cok bunalıyorum :(

ohh ne güzel:) hayatın tadını çıkarmaya bakk hava güzel biz güzeliz yaşamak güzelll bunalma sakın:)

dimii .) bırazda sen anlatsana kac yasındasın evlısın dımı bıde

evet canım 2 yıllık evliyim ve çalışıyorum aynı zamanda.. öyle ev ve iş arası bir hayat yaşıyorum... bugünlerde bir bebek telaşıdır aldı o yüzden burada takılıyorum hem benim gibi olan arkadasların başından gecenleri ögrenmek için hemde mutlu güzel haberler görmek için....
inşallah bi gün sende o doğru kişiyi bulunca huzurlu bir hayat yaşarsın ...

evet canım 2 yıllık evliyim ve çalışıyorum aynı zamanda.. öyle ev ve iş arası bir hayat yaşıyorum... bugünlerde bir bebek telaşıdır aldı o yüzden burada takılıyorum hem benim gibi olan arkadasların başından gecenleri ögrenmek için hemde mutlu güzel haberler görmek için....
inşallah bi gün sende o doğru kişiyi bulunca huzurlu bir hayat yaşarsın ...

ne guzel cok sevındım senın adına Allah uzun yıllar mutlu etsın ıns :)

amiiiiiiiin inşallah hepimiz için .. sular bulanmadan durulmuyor tabi biraz acı biraz üzüntü inşallah herkessss cok güzel evlilik yapar
evlendiğim ilk günden beri diyorum bence herkes evlenmeli:))) hayat böyle daha güzel....

amiiiiiiiin inşallah hepimiz için .. sular bulanmadan durulmuyor tabi biraz acı biraz üzüntü inşallah herkessss cok güzel evlilik yapar
evlendiğim ilk günden beri diyorum bence herkes evlenmeli:))) hayat böyle daha güzel....

zaten istiyordm ama sen böyle deyince daha bi heves ettm evliliğe..:1:

bıraz korku var kırgınlık var ya psman olrsm dye ama ıyıym

bundan sonra hayatta yalnız kalacagnı düşünmek seni korkutabilir belki ama asla yalnız kalmayacaksn..
bir gün karsına adam gibi biri çıkacak güven bana..
zamanla kırgınlıgın da yalnızlık hissin de gececek canm hep senle kalmayacaklarr..
mutlu günler bekliyor seni..çektiğin acılara karsılık..:34:

bundan sonra hayatta yalnız kalacagnı düşünmek seni korkutabilir belki ama asla yalnız kalmayacaksn..
bir gün karsına adam gibi biri çıkacak güven bana..
zamanla kırgınlıgın da yalnızlık hissin de gececek canm hep senle kalmayacaklarr..
mutlu günler bekliyor seni..çektiğin acılara karsılık..:34:

ya hanı o kdr zaman gecırdık ya ne bılım sözler hayaller garıp gelıo sımdı bana. belkı de o yzuden hayatımda olursan basarırım belkı :):)sana cok ısındım

sen ayrıldığın için bu durumlar normal ama değmeyen biri inan bana daha iyisini bulucaksın ... ama zamanla şimdi kötü günler yaşayabilirsin ama geçicek elbette ki bir sonu var ... ben daha önce 2 kez aldatıldım ... geri döndüler ama istemedim artık bir hiç oldular daha iyi insanlar tanıdım üstlerine ...meğersem örğendim ki her erkek öyle değilmiş

sen ayrıldığın için bu durumlar normal ama değmeyen biri inan bana daha iyisini bulucaksın ... ama zamanla şimdi kötü günler yaşayabilirsin ama geçicek elbette ki bir sonu var ... ben daha önce 2 kez aldatıldım ... geri döndüler ama istemedim artık bir hiç oldular daha iyi insanlar tanıdım üstlerine ...meğersem örğendim ki her erkek öyle değilmiş

inşallah unuturum ınsallah gecer hersey bunaldım cunku daralıyorum..

ya hanı o kdr zaman gecırdık ya ne bılım sözler hayaller garıp gelıo sımdı bana. belkı de o yzuden hayatımda olursan basarırım belkı :):)sana cok ısındım

başaracaksn tatlım.. başarmalısın..
daha acıların çok taze biraz zamn gecsin bugünlerine nasıl pişmanlıkla bakacaksn..
onun için ne kadar da üzülmüşüm diye..
ben yanındaym her zamn birlkte atlatacgz..

aynen öleee :) ama ben yarın tatıle gıdıorm senınle konusamıcam tuh :( bende ukalalık yapmıorum dımı ?

hayr tabikide yapmıosn canm..
sevndim tatile gitmene kafanı dagıtırsn birz..
geleceğini düşünürsün mutlu olacagn günleri..
gitmene bende üzüldm ama dünkü özel mesajımı aldn mı..?

hayr tabikide yapmıosn canm..
sevndim tatile gitmene kafanı dagıtırsn birz..
geleceğini düşünürsün mutlu olacagn günleri..
gitmene bende üzüldm ama dünkü özel mesajımı aldn mı..?

aldım canım ama ben sana yazamıorum daha 100 msjım olmamıs ondan cvp vermedım ne bılım senle konusmak ıyı gelıodu ozlıcem sımdı senı

Back
X