
sana tokat atıyor ve ozur dıleyıp senı susturabılıyor..
bak dugunume 26 gun falan kaldıı.. su an nıkahlıyım ama dugunu beklıyorum..
benım esım yuzugunu takmıyacakk.....!!!!!! ona o yuzugu haram ederımmm...
sevgılının senı kaybetme korkusu hıc kalmamıs..
o sana ne yaparsa yapsın sen hep onun yanındaısn.. bunu kendıne oturtmus...
sevgılınden bır kere ayrılsana... buraya yazdıklarını onada soyle..
zaten senı gerı dondurmek ıcın ugrasmazsa senı sevmedıgınden emın olabılırsın cnm..

işte ben sana bu sozlerı söylemiyorum işte tatlım
bunun acizlikle bir alakası yok ki.. kendini niye küçümsüyorsun?
tokat yemen senın acızlıgını degıl erkek arkadasının acızlıgını gosterır...
erkek arkadasın bır bayana vurunca rahatlayacak kadar rahatsız bence...
ama senınde o tokadı yıyıp ağlayıp oturman normal degıl.. bu acızlık degıl!!!
erkek arkadasın tam senı yapmak ıstedıgı kadın yapmıs..
dısarı cıkarmıyor
yuzugunu takmıyor ve senın bunu kabullenmenı ıstıyor
sana tokat atıyor ve ozur dıleyıp senı susturabılıyor..
bak dugunume 26 gun falan kaldıı.. su an nıkahlıyım ama dugunu beklıyorum..
benım esım yuzugunu takmıyacakk.....!!!!!! ona o yuzugu haram ederımmm...
sevgılının senı kaybetme korkusu hıc kalmamıs..
o sana ne yaparsa yapsın sen hep onun yanındaısn.. bunu kendıne oturtmus...
sevgılınden bır kere ayrılsana... buraya yazdıklarını onada soyle..
zaten senı gerı dondurmek ıcın ugrasmazsa senı sevmedıgınden emın olabılırsın cnm..

Haklısınız sanırım ama bunu nasıl yapıcağımı yani nasıl ayrılıcağımı bile bilmiyorum. Bana 2 güzel cümle söylese ben yine affederim gibi düşünüyorum. Haklısınız ama kendimi toplamam lazım bu daha ne kadar sürecek ki. O da bişeylerin farkına varmalı benim yaşadığım korkuları yaşamalı yaşıyamıyorsada yollarımız ayrılmalı.

beni sevdigini biliyorum diyorsunuz,nasil biliyorsunuz?

seven insanin sevdigne el kaldirmamasi gerek miyordu?

yapmayin beni sevdgini biliyorum demeyin..sevgi bu degil...

kimse ama kimse kadin ya da erkek siddeti hakketmiyor..

ama insanlar susa susa bunu normallastiriyor..

yapamiyorum demek ne demek,evet cok zordur ayrilmak hic

kimse kolay diyemez severken,ama bunun evliligi var,simdi o yüzügü cikarip vermek

o kadar zorken ayni evde bunlara maruz kalmak susmak nasil olacak..

belki o zaman isteyeceksiniz bosanamyi ama bi yigin prosedür olacak..

nisanlilik evlilik öncesi bir öngörümdür gördünüz ama hala devam ediyorsaniz saygi duyarim..

sizi eve kapiyor resmen,size siddet uyguluyor ama sizi seviyor..bir yanlis bir dogru yapmiyor

çok seven taraf olarak bütün ipleri ona vermişsin. O kendine gelince gece gezmeleri sana gelince ev hapsi. Bence senin sevgini ve iyi niyetini sonuna kadar kullanıyor :( bide dayakta varmış.. Bence bu hastalıklı kişiyle bağlarını kopar kendine olan saygını tamamen kaybetmeden. insan aşk acısı çekiyor ama eninde sonunda atlatıyor bu durumu.

