• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldimkızlar akıl verin bana..

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba kızlar tam anlamıyla çıkmazdayim daha dün eşimle yeni barıştik ben eşimin sorumsuzlugundan dağınıklığından bıktım sanki inadına yapıyor ben çalışan bi bayanım eşim Pazarcı bazen eve benden erken gelir akşamdan topladığım evin içine eder oda maddi anlamda sadece eşime yüklenmem bazen ben öderim bazende ortak öderiz ev kira olmadığı halde Düşünsenize babamın evi kirada ödemiyor ben ondan sadece duzgun bir hayat istiyorum ne bu eziyet insanda düşünce olsa derki hanim çalışıyor rahatiz hep yuklenmek olmaz destek oliyim daha öncede yazmıştım eşimin bu davranışlarından dolayi bıktım seviyorum oyüzden geçen açtığım başlıklarda eşimin okadar hatasına rağmen affettim kötü alışkanlığı da var benim merhametli biri olduğumu bildiği icin vazgeçmiyorda aileme rezil olduktan sonra barışıyor alemde bikti eşimi zaten istemiyorlar ben evliliği mi kurtarmak için çabalıyorum sonradan vicdan azabı cekmemek için eşimin durumu yok babam ev verdi düğünde takılan altınlarla arabada aldık öf ben sadece anlayış vicdan bide ben nasıl maddi anlamda mücadele veriyorsam onunda vermesini istiyorum yazın çalış kışın yat olmaz madde kullanmıyorum diyor ama sanki kullaniyomus gibi benim en büyük derdim bu adam duzelirmi bide ayrılırsam eğer Vicdanım rahat olsunmu?çocukta yok akıl verin nolur. ...

Merhaba kızlar tam anlamıyla çıkmazdayim daha dün eşimle yeni barıştik ben eşimin sorumsuzlugundan dağınıklığından bıktım sanki inadına yapıyor ben çalışan bi bayanım eşim Pazarcı bazen eve benden erken gelir akşamdan topladığım evin içine eder oda maddi anlamda sadece eşime yüklenmem bazen ben öderim bazende ortak öderiz ev kira olmadığı halde Düşünsenize babamın evi kirada ödemiyor ben ondan sadece duzgun bir hayat istiyorum ne bu eziyet insanda düşünce olsa derki hanim çalışıyor rahatiz hep yuklenmek olmaz destek oliyim daha öncede yazmıştım eşimin bu davranışlarından dolayi bıktım seviyorum oyüzden geçen açtığım başlıklarda eşimin okadar hatasına rağmen affettim kötü alışkanlığı da var benim merhametli biri olduğumu bildiği icin vazgeçmiyorda aileme rezil olduktan sonra barışıyor alemde bikti eşimi zaten istemiyorlar ben evliliği mi kurtarmak için çabalıyorum sonradan vicdan azabı cekmemek için eşimin durumu yok babam ev verdi düğünde takılan altınlarla arabada aldık öf ben sadece anlayış vicdan bide ben nasıl maddi anlamda mücadele veriyorsam onunda vermesini istiyorum yazın çalış kışın yat olmaz madde kullanmıyorum diyor ama sanki kullaniyomus gibi benim en büyük derdim bu adam duzelirmi bide ayrılırsam eğer Vicdanım rahat olsunmu?çocukta yok akıl verin nolur. ...

Nekadarlik evlisiniz ve yaş durumlariniz nedir???bence esin kolaya alısmis hazır ev araba daha neolsun bizlerin hayatı boyunca sahip olmak istedikleri bundan ibaret üstüne üstlük sizde çalışıyorsunuz sorumsuzluğu bundan garantide çünkü biraz gözünü korkutun babam zorda evi alip kiraya verebilir gibi...sorumluluk sahipi olsun bu ne ya nerde bu yogurdun bollugu

Canım bence çocuk yoksa hemen ayrıl benim hayatım zindan gibi yaşım ondokuZ iki çocuğum olunca ne yapsam bilmiyorum

canim diger konularini okumadim ama..esinin rahati baya yerinde..eger bir erkek sorumluluk almiyorsa,hesabini bilmiyorsa ileride de devam eder gider bu sekilde..cocuk gibi bakarsin ona..bence sorumsuzluklarina dayanamiyorum diye gonder onu evden..arabayi da verme..biraz burnu surtsun..pisman olur mu olmaz mi ona gore kararini verirsin..
agirligini koy ve merhamet etme,taviz verme..yumusak huylu oldugunu bildigi icin belki biraz dayanacaktir ama azimle bekle.. yoksa omur boyu onun bu sorumsuzluklarina dayanmak zorunda kalirsin..

