- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 32
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bence bu kadar acitasyona gerek yok :)Bilmiyorum ama ayrilmak istedigimi soyledigimde uzuldugunu gorursem icim burkulur kendimi biliyorum cok vicdan azabi duyacagim kesin
Tabii kiSize özelden mesaj atabilir miyim. İlişki konusunda tecrübeli ve yaşıtım biriyle konuşmaya ihtiyacım var açıkçası
Kıskanmasa da yavşak dersin
Git kızım git mi dicekti
Sonuçta ayarınca konuluyor, düşüncesini isteğini kırmadan söylüyorsa sorun yok
Ben olsam yapışırdım beni böyle sevene ama sen bilirsin büyük bir aşkla sevilmek eğlence anlayışına uymuyor demekki
Sevdiğini hissediyorum demişsin ayrılırsak üzülür demişsin.peki sen ? Sen aynı seyleri hissetmiyorsan devam ettirmek zorunda değilsin sende çok sevmiyorsan hatır için ne diye hayatını kısıtlıcan
Kızlı erkekli topladığınız yerde neden sevgilinizde olmuyor?
..
Biri üzülecek diye ilişkiye devam edilmez. Olmuyorsa olmuyor hepsi bu.
Peki sizce yolda yururken karsidan erkek geldiginde zorla beni diger tarafa almasi da mi degisik degil
valla benim esim de yolda yururken dediginiz olay oldugunda beni diger tarafa ceker ama zorlayarak degil.
Eger o senin olmadigin dogum gunu partisine gittiginde ya da kulube gittiginde sen kiskanmiyorsan onu anlayamazsin. Ben de bu tur kisitlamalar koyardim ki koyuyorum da. Zaten ayrilmak senin icin mesele degil. Sevmiyosun cocugu. Biseyi bahane et ayril
Arkadaslarinla olmak sevgilinle olmaktan daha onemli. Ayrica ayrilamamanin nedeni onun uzulecek olmasi. Sevmis olsaydin soyle derdin. Cok bunaldim ama yine de seviyorum. Ne yapmaliyim. Ayrilmak. Onsuz olmaktan korkuyorum ancak onunla da olmuyor! Oysa sen yalnizca onu uzmekten cekiniyorsun.
Evet , benim eşimde yol tarafından yurutmez beni.
Bunu da zorlayarak yapmadı hiç.
Boyle olması ikimiz içinde uygün.
Sonuçta yolda biri gelip kornaya basabilir, kendini bilmez biri laf söyleyebilir.
Bu gibi durumlarin yaşanmaması için yol tarafında hep o bulunur.
Bazen daldığı oluyor fark ettiği anda yer değiştirir. Ve ben bunu hiç abes görmedim göremem de. Sonuçta her an heryerde herşey olabilir. :)
Sadece takıldığım nokta normalde yürürken elinizi tutmayan insanın bi anda erkekler var diye sizin elinize yapismaşı tuhaf geldi.
Belkı aralarinda bir boşluktan geçmek için yapmıştır , dicem ama bilemedim.
Bende bu dusuncedeyim.
Sevmiyorsunuz. Sadece iyi olduğu için birliktesiniz.
İyi olmasaydı zaten çoktan yollamistiniz.
Sevgili olayı sadece iyilik uzerine gitmez.
Sevmelisinizdee.
Sevmiyorsanız adam gibi cikip sevmiyorum , deyin. Hayatınıza müdahale etmesinden rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Uzun bir birliktelik yaşamaniz ayrilamayacaginiz anlamına gelmez.
Güzel olun çirkin olun iyi olun anlayışlı olun fark etmez.
Ciddi dusunmedikten sonra size karisilmasini istemezsiniz. Çünkü eşiniz değil birşey değil.
Bir ilişkide her iki tarafinda saygi değerlerini cignememeleri lazım.
Erkeklik başka birşey kadınlık başka.
Farklı olmasaydı zaten bu iki ayrım olmazdı.
Onlarında kendilerine has davranislari, duyguları ve düşünceleri vardir.
Bizlerinde. Bunlar bizim özümüzde olan şeyler.
Ama ötesi karakter meselesi.
Kendine güvenmediği için böyle düşüncelerde bulunduğunu sanmıyorum.
O an yanınızda olmadığı için böyle davraniyordur.