annem babama goz yumdu hem kendı dayak yedı hm ben ve kardesleım dayak yedık sıddet boyle bısey cocuklarnada uygular bende yakma kenıdnı ayrıl gtısın zor olur belkı ama ıleırde mutsu lmazssın en azından benım annem gozumun onunde dayak yedı ben annemın babamla evlenmemesını tercıh ederdım yapma kendıne bunu gıt alısverıse ark laırnla gz kafa dagıt dınlen snra bakarısın yenı bırı ıkar karsına ...evlencek adammı yok pıyasda raatsız ederse aılene soyle sakın gec kalma

Son düzenleme:
Haklısınız sanırım ama bunu nasıl yapıcağımı yani nasıl ayrılıcağımı bile bilmiyorum. Bana 2 güzel cümle söylese ben yine affederim gibi düşünüyorum. Haklısınız ama kendimi toplamam lazım bu daha ne kadar sürecek ki. O da bişeylerin farkına varmalı benim yaşadığım korkuları yaşamalı yaşıyamıyorsada yollarımız ayrılmalı.

nasıl ayrılcam dıye bırsey yok tatlım
onlaykende acı cekıyorsun.. onsuzkende acı cekıceksın..
sadece tek bır mesaj atman yeterlı ayrılmak ıcın..
bu zamana kadar canımı cok yaktın.. değişmen için çok ugrastım ama olmadı olmayacakta anladım.. yollarımız ayrıldıı mutlu olman dılegıyle yaz yolla..
emınım arıyacak acıcaksın bunca yılın hatrına acıklamanı yapıcaksın...
en azından ona dınsen bıle.. bu kız bu zamana kadar hıc ayrılık gecırmemıstı noluyor buna dıyecek

çok seven taraf olarak bütün ipleri ona vermişsin. O kendine gelince gece gezmeleri sana gelince ev hapsi. Bence senin sevgini ve iyi niyetini sonuna kadar kullanıyor :( bide dayakta varmış.. Bence bu hastalıklı kişiyle bağlarını kopar kendine olan saygını tamamen kaybetmeden. insan aşk acısı çekiyor ama eninde sonunda atlatıyor bu durumu.

sakin kafayla düşününce çok taviz verdiğimi düşünüyorum öylede zaten ama artık taviz vermiycem. Kendime değer vermem gerek..

annem babama goz yumdu hem kendı dayak yedı hm ben ve kardesleım dayak yedık sıddet boyle bısey cocuklarnada uygular bende yakma kenıdnı ayrıl gtısın zor olur belkı ama ıleırde mutsu lmazssın en azından benım annem gozumun onunde dayak yedı ben annemın babamla evlenmemesını tercıh ederdım yapma kendıne bunu gıt alısverıse ark laırnla gz kafa dagıt dınlen VİRÜSsnra bakarısın yenı bırı ıkar karsına ...evlencek adammı yok pıyasda raatsız ederse aılene soyle sakın gec kalma

Çok üzüldüm haklısınız.

canım arkadaşım, bence ileride üzülmemek için şimdi üzül. bütün hayatını mahvetmeye değmez böyle gibiler. yol yakınken geri dön. bak o nasıl çıkarmış yüzüğü sen de çıkar, hem de bir daha hiç takmamak üzere

Bu adamla evlenmek demek çocuklarını huzur olmayan bir ailede büyürmek demek.. Eve sarhoş gelip seni ve çocuklarını döven bir baba.. Sen böyle bir evde çocuklarını büyütmek ister misin ? Böyle bir ortamda büyüyen çocukların psikolojisi nasıl olur ? Biraz geleceğini düşün.Şu an mutlu olabilirsin ama seni nasıl bir geleceğin beklediğini düşün..

