Çok bunaldım

Miihrimah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
180
71
73
o kadar çok bunaldımki yazma ihtiyacı duydum daha öncede konu açmıştım eşimle ilgili. Dayanamıyorum artık evde hapis hayatı yaşıyorum hiç bişey istediğim gibi değil oturduğum evi beğenmiyorum zaten eşimin zoruyla taşınmıştık bu evden çıkmak istiyorum çok çarezisim ailem türkiyede burda bebeğimle bi başımayım bi yere gidemiyorum çoçuk 1 yaşında evde bunalıyor ne park var ne oynayacak arkadaşı o da çok bunalımda evimin resmini çekip koysam şok geçirirsiniz hiç kullanışlı değil antire diye bişey yok direk salona giriyon salondanda mutfağa giriyon üst kattada yatakodası var ordan da tuvalete banyoya giriyon merdivenden kaç kere düştüm çok dar ve dik. Eşim hiç izin kullanmadan işe gidiyor evle bi alakası yok bulaşık makinesi istiyorum almıyor yatağımız kırık yatamıyorum yatak almıyor. Sürekli para biriktiriyor kafayı yiyeceğim

Belki parayı biriktirip biriktirip en güzel ev,eşya için harcama yapacaktır.

Aman allahim bir an Ben yazdim da bunlari hatirlamiyom sandim hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz

Böyle bir başlık acasim var nicedir... yalnızlık bebek sonsuz can sıkıntısı bunalımın esigindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…