Cok bunaldım

Önemsemiyorum desem de olmuo iste kadin gelio gidio sürekli aynı seyler bitirdi beni
Bı insan hep negatif olabilir mı
Bı insana kırk kere hastasin desen hasta olmasa da hasta gibi bir halet-i ruhiye içerisine girer bu da o misal canım
Umursama iste onu beceremiyorum onu becersem sorun kalmicak

açık açık söylesen yanlış anlama anne ama sen sürekli böyle dedikçe sütüm olsa da kaçıyor desen üzüldüğünü belli etsen

En sinir olduğum şey işte,
herşeyi kendisinin ve yakınlarının bildiğine inanıp,
geri kalan herkesi cahil ve tecrübesiz görmek.
Bırak işte kadın bi anne olduğunu anlasın,
Sanki kendilerinin sütleri zamanında dolum taşımmış gibi,
yetersizlikle suçlamalar.Ne çirkin ne acımasız şeyler ya.
Takmamak elde değil ama mesafe arkadaşım.
En güzel ilaç,en iyi çözüm...

En sinir olduğum şey işte,
herşeyi kendisinin ve yakınlarının bildiğine inanıp,
geri kalan herkesi cahil ve tecrübesiz görmek.
Bırak işte kadın bi anne olduğunu anlasın,
Sanki kendilerinin sütleri zamanında dolum taşımmış gibi,
yetersizlikle suçlamalar.Ne çirkin ne acımasız şeyler ya.
Takmamak elde değil ama mesafe arkadaşım.
En güzel ilaç,en iyi çözüm...

İsin acı tarafı zamanında ona da aynısını yapmışlar yanlış olduğunu bile bile yapıyor bunu bana
Benim ilk bebeğim ve bana zehir etti
Zaten adam sende diyebilsem keske ...
Mesafe olayı bı türlü olamıyor ben gitmesem tavır yapıp bı sekilde gene bişey aynı oluyor iste..

kıskançlıktan başka bişey değil..bunalmaya değmez sen cvp verdikce üste çıkar böyleleri huy bu illa en son sözü o söyleyecek boşuna çeneni yorma

Slm kızlar,
Benim meselem kayınvalidem. 1 yasında bebeğim var. Dogdugundan 7 .ayina kadar kesintisiz kayınvalidemin
Sütun yok muhabbetlerini dinledim ben
Kontrolleri normalken ve kimi zaman yanımda herseyin normal olduğunu duymusken
İlk bebeğim ve ben normal dogum diye kendini hazırlayıp acil Sezeryan oldum
Belki bundan bilmiyorum sürekli bu söylemleri beni yıpratdı
Sanırım bı anne icin en kötü şey bebeğine yetmediğinin dusundurulmesi
Artık abartmıştı olayları sag tarafı dlu sol tarafı boş diyordu o derece :)
Dün annemlerler bendeydi kayınvalidem aradı bı yerden geliyorlardı arabalariyla
Bebeğimi sordu oğlum birkaç gündür isal di ates te vardı
Bende fena değil dedim başladı mahrumiyet bolgesindesiniz sanki bı cocuğu Dr a götüremediniz koyde kiler bile basları ağrısa
Ambulans çağırıyorlar felan
Bende anne hemşiremiz le konuştum napiyim yani her ağladığında Dr a. Mı götürcem
Napiolar cocuğa eziyetten başka dedim annemlerde duydu konuşmaları anlatmak durumunda kaldım
Ki anlatmam herseyi anneme ki üzülmesin o da takar benim gibi herseyi
Beni deli eden cocuğum daha kötü hastaydi annemleri çağırdım esim isteydi
Annem onları çağır haberleri olsun ayip dedi diye onları çağırdığımda orali bile olmadı
Cocuk olur böyle seyler Dr a götürmeye gerek yok dedi ve yeğeni sanki Dr gibi onunda cocuğu var onu ara da sor dedi
Yani herseyi kendi keyfine gore yapıyor
Ve ben artık cok bunaldım yıprandım bitirdi beni cocuk zayıfımıs iştah açıcı bişeyler soracakmışım
Suratı el kadar kalmış gelene gidene aynı muhabbet
Bugun sırf sinirim bozulduğu icin Dr götürdüm iyiydi yavrum bı de salgınımiss ishal bu ara
Kadin sadece çinko verdi
İsin özü bitirdi kayınvalidem kızlar beni mahvetti yaptıkları beni
Laf anlamıyor esim de takma diyor ama yapamıyorum
Cocuğun olmaz cocuk yap derler
Cocuğun olur hep negatif herseye karışırlar
Bıktım artık ya ..

