Cok bunaldım

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm kızlar,
Benim meselem kayınvalidem. 1 yasında bebeğim var. Dogdugundan 7 .ayina kadar kesintisiz kayınvalidemin
Sütun yok muhabbetlerini dinledim ben
Kontrolleri normalken ve kimi zaman yanımda herseyin normal olduğunu duymusken
İlk bebeğim ve ben normal dogum diye kendini hazırlayıp acil Sezeryan oldum
Belki bundan bilmiyorum sürekli bu söylemleri beni yıpratdı
Sanırım bı anne icin en kötü şey bebeğine yetmediğinin dusundurulmesi
Artık abartmıştı olayları sag tarafı dlu sol tarafı boş diyordu o derece :)
Dün annemlerler bendeydi kayınvalidem aradı bı yerden geliyorlardı arabalariyla
Bebeğimi sordu oğlum birkaç gündür isal di ates te vardı
Bende fena değil dedim başladı mahrumiyet bolgesindesiniz sanki bı cocuğu Dr a götüremediniz koyde kiler bile basları ağrısa
Ambulans çağırıyorlar felan
Bende anne hemşiremiz le konuştum napiyim yani her ağladığında Dr a. Mı götürcem
Napiolar cocuğa eziyetten başka dedim annemlerde duydu konuşmaları anlatmak durumunda kaldım
Ki anlatmam herseyi anneme ki üzülmesin o da takar benim gibi herseyi
Beni deli eden cocuğum daha kötü hastaydi annemleri çağırdım esim isteydi
Annem onları çağır haberleri olsun ayip dedi diye onları çağırdığımda orali bile olmadı
Cocuk olur böyle seyler Dr a götürmeye gerek yok dedi ve yeğeni sanki Dr gibi onunda cocuğu var onu ara da sor dedi
Yani herseyi kendi keyfine gore yapıyor
Ve ben artık cok bunaldım yıprandım bitirdi beni cocuk zayıfımıs iştah açıcı bişeyler soracakmışım
Suratı el kadar kalmış gelene gidene aynı muhabbet
Bugun sırf sinirim bozulduğu icin Dr götürdüm iyiydi yavrum bı de salgınımiss ishal bu ara
Kadin sadece çinko verdi
İsin özü bitirdi kayınvalidem kızlar beni mahvetti yaptıkları beni
Laf anlamıyor esim de takma diyor ama yapamıyorum
Cocuğun olmaz cocuk yap derler
Cocuğun olur hep negatif herseye karışırlar
Bıktım artık ya ..

O kadar çok okuyoruz ki bu konuları insan ne yap diyeceğini bilmiyor. Ne yapsan ne etsen boş. Tek yapman gereken kendini rahatlatıp hayatında onlar sadece görmen gereken insanlarmış gibi davranabilmek. Çünkü kafa yordukça insan içinden çıkamıyor.

Ama şunu da diyebilirim kafana takmak yerine yeri geldiğinde uygun bir dille rahatsızlığını dile getirmek. Terslemeden cevabını vermek.

Allah yardımcın olsun

O kadar çok okuyoruz ki bu konuları insan ne yap diyeceğini bilmiyor. Ne yapsan ne etsen boş. Tek yapman gereken kendini rahatlatıp hayatında onlar sadece görmen gereken insanlarmış gibi davranabilmek. Çünkü kafa yordukça insan içinden çıkamıyor.

Ama şunu da diyebilirim kafana takmak yerine yeri geldiğinde uygun bir dille rahatsızlığını dile getirmek. Terslemeden cevabını vermek.

Allah yardımcın olsun

Yuz göz olumsuz ki bana böyle konuşuyor diyorum yok mahrumiyet bölgesi bilmem ne
Kendimi her fırsatta kötü. Hissettiriyor kadin ya
İstemiyorum cevap vereyim ama olmuyor iste..

Oluyor öyle canım yaa benim de bebeğim evlendikten 1 sene sonra oldu. Şu an hamileyim ama hamile kalana kadar kv bana kısır muamelesi yaptı. Okul kapanınca doktora git diye diretti. Neyse ki buna gerek kalmadan hamile kaldım.

