- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Konusun bence. Iletisime aciksa sansinizi deneyin. Yaslariniz da kucuk.
Su an hayatinizin en guzel zamanlarindasiniz. Degismeye cabasi varsa iyi ama degismeyecek diyorsaniz siz daha iyi bilirsiniz tanirsiniz sevgilinizi. Yarin obur gun bir yurtdisinda egitiminize, sececeiniz meslege de karisirsa problem.Soyluyorum. Yapım boyle diyor. Degismeye calisiyorum diyor ama degisecegi yok acikcasi
İleride o üzülmesin diye yaptığın her fedakarlık için kendinden nefret edeceksin.
İmza:Hayatının en güzel 5 yılını bu şekilde harcamış ve aklına geldikçe şiddetle kendinden nefret eden biri.
Ben olsam beni kisitlamasina izin vermezdim. Geri don dediginde donmezdim.Merhaba hanimlar. Yardiminiza ihtiyacim var.
Ben 20 yasindayim. Sevgilim 21.
Daha iliskimiz cok yeni aslinda uzun bir flort donemi yasadik. Arkadasken gayet rahat bir cocuktu. Ama sevgili olduktan sonra kiskanclik ve kisitlamalar basladi. Oyle abarti degil ama rahatsiz edici yine de.
ornek veriyorum
Arkadaslarimdan birinin dogum gunuydu toplu sekilde kizli erkekli toplanmak istiyoruz evde. Hemen surati asiliyor. Kim kimsiniz, erken git erken don. Bilmem ne. Darliyor beni.
Ya da gecen de eglenmek icin klube gidecekti arkadaslarim. Benimki izin vermedigi icin eve donmek zorunda kaldim. Ben boyleyim gelemiyorum boyle seylere diyor. E ben hic yeni bir ortama giremeyecek miyim hic eglenemeyecek miyim arkadaslarimla :/ Ayrilmak istiyorum ama gercekten sevdigini hissediyorum. Cok uzulecek ayrilsam. Kavga ettigimizde bile cok kotu oluyor. Siz olsaniz bu iliskiye devam eder miydiniz? Bana akil verin lutfen, onumu goremiyorum.
Bu zaten başlıbaşına sorun.Ayy inanmiyorum. 5 yil sonra pisman olmak istemiyorum ben de.
Peki sizce nasil ayrilabilirim? Onu uzmekten cok cekiniyorum. Bundan baska sorunumuz yok hatta cok iyiyiz.
Ben olsam beni kisitlamasina izin vermezdim. Geri don dediginde donmezdim.
Sana bir sey söyleyeyim mi etrafimda boyle iluskiler cok gördüm. Kiz arkadasini kisitlayan cok seviyorum seni diye kiskancliktan yaptirimlar uygulayan. Oraya gitme kim var ama ben tanimiyorumlar. Ne oldu biliyor musun sonlari ayrildilar. En az 10 tane sayarim boyle ornek. Sonrasi da kendilerini anlayan deger veren sen dogru karari verirsin ne giyecegini nereye gideceğini bilirsin diyen eşleri ile mutluluk.
(Tabi genelleme yapilamaz bu benim tecrubelerim)
Sevgilinizin istegini cok degisik bulmayanlardanim ben de.
Anlasilan o ki yasam tarzlariniz, hayata bakis acilariniz farkli.
Yol yakinken yollarinizi ayirmaniz ikinizin de hayrina olur.
Peki sizce yolda yururken karsidan erkek geldiginde zorla beni diger tarafa almasi da mi degisik degil
sizi bir seyler icin zorlamasina kesinlikle ve kesinlikle karsiyim.
her zaman derim, degismesini istediginiz huyu olan kisilerle asla ve asla bir yola cikmayin ve evlenmeyin.
cunku birbirimizi kandirmayalim, hic kimse degismez!!
valla benim esim de yolda yururken dediginiz olay oldugunda beni diger tarafa ceker ama zorlayarak degil.
Cok haklisiniz.. uymuyoruz bunun farkindayim o da degismeyecek.
Karar senin olmalı.Yaa! Ben de oyle birini istiyorum iste.
Bana saygi duyan. Kararlarima saygi duyan birini.
Evet onunde sonunda ayrilacagiz gibi geliyor bana da cunku kafa yapilarimiz hic mi hic uyusmuyor
gecen de eglenmek icin klube gidecekti arkadaslarim. Benimki izin vermedigi icin eve donmek zorunda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?