Çok bunaldım...

Hepinize teşekkür ediyorum. Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Şuan ayrıyız o hala barışmaya çalışıyor ama yazdıklarınızı okuyunca ben bunu kendime nasıl yaptım diyorum. Kendimi çok yanlız hissediyordum ama şimdi buraya yazdıkça rahatlıyorum. Üzüntüyü atamadım hala içimden , kendimi hala kötü hissediyorum , ağlıyorum üzülüyorum ama yaptıklarını düşününce böylesi daha iyi bence. Gelecekte ne olucak bilmiyorum dayanabilicek miyim ama dayanabiliceğimi düşünüyorum. Teşekkür ederim desteğiniz için hepinize.

Hep aynı şeyi söylüyorum gece 1 de sende çıkabilsen seninle zaman geçireyim diyor. Belkide dünyayı onun etrafında ben döndürdüm bana vurdukça alttan aldım .

Neyin doğru olduğunu çok iyi biliyorum ben ailemden tek bi fiske yemedim bu yaşa kadar. Ailem duysa kim bilir neler yapar ama bilmiyorum.

Bende arkadaşlarıma böyle derdim ama şimdi kendim yaşıyorum.

ayrılman en sağlıklısı ailende bir fiske bile yememişsin ama elin adamı vuruyor sana ailen elin adamı sana vursun diye gözyaşlarıyla büyütmedi emek etmedi ayrıl sana da yazık ailene de benim yavruma vuranın kafasını koparırım
sen dayak yemek için değil mutlu olmak için beraber olmalısın ayrılırsan en fazla 1 yıl acı çekersin ki o bile fazladır o insanla beraber olmaya devam eder evlenirsen bir ömür boyu çekersin şimdi sadece sen çekiyorusn çünkü senden başkası bilmiyor evlenince senin ailen onun ailesi çocukların bir sürü mutsuz insan değer mi tükentmeye ömrünü böyle bir insan için değmez
ama yine sen bilirsin ben olsam ilk vurduğunda ayrılmıştım

halen onla olmanızı aklım almıyor hem şiddet, hem kıskançlık, ne yokki sizin ilişikinizde, evliliği dışarıdan nasıl görüyosunuz bilmiyorum ama şimdi size böyle davranan evlendikten sonra neler neler getirir başınıza yol yakınken bırakın biran evvel kurtarın kendinizi elbette üzüleceksiniz ama evlendikten sonraki kadar değil emin ol evlilikte ne sevgi kalıyor nede aşk vazgeçinnnn

Başka biri olamaz olsa bir şekilde öğrenirdim herşeyden önce abisi asla böyle bişeye izin vermez. Çok yakın erkek arkadaş grubu var gece çıkar içerler. İlk başlarda içmezdi bile. Sinirli çok sinirli biri kontrol edemiyor kendini yaptıktan sonrada pişman oluyor.

şu yazdıklarına bakıyorum da o kadar yanlış düşüncelerki bunlar.pişman oluyor falan yazmışsın.o pişman olması sana yetiyor dimi.hatta ilk vurduğu zamanlar böyle bişeyi nasıl yaptım diye ağlamıştır da belki.seni de bu etkilemiştir daha da bir bağlanmışsındır belki de.hatta şimdi böyle şeyler oluyor,evlenince hep birlikte olcaz nasılsa, bir şekilde çözeriz ,o zaman daha iyi oluruz diye düşünüyorsundur.emin ol hepsi boş.bu çok yanlış bir insan.evlenince o kadar pişman olursunki,dönemezsin de.evlenince bu güya pişman olmaları da biter.şu an olduğundan kat kat anlayışsız bir insan olur çıkar.vazgeçemem deme.insan zamanla herşeyi unutur.kendine değer ver ve saygı duy

daha nişanlısın ve sana vurmasına göz yumuyosun...
yapma güzelim erkekmi kalmadı...
adam bildiğin hasta..
şimdi dua et nişanlısında üzülüyo ayağı yapıyo..
evlenipte şöyle harbi dayak attıktan sonra bu pişmanlıktanda eser kalmaz..
sende ağlar durursun..
evli değilsin bişey değilsin neden katlanıyosun...
bu çok sevmek değil...
O SENİ HİÇ SEVMİYO BİLMİŞ OL..........