canım nasıl üzüldüm anlatamam burnumun direği sızladı bende seninle aynı şeyler yaşadım üstelik bana bunları kendi annem yaptı çocugumu okadar benimsediki beni dışladı bile ve benim psikolojim okadar bozulduki kendi çocuguma düşman hale bile geldim nasıl olur deme inanki öyle bi bunlaıma sokuyorlarki 13 ay depresan tedavisi gördüm panik atak hastası yaptı beni.herneyse o günleri anlatıp dahada yaranı eşelemek istemiyorum canım açık açık konuş belki kötü gelin olacaksın ama bi müddet sonra yapmayacaktır.kendini mahvetme lütfen ben 1 çocukla kaldım bu yüzden kızım 8 yaşında deli gibi kardeş istiyor eşimde öyle ama ben kızımın ufaklık dönemlerini öyle kötü geçirdim ki korkudan cesaret edemiyorum ne hakları var bize bunu yapmaya gerçi 2. çocukta asla kendimi ezdirmem aklım başıma geldi ama geç oldu kızımın en güzel bebeklik dönemleri bidaha geri gelmeyecek içimdeki en büyük yaradır buuuu :14:sakın izin verme sana bunu yapmalarına

ya sallamıcaksın ya da çata çat kavga ediceksin, eşin annesinin sana yaptıklarına takma diyosa, senin annesine yaptıkların içinde annesine takma dicektir

katılıyorum sana canım ben zamanında söylemem gerekenleri söylemediğim için okadar üzgünüm ki .ne kendim hasta olurdum nede uzunca zaman bu tür heraketlere maruz kalırdım.uygun bi dille ama kararlı bi şekilde rahatsız oldugunu söyle canım sen bir annesin sana bunu yapmaya kimsenin hakkı yokkk

Önemsemiyorum desem de olmuo iste kadin gelio gidio sürekli aynı seyler bitirdi beni
Bı insan hep negatif olabilir mı
Bı insana kırk kere hastasin desen hasta olmasa da hasta gibi bir halet-i ruhiye içerisine girer bu da o misal canım
Umursama iste onu beceremiyorum onu becersem sorun kalmicak

umursamamazlık edemezsin dediğim gibi konuş rahatsız oldugun şeyleri kendini bunalıma sokupta moralini bozacagına az o düşünsün ettiği lafın önünü sonunu

Heralde şurda kk daki bayanlara sorsak
sütün yok muhabetti birçok kişinin başına gelmiştir :27:
bende ilk aylar ağlaya ağlaya emzirdiğimi bilirim bu muhabetten.
dua ediyordum şu ek gıdalara geçsemde azcık az dinlesem şu muhabbeti diye.
canım kulaklarını tıkayıp hayır benim sütüm var diyeceksin.
eşine de söyle ben boşveremiyorum annenle konuş kırılıyorum dersin.
niye rahat vermezler anlamıyorum :20:

yazdıkların o kadar tanıdık ki, eminim bi çok anne, bende aynı şeyleri yaşadım veya yaşıorum diye geçirmiştir içinden...
kayınvalidelerin çoğunun ortak huyu, herşeyin en iyisini kendilerinin bildiğini iddia etmeleri... tam tersi düşünülemez bile... bence yüzüne karşı he heee de, arkasını dönünce sen bildiğini oku... sen annesin.. bebeğin için en iyisini en güzelini sen istersin, sen bilirsin.. bu yüzden kayınvalidenle, ama anneeee öle değil o, şöylee dediğin zaman, onun bi kulağından girer, diğerinden çıkar... o ne diosa, o doğrudur... aaa öle mi kızım, ksr bakma, ben yanılmışım cümlesini duymak imkansızdır..... o yüzden, sende hıııı evet öle haklısın de, uygulamaya gelince bilidğini yap.... lafta ona hak ver yani.... onu öle kabul ettiğin zaman, fazla takmıcaksın...