Kizlar 2.5 senedir evliyim eşimle ben 32 yaşındayiz şimdi yine tartıştık anneme gidelim dedi bende pazartesi gideriz dedim annesini aradı hanımefendinin başı ağrıyor Muş gelmeyin dedi bozuldu m tabii eşimle tartıştık barışı r barışma z hemen işler yoktu falan diye şikayet etmeye başladı dur Bismillah dedim benim aile durumum iyi ondan dert yanıyor herhalde offf kızlar bendemi var tuhaflıklar çokmu bencil im acaba bu bizim 5 belki 6 barışma mız kızlar vicdan azabı cekmem gereken bir durum varmı ailem resti çekti bu son dediler annem eşimi sevmez çünkü onun madde kullandığını duymuş kadın korkuyor ablam kardeşlerim hepsi yakışmıyor sana diyorlar bugün yine kavga eşim benim cenemle paragozlugumle ugrasamicakmis

eşiniz gerçekten çok rahat bir adammış.ev sizin babanızın parasıyla alınmış bir ev,araba sizin,para sizin ama size verdiği kıymet 0.üstüne üstlük madde kullanıyor.şok oldum resmen.sevmek herşeyi halletmiyor canım.boşan derim.eğer boşanmak istediğinizi duyursa yalvaracaktır.sonuçta ortada kalacak.kendisi rahata alışmış bir insan anasının babasının evine gitmeyecektir sonuçta.ama yalvarışlarına sakın kanmayın çünkü madde bağımlısı bir insan hiç bir zaman eski insan olmuyor.üzmeyin kendinizi.:34:

Ben ve eşim ayrılmaya kararlıydi k eşimin rahatlığını başına kakiyordum çünkü yazın çalışmak kar etmiyor önemli olan kış Çünkü endarda olunan mevsim hep benim ödemem olmuyor ben ondan düzgün biri olması ni istedim aileme eşimle olan gecimsizligimin maddiyata dayalı olduğunu anlattığım da buyuttugumu söylediler annem eşimle barışma mi söyledi hatalı ben misin gibi vicdan azabı çektim arayıp barıştik ama yine sonuç aynı olucak eşimin aileside beni paragoz diye sucluyorlar eşimin ailesinden nefret ediyorum şimdi adam demesin bi ayrılıp bir barışıyor ama sonunun olmadığını biliyorum

senin anlattığın olayın aynısı kuzenimin eşinde vr.. birebir aynısı oyüzden rahatlıkla söyleyebilirm ki düzelmicek hatta daha da kötüye gidicek.. bi süre sonra sevgin de azalıcak busefer nefrete ve istememeye dönüşeceksin.. Eşin yaşlandığında pazara çıkamıcak duruma gelicek bu sefer evin bütün yükü senin üstüne kalıcak hele birde çocuğun olursa babasıdır napıım, ilerde babasını dışarda dilenirken mi görsün çocğum diceksin çünkü vicdanlı birisisin bu yüzden boşanamıcaksında ölene kadar çekiceksin onu..

buarada kuzenimin annesi ve babası yok.. oturdukları evi ailesi para birikterek alıyo ama içine giremeden vefat ediyolar manevi büyük olan bu evde kuzenim böyle sıkıntılar çekiyo malesef yani dediğim gibi yaşanılanlar aynı neyazıkki

Son düzenleme:
Ilerde arabanın taksiti bitince dukkan acicam falan diyor kızlar peki madde bağımlılığı ha diyince birakilirmi?bugün doğum günü yarınmi konussam

Back
X