nasıl ayrılcam dıye bırsey yok tatlım
onlaykende acı cekıyorsun.. onsuzkende acı cekıceksın..
sadece tek bır mesaj atman yeterlı ayrılmak ıcın..
bu zamana kadar canımı cok yaktın.. değişmen için çok ugrastım ama olmadı olmayacakta anladım.. yollarımız ayrıldıı mutlu olman dılegıyle yaz yolla..
emınım arıyacak acıcaksın bunca yılın hatrına acıklamanı yapıcaksın...
en azından ona dınsen bıle.. bu kız bu zamana kadar hıc ayrılık gecırmemıstı noluyor buna dıyecek
Attım mesaj aradı buraya ne yazdıysam içimi döktüm onada ben seninle ciddi düşünüyorum bu yüzden bitemez falan dedi o konuştu ben dinledim sonrada daha fazla dinlemek istemiyorum lütfen davranışlarına dikkat et kendine iyi bak falan dedim. Aradı açmadım şimdi kapının önündeyim sabaha kadar bekliycem diye mesaj attı dayanmaya çalışıyorum.

canım arkadaşım, bence ileride üzülmemek için şimdi üzül. bütün hayatını mahvetmeye değmez böyle gibiler. yol yakınken geri dön. bak o nasıl çıkarmış yüzüğü sen de çıkar, hem de bir daha hiç takmamak üzere
Haklısınızz çok teşekkür ederiim

Attım mesaj aradı buraya ne yazdıysam içimi döktüm onada ben seninle ciddi düşünüyorum bu yüzden bitemez falan dedi o konuştu ben dinledim sonrada daha fazla dinlemek istemiyorum lütfen davranışlarına dikkat et kendine iyi bak falan dedim. Aradı açmadım şimdi kapının önündeyim sabaha kadar bekliycem diye mesaj attı dayanmaya çalışıyorum.

Haklısınızz çok teşekkür ederiim

işte ben bunu anlamıyorum hem kızı dovebılıyor.. sımdı ayrıldıgı ıcın kapının onlerınde yatıyor... tatlım cam kenarından bıle bakma.. eger dedıgı gıbıyse 1 ay hatta aylarca yalvarır..

işte ben bunu anlamıyorum hem kızı dovebılıyor.. sımdı ayrıldıgı ıcın kapının onlerınde yatıyor... tatlım cam kenarından bıle bakma.. eger dedıgı gıbıyse 1 ay hatta aylarca yalvarır..

Yok ışığımı bile kapattım az önce. Arıyor açmıyorum. Sanırım arkadaşlarıda geldi araba sesleri geliyordu.Bilmiyorum nolucak. Ama ilk defa onu kaybetmekten korkmuyorum kendimi daha güçlü hissediyorum.

Yok ışığımı bile kapattım az önce. Arıyor açmıyorum. Sanırım arkadaşlarıda geldi araba sesleri geliyordu.Bilmiyorum nolucak. Ama ilk defa onu kaybetmekten korkmuyorum kendimi daha güçlü hissediyorum.

senın saglam bır arkadas destegıne ıhtıyacın varmıs aslında... kaybetme korkun olmasın.. daha o ney kıı karsına bı anda bırı cıkarkı su ankı hallerıne gulup kendıne acırsın..kac yasındasın tatlım sen

senın saglam bır arkadas destegıne ıhtıyacın varmıs aslında... kaybetme korkun olmasın.. daha o ney kıı karsına bı anda bırı cıkarkı su ankı hallerıne gulup kendıne acırsın..kac yasındasın tatlım sen

çevremde sayesinde doğru düzgün arkadaş bile kalmamıştı. Desteğiniz için teşekkür ederim. 17 yaşındayım 1 ay sonra 18 e giricem.