en azından eşin bişey demiyor boşver duyma diyormuş benim eşim onlar ne derse onu diretiyor her hafta dr. götürmeliymişim sürekli bebişimde kusur arıyor arama nedenide benim iyi anne olmadığımı kanıtlamak

Sütun yok yaramıyor yetmiyor laflarını bende öyle çok duyuyorum ki artık çıldırıyorum bunları okumaya bile tahammülüm yok Allah sabır versin sana yine şükür ki evin ayrı değil mı sen onun dediğine hiç bakma bı bebeğe annesinin sutu yaramicakta kimin sutu yarıcak hiç aldırma bebeğine bak sen maşallah 1 yasına gelmiş tabiki senin sütun sayesinde geldi o seviyeye onun annesi sensin ve hasta olup olmadıgını ciddiyetini yanliz sen bilirsin

elticim sen misin kız :1: benim kaynananın iki ayar hafifi gibi benimki daha ağır konuşuyo eltimin çocukları çok zayıf doğarmışta bişeye benzemezmişte çekirge gibiymişte türlü türlü hayvanlara benzetir arkasından konuşur durur ona buna yok bakmıyo yok doyurmuyo ama benimkine bişey demiyo benim yanımda çünkü en zzayıf noktam çocuğum ona bişey dedirtmem cıngar çıkartırım bana ne derse ses etmemde bebeğim farklı. eltimi ona buna anlatıyo meğer benimkinide anlatırmış yok çok huysuzda yok hep ağlıyo durmuyoda sütü yetmiyoda ben dedim böyle demişsin aaa ben onu nazara gelmesin diye dedim diyor bide yüzsüzlüğün son perdesi benide bazen öyle bunaltıyor ki km.lerce uzakta ama telefondan bile yetiyor bazen inan ne yapıcaz bunlarla bilmem hayır kızının çocuklarını çok seviyorlar gelin sanki çocuğu annesinin evinden getirdi sanki oğlunun çocuğu torunu değil yani pes diyorum

kv dem doğum yaptığımda 3 gün bende kaldı ve o 3 gün boyunca sütün yok sütün yok die başımın etini yedi güzel güzel uyardım hayır var dedim vardıda.hala devam etti bakın üzülüyorum etkileniorum sütüm var ama çocuk uyumuyor napabilirim dedim yok dinlemio.göğüslerimi elledi süt yok bak bunlarda dio bide.en son eve gelen samimiyetim olmayan bi komşuyla göğüslerimin muhabbetini yapınca benim tepem attı.ağzıma geleni saydım onun yanındada eşimi aradım eve gel annene dayanamıyorum dedim.eşimde annesiyle konuştu ne konuştu bilmiorum.bir dahada süt lafı aramızda geçmedi.pişmanmıyım hayır.bebeğim 7 aylık olacak hala emziriyorum çok şükür .her fırsatta kv ye kilosu çok ii dr dedi die vurgu yapıorum.
ben 3gün dayanamadım sen bu kadar nasıl dayandın üzüldüm

kv dem doğum yaptığımda 3 gün bende kaldı ve o 3 gün boyunca sütün yok sütün yok die başımın etini yedi güzel güzel uyardım hayır var dedim vardıda.hala devam etti bakın üzülüyorum etkileniorum sütüm var ama çocuk uyumuyor napabilirim dedim yok dinlemio.göğüslerimi elledi süt yok bak bunlarda dio bide.en son eve gelen samimiyetim olmayan bi komşuyla göğüslerimin muhabbetini yapınca benim tepem attı.ağzıma geleni saydım onun yanındada eşimi aradım eve gel annene dayanamıyorum dedim.eşimde annesiyle konuştu ne konuştu bilmiorum.bir dahada süt lafı aramızda geçmedi.pişmanmıyım hayır.bebeğim 7 aylık olacak hala emziriyorum çok şükür .her fırsatta kv ye kilosu çok ii dr dedi die vurgu yapıorum.
ben 3gün dayanamadım sen bu kadar nasıl dayandın üzüldüm

Göğüslerini mi elledi??? Hangi hakla :53::53::53::53::53::53::53:

neden böyle oluyor?hangi hakla bu kaynanalar kendilerinde bazı hakları buluyorlar.bana kızacaksınız biliyorum bende kayınvalidemin yanında doğum yaptım.asrın hatasını yaptım.