Bakalım oğlum doğunca neler diyecekler. Ne yazık ki benim arkamda durabilecek kimse de yok.

Oluyor öyle canım yaa benim de bebeğim evlendikten 1 sene sonra oldu. Şu an hamileyim ama hamile kalana kadar kv bana kısır muamelesi yaptı. Okul kapanınca doktora git diye diretti. Neyse ki buna gerek kalmadan hamile kaldım.

Bakalım oğlum doğunca neler diyecekler. Ne yazık ki benim arkamda durabilecek kimse de yok.

İns korktuğun gibi olmaz canım
Valla beni bezdirdi bu anlamda k.validem göğsümde uyuya kalmış cocuk kuzenimin yanında sütun yok sut gelmiyor cocuk ağzını hareket ettirmiyor diyor
İsin komigi kendi yeğeni soz konusu olunca 6 aylikcocugu ek gıdalara basladimi dedim niye başlasın şutu var ve yetiyor diyor
Allahimmmm

İns korktuğun gibi olmaz canım
Valla beni bezdirdi bu anlamda k.validem göğsümde uyuya kalmış cocuk kuzenimin yanında sütun yok sut gelmiyor cocuk ağzını hareket ettirmiyor diyor
İsin komigi kendi yeğeni soz konusu olunca 6 aylikcocugu ek gıdalara basladimi dedim niye başlasın şutu var ve yetiyor diyor
Allahimmmm

Diyeceksin al sen emzir o zaman diye olmayacak işte...

Diyeceksin al sen emzir o zaman diye olmayacak işte...

Demeden o rüyasını gormuş canım o kadar ac ti ki cocuğum o kadar yermiyordum ki ona gore demekki
Rüyasında sutu geliyormuş bana sen artık git burda kalabilir sutum geldi diyormuş
Ne Diyim bilmiyorum ki ..

Demeden o rüyasını gormuş canım o kadar ac ti ki cocuğum o kadar yermiyordum ki ona gore demekki
Rüyasında sutu geliyormuş bana sen artık git burda kalabilir sutum geldi diyormuş
Ne Diyim bilmiyorum ki ..

Kayınvalden kıskançlığın doruklarında :)))) daha menopoza girmediyse bir tane de o doğursun bari :))))))))

:37::37::37::37::37::37::37::37::37:

bi laf var canım.. güzel bakan güzel görür çirkin bakansa çirkin.. bunu diyebilirsin.. benim etrafımda da çok fesat çirkin gözlerle bakan insanlar var..
şöle de söleyebilirsin.. x çocuğumu çok beğeniyor.. maşallah deyip duruyor.. bende o senin gözündendir dedim.. çünkü güzel bakan güzel görüyo çirkin bakansa çirkin dimi anne. ne fesat insanlar var yaa şu hayatta gibi..

esmerkuzum
neden bu kadar önemsiyorsun
hayatinin merkezi gibi büyütmüssün
bosversene takma umursama
senin icin önemli olan sen esin ve cocugun
ayrica sen annesin iyisin kötüsün kimene
yazik ya valla cok üzüldüm ilk dogum birde lütfen kendine gel

ya sallamıcaksın ya da çata çat kavga ediceksin, eşin annesinin sana yaptıklarına takma diyosa, senin annesine yaptıkların içinde annesine takma dicektir

esmerkuzum
neden bu kadar önemsiyorsun
hayatinin merkezi gibi büyütmüssün
bosversene takma umursama
senin icin önemli olan sen esin ve cocugun
ayrica sen annesin iyisin kötüsün kimene
yazik ya valla cok üzüldüm ilk dogum birde lütfen kendine gel

Önemsemiyorum desem de olmuo iste kadin gelio gidio sürekli aynı seyler bitirdi beni
Bı insan hep negatif olabilir mı
Bı insana kırk kere hastasin desen hasta olmasa da hasta gibi bir halet-i ruhiye içerisine girer bu da o misal canım
Umursama iste onu beceremiyorum onu becersem sorun kalmicak

Back
X