Çok bunaldım...

Arkadaşım yol yakınken geri dön bence, dierarkadaşların dediği gibi bu şekilde devam edip sürekli üzüleceğine ayrılırsın bir kaç ay üzülürsün. Hiç bir şey senden kıymetli değil şu aşamada. Siz herşeyinizi ona endekslemişsiniz benim ilişkilerde en kızdığım şey de bu erkek oraya gitme onunla görüşme diyecek ben de tamam deyip kırcam dizimi yok öyle yağma. Anne babamız dese kulak asmayız yine yaparız ama özellikle kıymet bilmeyen erkeklere bu taviz neden. Daha 2 yıldır görüşüyormuşsunuz ne söz ne nişan hç bir bağ yok henüz aranızda size karışamaz.

Ve en önemli problem tabii ki size vurması sonra bin pişman olup özür dilemesi. Ve bir kez de olan bir şey değil anlattığınız kadarıyla.. Siz de bu durumu sineye çekmişsiniz bir güzel. Adam da ohh buna ne güzel tokat atsam bile sesini çıkarmıyor iki tatlı söz söylerim, pişmanlık gösterisi yaparım olur biter moduna girmiş. Bu bence hasta ruhlu insanların yapabileceği bir şey normal insanlar da bu böyle değil.

Ayrıldım zaten daha fazla dayanamadım tabi bu durumada hala alışamasam da en iyisi oldu. Artık hiç kimseye taviz vermiycem hele ki ona ne kadar yalvarırsa yalvarsın.

aferin sana....burda söylenenlerin bir işe yaramış olması beni çok mutlu etti
daha çoook gençsin emin ol karşına çok daha iyileri senin değerini bilecek insanlar çıkacak
tabi önce sen kendi değerini bileceksin:34:

konuyu ilk açtığında yazdıklarından asla ayrılamayacak biri olduğunu düşünmüştüm açıkcası.böyle sonuçlanmasına çok sevindim.inşallah mutlu olursun

konuyu ilk açtığında yazdıklarından asla ayrılamayacak biri olduğunu düşünmüştüm açıkcası.böyle sonuçlanmasına çok sevindim.inşallah mutlu olursun

Bende öyle düşünüyordum asla ayrılamam diyordum. Ama oluyormuş çokta güzel oluyormuş. Çok sağolun :)

biraz sacma olcak ama yazini ve yorumlari okuyunca muge anlida daki suan cikan konuyu Necite hanim aklima geldi, seviyorsun sayiyorsun karsilik dayaklar, kuma gelmis gitmemis gonderilmis gitmemis direnmis dahada kotu olurum diye felan kadin en sonunda olmus,yani hani size deger vermeyenlere nasil deger verilir sevilir,sevgi nedir??? iki kisinin emegi degilmidir ,tek tarafli fedakarliklar in sonu genelde huzunle bitiyor cunki insaniz cicegin suya ihtiyaci oldugu gibi bizlerinde saygi sevgi hosgoru anlayisa ihtiyacimis var iliskiyi sevgiyi var eden bu onemli noktalari gormemezlikten gelmeyelim bence, kalelerimiz kumdan olmasin....senin adina sevindim seni umrsamayan siddet e basvuran sevgine ve sana saygisi olmayan kisiyle yolunu noktaladigina, dilerim bu ayrilik zamanini guzelce atlatirsin ve illerde sevginin hakkini veren kiymetini bilen kisi cikar karsina

Back
X