nefes alamıyorum , üzüntüden ölüyorum.ben anam , babam yerine koymuşken üstlerine titriyorken neden bunları hakettim.

suçum onların yanında bebeklerimi doğurup mükafatlandırmak mı ?ben şimdi kötü bir gelinim.neden?????

bir yanlış anlaşılma mı?yalanları mı ?yoksa lohusa psikoloji demeyip üstüme gelmeleri yüzünden çıldırmam mı?

ben üç çocuk büyütmüş bir kadına " sen çocuk bakmayı bilmiyorsun "demişim.asla asla.

hazmedemiyorum yapılanları annem ve bana sığıntı muamelesi yapıldı.burada annemin ne suçu vardı.kardeşim gelcekti gelme dedim.içim acıya acıya ve hala görmedi yeğenlerini.ve akrabalarımda.

keşke aaahhhh keşke memlektimde doğursaydım ailemle yaşasaydım.

başlık sahibi takma kafaya yoksa benim gibi stresten reflü hastası olursun artı psikolojin bozulur.ben hala aklıma geldikçe panik atak geçiriyorum ve mide asidim canımı yaka yaka ağzıma geliyor.

hak etmedim hiç birini.demek ki yüz göz olmamak yerden yere vurmak lazımmış.

kardeşim sen insanlık etmişsin, onlar anlamamış. Boşver sen kendi bildiğine devam et.

Senin kaynananın klonu bende:1:
Ben şimdiye kadar ses çıkarmıodum ama gecen bayram söyledikleri sabrımı taşırdı ve o günden bu yana hiç aramadım.
Hatasını anladı ve o arıyo ikide bir, hiiiiiç açmıyorum çalıyoo çalıyo. saatler sonra eşim ayıp olmasın diye arıo artık, beni telefona isterse öyle yarım ağız konusup kapatıyorum:37:
Farkında yediği nanenin, ama hiç geri adım atmayacağım bıktım yahu laflarından. bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana:24:
Bırak sende umursama söylediklerini kaynananın. Ne derse desin bildiğini canının istediğini oku. Kaale aldıkça dahasını yapıyorlar.

Son düzenleme:
aynı konudan şimdi ben kaynanamla birbirimize girdik. şimdi telefonda beni oğluna şikayet ediyor.oğlunun eviymiş gelecekmiş oğluda elbet bi çaresine bakacakmış.......... ben bu kadını boğmak istiyorum...........................
2 günlük doğum yapan kadına kısır dedi bi doğuramadın. doğurduğunuda besleyemedin................dedi. kızım hastaneye yattı kıskançlığından kendi hastaneye yatırdı. kocam kızı hastanedeyken oraya gitmek zorunda kaldı. ölüyoduuuuuuuuuuuu. azrail es geçti gene ..............offffffffffffff çok sinirliyim........

canım nasıl üzüldüm anlatamam burnumun direği sızladı bende seninle aynı şeyler yaşadım üstelik bana bunları kendi annem yaptı çocugumu okadar benimsediki beni dışladı bile ve benim psikolojim okadar bozulduki kendi çocuguma düşman hale bile geldim nasıl olur deme inanki öyle bi bunlaıma sokuyorlarki 13 ay depresan tedavisi gördüm panik atak hastası yaptı beni.herneyse o günleri anlatıp dahada yaranı eşelemek istemiyorum canım açık açık konuş belki kötü gelin olacaksın ama bi müddet sonra yapmayacaktır.kendini mahvetme lütfen ben 1 çocukla kaldım bu yüzden kızım 8 yaşında deli gibi kardeş istiyor eşimde öyle ama ben kızımın ufaklık dönemlerini öyle kötü geçirdim ki korkudan cesaret edemiyorum ne hakları var bize bunu yapmaya gerçi 2. çocukta asla kendimi ezdirmem aklım başıma geldi ama geç oldu kızımın en güzel bebeklik dönemleri bidaha geri gelmeyecek içimdeki en büyük yaradır buuuu :14:sakın izin verme sana bunu yapmalarına

Kayınvalide neyse de annenin yapmasi ayrı bı üzüntü yazık bize nasıl i kötülük yaptıklarının farkında diiller
Bence tadını çıkararak hamilelik geçirmek ve bebesini büyütmek. Hakkın artık ;))

Back
X