Canim arkadasim;senin bu dunyaya gelis amacin boyle degersiz adamlari mutlu etmek,zamanini hos gecirtmek degil. Once bir birey olarak kendi kendini mutlu et, kendini onemse. Sende bir ana kuzususun, seninde mutlu olmaya hakkin var. Unutma ki bu hayata sadece bir kere geliyorsun, bu hakkini carcur ettinmi baska bir hayat yasamak icin dunyaya gelmis olmayacaksin. Kendini kurtar ayril bu insandan kendine yazik etme.

arkadaşım aşk bu kadar mı kör etti gözlerini. görmüyormusun. bu insan sana daha evlenmeden bu kadar sahip olmuşsa kusura bakma ama seni daha şimdiden kale almıyor demektir. ben sevdiğinide düşünmüyorum.. vurmanın dövmenin hiçbir bahanesi olamaz. seven insan sevdiğinin canı yansın istermi hiç . yol yakınken vazgeçmelisin.

Başka biri olamaz olsa bir şekilde öğrenirdim herşeyden önce abisi asla böyle bişeye izin vermez. Çok yakın erkek arkadaş grubu var gece çıkar içerler. İlk başlarda içmezdi bile. Sinirli çok sinirli biri kontrol edemiyor kendini yaptıktan sonrada pişman oluyor.

seni dayaktan öldürdükten yada sakatladıktan sonra pişman olması neye yarar?

o seni sevmiyor, o seni dövmeyi seviyor. dünyaya olan bütün hıncını, başkalarına olan hırsını seni döverek alıyor.
çünkü sen ona karşı koymuyorsun.
yaptığını affediyorsun. suçu cezasız kalıyor. unutma suç cezasız kalınca artar.

hemen ailene durumu anlat...

Son düzenleme:
canım emin ol seninki aşk değil alışkanlık... bu yüzden vazgeçemezsin gibi geliyor.. evli biri olarak şunu söylemek isterim ki, evlendikten sonra duygular bi tık alttan gidiyor... senin yaşadığının %1 ini yaşamayan ama ayrılırsam ölürüm diyen arkadaşlarım var.. 3-5 ay boşluğu hissediliyor hatta bunalım geçiriryor sonraa bi bakıyosun hoooopp yeri çoktan dolmuş bile.. kadın naif aciz bi varlık.. kırılgan dayanırım dersin ama yapamazsın.. iyi düşün derim... her bir adımda zorlaşır ayrılmak...:45:

Yine kendine, sevgilisine verdigi kadar deger vermeyen biri.
Su erkeklerin sizi kukla gibi oynatmasina nasil izin veriyorsunuz anlamiyorum.
Nasil bu kadar gurursuz olabiliyorsunuz???

bır zamanlar konu sahıbıyle aynı durumda oldugum ıcın gurursuz kelımene cevap vermek ıstedım..
ben dayak yemedım ama cok aldatıldım ve affettım.. dayak yemedım ama bır kere tokat yedım
evett soruna gelınce...
ınan o ankı olayla gurursuzlugun hıcbır alakası yok.. konu sahıbı ergen cagında ve bende ergen cagındaydım o zamanlar
ergenlıkte bırseyler bır kopukluk varsa o kopuklugu dısarıdan bırıyle tamamlıyorsun
onsuz yasamazmısın elbette yasarsın ama o zamankı duygularla bu zamankı duyguların bır degıl..
sadece o senı doven kısı bır yaranı tammalıyorsa onsuz yapamazmıssın gıbı bır duygu oluyor ıcınde.
sımdı yasımın geregınce nısanlım hatta esın su an 3 yıl paylastık... ve asla bana el kaldırmadı..
o ergenlık halımle olan duygularda asla kendımı gurursuz hıssetmedım.. hıssetmemde..

Ağlıyorum üzülüyorum ama fakındayım geçiceğinin. Bugün dışarı çıktım yürüdüm kendimi o kadar iyi hissettim ki. Eskiden olsa o ne der izin verir mi diye düşünürdüm. Arkadaşlarıyla karşılaştık hemen haber vermişler sanırım. aradı açmadım sonra bi mesaj attı. Ayrılmayı mı bekliyordun gezmek için söyle nerdesin alıcam seni yazmış. Delirdim mesajı görünce kapattım telefonumu açmayıda düşünmüyorum hala. Gerçekten neden katlanmışım anlamıyorum. Keşke bunları yaşamamış olsaydım. Bende bazen sevgi değil alışkanlık diye düşünüyorum. Ama seviyorum nedense bişeyleri hemen bitiremiyorum ama bunu ona asla belli etmiycem içimde yaşıycam ne yaşıycaksam.

