Çok bunaldım...

yüzügü kendi aranizdami taktiniz? yaslariniz kac? Pasa hazretleri acaba bulunmaz hint kumasimi? kac kez vurdu sana? Sen hic ona vurdunmu? ilk sevgilinmi? merak ettigim icin soruyorum ön yargili davranmak istemiyorum, yani ona göre yorum yapacagim...

Yüzüğü kendi aramızda taktık arkadaşlarımız falan kutladık ama ailelerimizin haberi var. Ben 17 o 20 yaşında. Bi çok kez vurdu hatırlamak istemiyorum ve 2. erkek arkadaşım.

O kadar rahatladım ki size anlatamam. Bi cevabınızda düğünüme az kaldı demiştiniz umarım hep mutlu olursunuz sizin için hep dua edicem :)

efet tatlım bak.. benım senın yaslarda 3 senelık sevgılım vardı.. cezaevıne gırdı bekledım cıkmasını aldattı affettım kac defa.. ne salagım dımı.. sımdı evlenıcem.. o eskı arkadas ordan burdan benden haber almak ıcın ugrasıyor.. ondan bundan haber yollamaya calısıyor ve hergun aglıyormus evlenıcem dıye.. umrum degıll.. sokakta bayılmıs olarak gorsem donupte bakmam.. nefret bıle etmıyorum artık ona karsı..sımdı esımı bır gorsen.. benım lafımdan asla cıkmaz.. bana bagırmaya bıle cekınır.. btn hayatını bana odakladı. hıcbır arkadasıyla ben varken gorusmez... 3.5 yıl oldu cıkalı.. cok hatalar yaptım ama bana bır kere elını kaldırmadı... bende sana dua edıcem.. ben esımı unıversıtede buldum.. ınsallah karsına benım esım gıbı bır ınsan cıkar...

bütün yazdıklarınızı hadi bi şekilde es geçtim ama şiddet ?
siz daha aile evinizde kalmıyor musunuz ?
aileniz size vurmaya kıyamazken hasta olmanıza dayanamazken nasıl sevgilinizin vurmasına ses çıkarmıyorsunuz ?

efet tatlım bak.. benım senın yaslarda 3 senelık sevgılım vardı.. cezaevıne gırdı bekledım cıkmasını aldattı affettım kac defa.. ne salagım dımı.. sımdı evlenıcem.. o eskı arkadas ordan burdan benden haber almak ıcın ugrasıyor.. ondan bundan haber yollamaya calısıyor ve hergun aglıyormus evlenıcem dıye.. umrum degıll.. sokakta bayılmıs olarak gorsem donupte bakmam.. nefret bıle etmıyorum artık ona karsı..sımdı esımı bır gorsen.. benım lafımdan asla cıkmaz.. bana bagırmaya bıle cekınır.. btn hayatını bana odakladı. hıcbır arkadasıyla ben varken gorusmez... 3.5 yıl oldu cıkalı.. cok hatalar yaptım ama bana bır kere elını kaldırmadı... bende sana dua edıcem.. ben esımı unıversıtede buldum.. ınsallah karsına benım esım gıbı bır ınsan cıkar...
Çok teşekkür ederim inşallah :)

bütün yazdıklarınızı hadi bi şekilde es geçtim ama şiddet ?
siz daha aile evinizde kalmıyor musunuz ?
aileniz size vurmaya kıyamazken hasta olmanıza dayanamazken nasıl sevgilinizin vurmasına ses çıkarmıyorsunuz ?

Yok ilk ve son kez sesimi çıkarttım bi daha asla böyle bi hata yapmayı düşünmüyorum.