çevremde sayesinde doğru düzgün arkadaş bile kalmamıştı. Desteğiniz için teşekkür ederim. 17 yaşındayım 1 ay sonra 18 e giricem.

tatlım sen daha yolun basındasınnn.. daha once soleseydın ya yasınıı.. senın yaslarda bende boyle bırı ıcın hayatımı mahvettım 3 sene..
sımdı mılyonlarca kez pısmanım.. harcadıgım akıttıgım gozyaslarının haddı hesabı yokk.. benımde kapımda yatardı o mahluk.. bende genc kızım ya ayy kapımda yatıoo benı cok sevıyor.. dıodum :):1::1:ne kadar salakmısım.. her zaman yanındayım tatlım.. ben hatamı gecte olsa anladım sende anla nolur hayatını mahvetme

tatlım sen daha yolun basındasınnn.. daha once soleseydın ya yasınıı.. senın yaslarda bende boyle bırı ıcın hayatımı mahvettım 3 sene..
sımdı mılyonlarca kez pısmanım.. harcadıgım akıttıgım gozyaslarının haddı hesabı yokk.. benımde kapımda yatardı o mahluk.. bende genc kızım ya ayy kapımda yatıoo benı cok sevıyor.. dıodum :):1::1:ne kadar salakmısım.. her zaman yanındayım tatlım.. ben hatamı gecte olsa anladım sende anla nolur hayatını mahvetme

Çok sağolun desteğiniz için çok teşekkür ederim :)

sakin kafayla düşününce çok taviz verdiğimi düşünüyorum öylede zaten ama artık taviz vermiycem. Kendime değer vermem gerek..

iki sene önce ayrıldığım eski sevgilimde o zamanlar vakit ayıramama sebebini sorunca iş stresini , psikolojik durumunu bahane ederek sıyrılıyordu. Bana biraz kaba davranınca bende o anki ruh halinden kaynaklı olduğunu düşünüp anlayışla yaklaşmıştım ama kaba davranışlarına tepkisiz asla kalmadım. O da beni anlayan bir arabam ne kadar hoyrat davransam cevap vermez edebiyatı parçaladı aşırı hızı severdi kaç arabasını hurdaya çevirdi işin komiği ashdhfhfgk. Senin sevgilinde aynen sorumsuz. Gelecek görmedim ayrıldım.Ben değmemesine rağmen çok zor unuttum .Kısacası erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır. Sana uzaksa kafasında bittiğin sinyalidir.. Ayrılınca da tüm arkadaşlarından duyduğum şeyleri yüzüne vurdum süt dökmüş kediye dönmüştü. Bence ortak arkadaşlarınıza sor..

yüzügü kendi aranizdami taktiniz? yaslariniz kac? Pasa hazretleri acaba bulunmaz hint kumasimi? kac kez vurdu sana? Sen hic ona vurdunmu? ilk sevgilinmi? merak ettigim icin soruyorum ön yargili davranmak istemiyorum, yani ona göre yorum yapacagim...

iki sene önce ayrıldığım eski sevgilimde o zamanlar vakit ayıramama sebebini sorunca iş stresini , psikolojik durumunu bahane ederek sıyrılıyordu. Bana biraz kaba davranınca bende o anki ruh halinden kaynaklı olduğunu düşünüp anlayışla yaklaşmıştım ama kaba davranışlarına tepkisiz asla kalmadım. O da beni anlayan bir arabam ne kadar hoyrat davransam cevap vermez edebiyatı parçaladı aşırı hızı severdi kaç arabasını hurdaya çevirdi işin komiği ashdhfhfgk. Senin sevgilinde aynen sorumsuz. Gelecek görmedim ayrıldım.Ben değmemesine rağmen çok zor unuttum .Kısacası erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır. Sana uzaksa kafasında bittiğin sinyalidir.. Ayrılınca da tüm arkadaşlarından duyduğum şeyleri yüzüne vurdum süt dökmüş kediye dönmüştü. Bence ortak arkadaşlarınıza sor..

Demek istediğinizi pek anlayamadım.

onemlı degıl tatlım..bu hayatta en degerlı sey sensın.. calıs sınavına gıt unıversıtene bak keyfıne.. bak kac tane sevgılınden var oralarda

O kadar rahatladım ki size anlatamam. Bi cevabınızda düğünüme az kaldı demiştiniz umarım hep mutlu olursunuz sizin için hep dua edicem :)

Back
X