Ağlıyorum üzülüyorum ama fakındayım geçiceğinin. Bugün dışarı çıktım yürüdüm kendimi o kadar iyi hissettim ki. Eskiden olsa o ne der izin verir mi diye düşünürdüm. Arkadaşlarıyla karşılaştık hemen haber vermişler sanırım. aradı açmadım sonra bi mesaj attı. Ayrılmayı mı bekliyordun gezmek için söyle nerdesin alıcam seni yazmış. Delirdim mesajı görünce kapattım telefonumu açmayıda düşünmüyorum hala. Gerçekten neden katlanmışım anlamıyorum. Keşke bunları yaşamamış olsaydım. Bende bazen sevgi değil alışkanlık diye düşünüyorum. Ama seviyorum nedense bişeyleri hemen bitiremiyorum ama bunu ona asla belli etmiycem içimde yaşıycam ne yaşıycaksam.

ay hıc gulecegım yoktuu.. aynı mesajı bende almıstım ayrılınca ... baktın cok canını sıkıyor kapat telefonunu.. bu erkeklerın kayıt bandı var bence beyınlerınde hepsı aynı seyı soyluyor :)

Oh valla kendi gezsin sagda solsa, gece eglencelere ciksin, sen disari bile cikama! Ustelik kocan bile degilken seni dovsun... Kizim kocan degil bu adam at gitsin nisani oyle kalakalsin ortada. Hatta gonder yuzugu geri hic muhattap olma. BU sana zarar vericek arkadasim gozunu seviyim ayril su KIRO DAN.

Oh valla kendi gezsin sagda solsa, gece eglencelere ciksin, sen disari bile cikama! Ustelik kocan bile degilken seni dovsun... Kizim kocan degil bu adam at gitsin nisani oyle kalakalsin ortada. Hatta gonder yuzugu geri hic muhattap olma. BU sana zarar vericek arkadasim gozunu seviyim ayril su KIRO DAN.

Yüzüğü göndermeyi düşündüm sonra da aman kesin kendine bi pay çıkarır dedim koydum kutusuna. İyi ki açmışım konuyu çok rahatladım çok :)

noluoya ne vurma kız sen bebnce bu ilişkiye nokta koy canım belli adamm psikopat çıkmış senide sevdiği yok sen ceptesinn yol ver daha önüne sana değer werecek sevecek çok kişi çıkar dinle beni tecrübe konuşuorr kendinden ödün werme unutamam deme inanki unutuosun.onu eskiyi kapat kendine yeni sayfa ortamlar kur.yeni bi işle başlayabilirsin kafan dağılırr...unutma hayat senin hayatın olan sana olur tatlımm...

Gez toz eglen keyfine bak. Asla ama asla geriye bakma . Hayatin basindasin daha biraz forumlarda dplas bak insanlar neler yasiyor. Aldatilma , asagilanma , siddet ve arada cocuklar. Maalesef bu hayatlarin arasina sikisip kaliyorlar. 10 sene sonra bebegini uyuttuktan sonra gizli gizli siteye girip kocam beni dovuyor ama cocuklarim icin katlaniyorum noktasindami olmak istiyorsun. Daha 17 yasindasin universiteye git karsina gelende once adamlik ara. Deger bilen gosteren olsun. Simdiden seni doven kisitlayan ve muhtemelen aldatan biriyle ne isisn var canim yaa

Gez toz eglen keyfine bak. Asla ama asla geriye bakma . Hayatin basindasin daha biraz forumlarda dplas bak insanlar neler yasiyor. Aldatilma , asagilanma , siddet ve arada cocuklar. Maalesef bu hayatlarin arasina sikisip kaliyorlar. 10 sene sonra bebegini uyuttuktan sonra gizli gizli siteye girip kocam beni dovuyor ama cocuklarim icin katlaniyorum noktasindami olmak istiyorsun. Daha 17 yasindasin universiteye git karsina gelende once adamlik ara. Deger bilen gosteren olsun. Simdiden seni doven kisitlayan ve muhtemelen aldatan biriyle ne isisn var canim yaa

Bunu onunlayken düşünemiyordum ama şimdi düşünebiliyorum. Daha taviz versem kim bilir neler yapıcak neler diyecekti. Belki aldatılıcaktım bile en hayırlısı olduu.

Bence de doğru karar verdin canım.Bu şekilde katlanmaya çalışsan psikoloji kalmaz insanda bırak mutlu olmayı.. Dışarı çıkamamak ne demek.Vurması ne demek.Şimdi hayatın tadını çıkarmaya bak gez toz :12:
Emin ol o olmayınca hayat daha güzel olucak :21:

1 gün ağlarsın 2 gün ağlarsın ömür boyu onu çekmektense şimdi bunu göze alman senin için daha iyi bence.

Back
X