- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Karar senin olmalı.
Burada senin bara gitmene ben de istemezdim vs diyenleri dinleme.
Olay bara vs gitmen de değil,sana saygı duyması,senin her an her şeye hazır bekleyen biri olmadığını bilmesi.
Çok güzel çok çekici bir kız olabilirsin.O da onu biliyordu zaten,ne yani kimse seni görmesin diye kapkara çarşaflara bürün isterse,o mu yani.
Adam zaten falso,kendine güvenmiyor ki sana asılana hemen tamam dersin sanıyor.Demek ki sana layık bile değil.
Evli değilsiniz,evlilikte bar vs karışılır sonuna kadar hak veriyorum ama genceciksin,bara da pikniğe de tabi ki gideceksin eğer kiş istiyorsan.
İstemiyorsan kimse sana zorla bir şey yaptırmamalı.
Olaya bu şekilde bak kesinlikle.Kimseye kötü bir şey yapmıyorsun.
Gençliğinin tadını çıkartacaksın ve bu senin sonuz hakkın.
bu gibi beyefendiler de genelde hep çok sever ve ayrılık söz konusu olduğunda acı çeken kişi bahanesi ardına sığınır.
merak etmeyin, size deliler gibi aşık olduğundan değil, özgüven eksikliğinden bu üzülmeler...
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?
Benim de özgüvenim tavan degil hatta ozelestiri yaparim arada kendime neden cok guvenmiyorum vs diye. Ama ben onu hic kisitlamam, boyle gereksiz kiskancliklara girmem
Sevilmek kıskanılmak dozunda harikadır.Cok tesekkur ederim. Size sonuna kadar katiliyorum.
Bir de soyle bi olay var. Klup mlup neyse. Ama yolda yururken erkek gelirken elimi tutmaya calismak ya da kaldirimin diger tarafina almak ne ?
Yani cok garip geliyor bana haksiz miyim? Sevilmek kiskanilmak herkesin hosuna gidiyor tamam ama sanki o yanimdan gecen adam beni yicek.
Eger o senin olmadigin dogum gunu partisine gittiginde ya da kulube gittiginde sen kiskanmiyorsan onu anlayamazsin. Ben de bu tur kisitlamalar koyardim ki koyuyorum da. Zaten ayrilmak senin icin mesele degil. Sevmiyosun cocugu. Biseyi bahane et ayrilMerhaba hanimlar. Yardiminiza ihtiyacim var.
Ben 20 yasindayim. Sevgilim 21.
Daha iliskimiz cok yeni aslinda uzun bir flort donemi yasadik. Arkadasken gayet rahat bir cocuktu. Ama sevgili olduktan sonra kiskanclik ve kisitlamalar basladi. Oyle abarti degil ama rahatsiz edici yine de.
ornek veriyorum
Arkadaslarimdan birinin dogum gunuydu toplu sekilde kizli erkekli toplanmak istiyoruz evde. Hemen surati asiliyor. Kim kimsiniz, erken git erken don. Bilmem ne. Darliyor beni. Hayır sanki gelen herkes bana asılmaya gelecekmiş gibi.
Ya da gecen de eglenmek icin klube gidecekti arkadaslarim. Benimki izin vermedigi icin eve donmek zorunda kaldim. Ben boyleyim gelemiyorum boyle seylere diyor. E ben hic yeni bir ortama giremeyecek miyim hic eglenemeyecek miyim arkadaslarimla :/ Ayrilmak istiyorum ama gercekten sevdigini hissediyorum. Cok uzulecek ayrilsam. Kavga ettigimizde bile cok kotu oluyor. Siz olsaniz bu iliskiye devam eder miydiniz? Bana akil verin lutfen, onumu goremiyorum.
Eger o senin olmadigin dogum gunu partisine gittiginde ya da kulube gittiginde sen kiskanmiyorsan onu anlayamazsin. Ben de bu tur kisitlamalar koyardim ki koyuyorum da. Zaten ayrilmak senin icin mesele degil. Sevmiyosun cocugu. Biseyi bahane et ayril
Arkadaslarinla olmak sevgilinle olmaktan daha onemli. Ayrica ayrilamamanin nedeni onun uzulecek olmasi. Sevmis olsaydin soyle derdin. Cok bunaldim ama yine de seviyorum. Ne yapmaliyim. Ayrilmak. Onsuz olmaktan korkuyorum ancak onunla da olmuyor! Oysa sen yalnizca onu uzmekten cekiniyorsun.Nasil boyle bir yorum yapabildiniz? Seviyorum tabii ki. Ama bir şey eksik, olmuyor işte
Arkadaslarinla olmak sevgilinle olmaktan daha onemli. Ayrica ayrilamamanin nedeni onun uzulecek olmasi. Sevmis olsaydin soyle derdin. Cok bunaldim ama yine de seviyorum. Ne yapmaliyim. Ayrilmak. Onsuz olmaktan korkuyorum ancak onunla da olmuyor! Oysa sen yalnizca onu uzmekten cekiniyorsun.
Bak canım ben de 22 yaşında üni öğrencisiyim. 18 yaşından beri farklı şehirlerden ilişki yürütüyoruz. Erkek arkadaşım ben üniye başladığımdan beri hep bi şeyler yapmam üniyi dolu dolu yaşamam için destekler beni. Uzun süre bi şeyler yapmayınca arkadaşlarınla buluş bağını koparma diye de hatırlatır hep. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve güveniyoruz.
Senin erkek arkadaşınsa ne sana güveniyor ne de kendine. Seni çok sevdiğini iddia ederek kıskançlığını da buna bağlıyor. Yalan! Bi de duygu sömürüsü yapıyor, ayrılmak istediğini söylediğinde de yapacak. Böyle çok kısıtlayıcı sevgilisi olan arkadaşlarımın hepsi eninde sonunda ayrıldı. Çok da iyi yaptıklarını düşünüyorlar çok mutlular şimdi.
Sen şimdi ayrılmazsan 2-3 yıla kesin ayrılırsın. Olan senin güzelim zamanına olacak. Bilmiyorum okuyor musun da üni dediğin zaten 4-5 yıl. Sen bu en güzel zamanlarını bu adamla heba edersen ilerde kafanı o kadar taşlara vurursun ki. İlişkiniz daha ilerlemeden bitirin. Aman diyim. Sana saygı duyan güvenen destekleyen birini bul.
Önce ben demeyi ogren. E sen uzulmuyomusun dmsimdi sence o dusunuyo nu senin uzuldugunu kirildigini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?