Canım ayrıl demek çok zor gerçekten.Sonuçta kaptırmış oluyorsun o ilişkiye kendini,o adama aşık oluyorsun.İlk aşk sayıyorsun,öncekileri hiçe sayıyorsun ama şiddet başlamışsa kendini ne kadar çabuk kurtarabilirsen kardır.Yada o adamı yola getirmen gerek,şiddetten uzaklaştırmaya çalışman gerek.

bu adamla evlılık dusundugune emın mısın ?

karsı tarafın sana hıc bır sekıl de saygısı yok .

herseyden once hayatına mudehale eden bır adam var

karsın da .mudehale ettıgı gıbı kendısıne

karısılmasını ıstemeyen bır adam var .

tamam arkadaslarıyla elbette vakıt gecırır ama

ama bu sureklı her aksam bırlıkte olmak demek

sıze saygısı zaten yok demektır .cunku bundan

sızın hoslanmadıgınızı bıle bıle yapıyor bunu .

yuzuk taktık demıssınız ama ,yuzugu bıle takmamak

ıcın bahaneler ureten bır ınsan bu .ve en onemlı sorun ıse

sıze vurdugunu soyluyorsunuz .bu adamın ne sıze nede ılıskıye

saygısı yok .bence kendınızı ayrılmamak ıcın sartlandırmayın

emın olun dunya durmuyor ,haya devam edıyor .

ama yok ayrılık dusunmuyor ısen de,Allah yardımcın olsun

ne denılebılır kı

Yüzüğü kendi aramızda taktık arkadaşlarımız falan kutladık ama ailelerimizin haberi var. Ben 17 o 20 yaşında. Bi çok kez vurdu hatırlamak istemiyorum ve 2. erkek arkadaşım.

yaslarınızı belırttınız cok ıyı oldu .oncelıkle bu ılıskının sen de saplantı olmasının sebebı

tamamen yasından dolayı .o yaslar hep oyledır cunku .gozun ondan baskasını gormez

dunya onunla var oluyor onunla donuyor sanarsınız . toz pembedır duygular .ılerısını

dusunemez sadece ana odaklanırsınız .ama emın olun bu adamı cekmeye degmez .

o kadar gencsın kı kendını heba etmeye degmez ,karsına daha ne nıcelerı cıkar .

bugun uzulursun ama 2 yıl sonra ıyı kı bıtmıs dersın .

sevgılın ıse ; henuz 20 yasın da .yanı daha bıldıgın ergenlıgı belkı yenı yenı atlatan

belkı de hala ergenlıgı yasayabılen bır cocuk .erkekler bıraz geç olgunlasır .

25 yasının altında kı erkeklerın cogunun henuz kısılıgı bıle oturmamıstır .

dengesız tavırlar,ben buyudum edalarıyla macoluk tavırlar cok gorunur bu yas grubunda kı erkekler de

kısacası canım ; omurluk bır ılıskı ıcın ıkınız de cok kucuksunuz

Çok haklısınız dediğim gibi sakin kafayla düşününce anlıyor insan. Şimdi daha huzurluyum hala arıyor ama ilgilenmiyorum çok teşekkürler belki böylesi ikimiz içinde daha iyi :)

vuruyor mu ve halen yanındasın bak benim 7 yıllık ilişkim var o kadar kısıtlamasına rağmen birkez olsun elini daha kaldırmadı ve çok sevmeme rağmen bunalımdayım ama şimdiden vursa dahi böyle yaparsan sende ay çok seviyorum dersen evlenince Allah korusun düşünmek dahi istemiyorum hiç terediüt etmeden doğru kararı ver inan bana hakkında en hayırlı olanı bulacaksın

Aşkın gözümüzü kör etmesine ve erkeklerin bunu kullanarak bizi hor görmesine izin vermemeliyiz. Herşey bizim elimizde.

2 yıldan beri süren bi ilişkim var. Geçen sene herşey hayal gibiydi çok güzeldi. Ama şimdi o kadar iyi değil hiç bişey istediğim gibi gitmiyor. Çok bunaldım. Sürekli çalışıyor işi var. Geceleri arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eskiden böyle değildi dinlerdi. Yüzük taktık ama taktığımızdan beri ya 3 ya 4 kere gördüm parmağında yüzüğü ama sürekli zaten herkes biliyor evde unutuyorum parmağımı acıtıyor diye bahane üretiyor. Evden dışarı doğru düzgün çıkamıyorum bişey diycek diye ya alışveriş yada çok yakın arkadaşımın evine gitmeme izin veriyor. Yazda geldi bunaldım artık. İş yerine geliyim diyorum hayır diyor. Ben bu ilişkiye başlamadan önce bi erkek bi kıza vursa kıyameti koparırdım kaç arkadaşım ayrıldı bu yüzden ama şimdi bana vuruyor ağlamaktan başka bişey yapamıyorum. Sonra özür diliyor üzülüyor ama iş işten geçiyor. Ayrılmak istemiyorum en çok üzülen harab olan ben olucam. Çünkü gerçekten çok seviyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten bunaldım.