Kendisi gelebilseydi birlikte giderdi zaten.
Ve doğal olarak erkeklerle yakın temasta olmanızı istemez ve ona göre hareket ederdi .
Sonu ayrılıkla biten her ilişkide pişmanlık vardır. Çünkü bir ilişki için karşılıklı sevgi saygi hoşgörü empati lazım. Ama bunu tek taraf yapmışsa ben nasıl böyle şeylere izin verdim. Kocam değildi birşey değildi. Sadece o istedi diye yapiliverdi.
Nice evliilkler vardır ki yine bu sorunlar yüzünden biter yada böyle böyle sorunlarla devam eder.
Erkek kadınını kuyruk sallayan biri olarak görüp ve bu şekilde bir muamele ile herseyden men ediyorsa zaten orda saygın ve sağlıklı bir ilişkiden bahsetmek mümkün değil. Her ne kadar severse sevsin. Kadına alcatici sözlerle laflarla yaklasmasi birşeyler istemesi zaten iki yanlış insan olduğu belli ediliyor.
Benimde en yakın arkadaşım aynı dertten muzdarip.
Defalarca sen kısıtlamaya gelemezsin, seviyor olabilirsiniz ama bugün bunu bu şekilde diyen böyle sorunlar çıkaran yarın dışarı komaz, Dediğimde zaten kendi de söylüyor ve biliyorum, Diyor. Ama malesef inadına olduğu yere kadar devam ediyorlar.
Çok uzun oldu ama günlerinizi boşa yipratmayin. Daha cok gençsiniz.
İki medeni insan gibi konusup bir yol alın.
Ölüm değil sonu.:)
Merhaba hanimlar. Yardiminiza ihtiyacim var.
Ben 20 yasindayim. Sevgilim 21.
Daha iliskimiz cok yeni aslinda uzun bir flort donemi yasadik. Arkadasken gayet rahat bir cocuktu. Ama sevgili olduktan sonra kiskanclik ve kisitlamalar basladi. Oyle abarti degil ama rahatsiz edici yine de.
ornek veriyorum
Arkadaslarimdan birinin dogum gunuydu toplu sekilde kizli erkekli toplanmak istiyoruz evde. Hemen surati asiliyor. Kim kimsiniz, erken git erken don. Bilmem ne. Darliyor beni. Hayır sanki gelen herkes bana asılmaya gelecekmiş gibi.
Ya da gecen de eglenmek icin klube gidecekti arkadaslarim. Benimki izin vermedigi icin eve donmek zorunda kaldim. Ben boyleyim gelemiyorum boyle seylere diyor. E ben hic yeni bir ortama giremeyecek miyim hic eglenemeyecek miyim arkadaslarimla :/ Ayrilmak istiyorum ama gercekten sevdigini hissediyorum. Cok uzulecek ayrilsam. Kavga ettigimizde bile cok kotu oluyor. Siz olsaniz bu iliskiye devam eder miydiniz? Bana akil verin lutfen, onumu goremiyorum.
daha 20 yaşındasın ana babanın bile karışmadığı şeylere o ne karışıyor, yani her adımın için izin mi alıcaksın, ayrıca üzülürse üzülsün, hayır kurumu ya da psikolojik danışma merkezi değilsin sonuçta... daha gemçsin benden sana tavsiye, kimse üzülecek diye ya da acıma duygularıyla kimseye müsaama gösterme, mantığın yolundan git
Ah şu merhamet duygum bu kadar yoğun olmasa keşke. Salak gibi şimdiden bunu düşünmeye başladım. Şunu derse bunu derim daha az kırılır falan diye hesqp yapıyorum ya
kilit cümle bu işteCok uzulecek ayrilsam.
kilit cümle bu işte
sen üzülmeyeceksin bence sen sadece o üzülüyor dye üzüleceksin
başkası mutlu olsun diye ilişki devam eder mi? bir düşün bakalım
öyle olsaydı kimse kimseden ayrılamazdı ama hayat öyle değil bırak ne yaşanması gerekiyorsa o yaşansın
Aslında senin bu anlattıkların çoğu kadının hoşuna gidecek şeyler ama başlığa istinaden sen onu sevmiyorsun anladığım kadarıyla. Oyüzden de yaptıkları daha çok gözüne geliyor.Farkli sehirlerde okuyoruz
Yoksa tabii ki boyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?