canım bence sevgilinle açık ve net bir şekilde konuş.eğer bunları dile getirmezve devam edersen zaman geçtikçe daha çok bunalıma girersin.ilişkide bazı tavizler verilmiş.tokat için ilk el kalktıntan sonra devamı gelir der annem.mutlaka ve mutlaka konuş onunla.kendini daha fazla bunaltma lütfen...

gercekten çok sinir oldum ya insan nasıl sevdiğine el kaldırır ya inanamıyorum...
bence sen bu ilşkiyi oturp sakin bi kafayla düşün karar ver..

nişanlanma bir evlilik vaadidir, ama bir nikah akdi değildir ..nişanlılık sürecinde karşılıklı sevgi,saygı anlayışlar ön plana çıkar..hem nişanlılar birbirlerini hemde aileler birbirlerini tanıması içindir.seni senden alan bu durumu henüz nikah akdinizi gerçekleştirmemişken iyi düşün..çok zor biliyorum severken..ama ya ilerisi; evliliğinin erknden bitmesi daha kötü olur..ya kendisine çekii düzen versin yada kendini bu kadar ezdirme yazık değilmi sana.. Allah ıslah etsin nişanlını,sana da sabır ve güç versin..

Ayy şu sevgilim izin vermiyor dışarı çıkamıyorum oraya buraya gidemiyorum diyen bayanlarımdan da gına geldi ne demek izin vermiyor kim o ya sen kendi kararlarını verebilecek zeka düzeyine sahip değil misin ?Bu tür konuları okuyunca cinlerim tepeme çıkıyor valla izin vermemek ve bunu da normal görmek ne kadar sağlıklı bir düşünce acaba? Biz bitki miyiz oturduğumuz yerde günlerce duralım hiç kımıldamayalım dışarı çıkıp sosyalleşmeyelim böyle bir mantık var mı ya. Ezdirmeyin artık kendinizi biraz şu erkek müsvettelerine yahu. Valla artık böyle kadınlarımız olduğu sürece erkeklere hak vericek konuma geldim ne yapsalar hakları var dicem nasıl kabullenir bir insan böyle saçma sapan bir kısıtlamayı benim aklım mantığım almıyor.

Son düzenleme:
Bir kadına el kaldıran kişiye bırakın erkek demeyi , insan bile diyemem. Üstelik 17 yaşındasın.. Benden sana tavsiye burada benden daha büyük ablalarımız var onları dinle.Ne derlerse öyle yap çünkü senden benden çok daha tecrübeliler.Birçokları deneyim sahibi olabilir.

Ama bir hukukçu gözünden incelersem , Sen yanlış yapmışsın , sana ilk vurduğu anda bu işi bitirmeliydin. Geleceğe dair planlar yapıyorsan ilişkinin lokal olarak değil genel olarak değerlendirmelisin.Senin yaşadığın gerçek duygular ise de , karşındaki bu kadar gerçek yaşamıyor apaçık.Kendini kandırmaya devam et , günün birinde acı gerçekle yüzleşmeni istemeyiz.

Canım sen bunları yazarken mantıklı düşünebildiğine herşeyi geçtim düşünebildiğine emin misin?

Tek çaren kurtulmak. Onu sevebileceğin tek neden göstersene.

Bence bi an önce kurtulmalısın bu saatten sonra düzelicek hayalleriyle yaşamaa

Yine kendine, sevgilisine verdigi kadar deger vermeyen biri.
Su erkeklerin sizi kukla gibi oynatmasina nasil izin veriyorsunuz anlamiyorum.
Nasil bu kadar gurursuz olabiliyorsunuz???

Back
X