Çok bunaltıyor ama üzüleceği için ayrılamıyorum.

Cok tesekkur ederim. Size sonuna kadar katiliyorum.
Bir de soyle bi olay var. Klup mlup neyse. Ama yolda yururken erkek gelirken elimi tutmaya calismak ya da kaldirimin diger tarafina almak ne ?
Yani cok garip geliyor bana haksiz miyim? Sevilmek kiskanilmak herkesin hosuna gidiyor tamam ama sanki o yanimdan gecen adam beni yicek.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?
Benim de özgüvenim tavan degil hatta ozelestiri yaparim arada kendime neden cok guvenmiyorum vs diye. Ama ben onu hic kisitlamam, boyle gereksiz kiskancliklara girmem

20 yaşında sevgili boyundurugu ile yaşayıp sen uzulecegine ayrıl o uzulsun

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?
Benim de özgüvenim tavan degil hatta ozelestiri yaparim arada kendime neden cok guvenmiyorum vs diye. Ama ben onu hic kisitlamam, boyle gereksiz kiskancliklara girmem

evet öyle düşünüyorum. belli ki çevrenizce sevilen,sosyal,güler yüzlü bir kadınsınız. herkes etrafında böyle insanlar olsun ister. ama karşınızdaki bey size ayak uyduramıyor ve sizi kaybettiği vakit sizin gibi birini bulma zorluğunun farkında. kısacası bir kadını -hele hele sevilen sayılan bir kadını- elinde tutmanın en basit yolu özgüvenini kırıp,sosyal çevresinden uzaklaştırmaktır. bu hatayı yapmayın.

ben sizin yaşınızda bekardım. etrafımdaki bütün arkadaşlarım bana vebalı gibi bakardı, ama sağlıksız ilişkisi olan herkes keşke senin gibi davransaydım der. ilişkiniz olsun tabii, ama siz insan olarak hak ettiğin saygıyı hem görün, hem de gösterin.

Erkek kardesimin bi sevgilisi vardi.
Kiz cok modern bi ailedendi bizse muhafazalar. Kiza kisa sort felan giyme diyordu. Kizla pazarlik yapiyorlrdi, su boy sort iyimi bu boy iyimi diye. Ama bi zaman sonra kardesimin o kizi degistirmek istemesi hosuma gitmedi. Cunku o kizda boyle gormustu boyle buyumustu. Bi gelecek goremiyordum hic. Ama bisey demedim. En sonunda zatn kardesim ayrildi kizdan. Sonuc olarak kizada uzuluyodum bi zaman sonra, hep kisitlama hep kisitlama olmazdi.

Ben hic uygun gormuyorum boyle iliskileri. Olur yok gorurum hep. Kendine ayar ve bakis acilari ayni kisiler evlenmeli.

Sevilmek kıskanılmak dozunda harikadır.
Sevgi adı altında yapılan aşağılayıcı kısıtlamalar dava açsan suçlu bulunur o derece.
Sevgi beraber yaşanılınca,paylaşılınca en önemlisi güven olunca doyurucudur.
Ayrıca ne kadar kısıtlarsan o kadar kaçar karşı taraf.
Ne kadar özgür bırakırsan da o kadar senindir.
Sana dışarıda olduğun zamanlarda çok eğlen,afiyet olsun vs deseydi sen onu yere göğe koyamaz,sevgin içinden taşardı.
Ama şimdi ayrılmayı düşünüyorsun,çünkü özgürlüğün bedeli yoktur.Sen de bireysin,kimsenin kuklası değil.
İleride evleneceğin adamı da böyle seç lütfen.Kıytırık sevgiliye yüz bile verme bu konularda.

Sana 'izin vermedi' ve sen de gitmedin oyle mi? Ben gidip ona bir de oradan foto atardim :-D Annen mi baban mi, kim oluyor da sana izin verebilecegini saniyor. Senin kendi aklin yok mu? Nereye kimle gidecegine sen karar verirsin.

sen ipleri eline vereli cok olmus galiba.ailen birsey demezken sevgilinde kim oluyor mus.haddini bildir dinleme onu.ayrilirsa ayrilsin yani kocan mi ki bu kadar korkup donuyorsun.bende boyleyim degisemem diyemiyomususun.onun seni kaybetme korkusu yok senin var galiba bu kiskanclik deyil sakin hosuna gitmesin daha cok gencsin.bu resmen seni kendine bagimli hale getirmek egoist bencil bir insan yani sevgilin.iyi dusun kimsenin kolesi deyilsin senin hayatin senin kurallarin...

ahahah

ay aynı benim küçüklüğüm darlardı beni de

10 sene sonra o ayrıldı benden.

ayrıl ve hayatını yaşa.

Tam gezip, eğlenecek gencecik yaşlarda yapmayın şunu ya... Bi sevgılı yapıyorsunuz sonra yıllarca oraya gitme, bunu giyme, bununla konuşma bılmem ne triplerini çekiyorsunuz. Yazık bir daha 20li yaşlarda olmayacaksın ve çok pişman olursun, böyle bir fedakarlık yapma sırf ilişki sürsün diye. Gez, eğlen, istediğini giy bu yaşlarının kıymetını bil. İlerde senın kıymetını bilecek birilerını ılla ki bulursun.

Şimdi ayrıl ilerde daha çok üzülür. Bir gün ayrılacaksın neticede

Eger o senin olmadigin dogum gunu partisine gittiginde ya da kulube gittiginde sen kiskanmiyorsan onu anlayamazsin. Ben de bu tur kisitlamalar koyardim ki koyuyorum da. Zaten ayrilmak senin icin mesele degil. Sevmiyosun cocugu. Biseyi bahane et ayril

Eger o senin olmadigin dogum gunu partisine gittiginde ya da kulube gittiginde sen kiskanmiyorsan onu anlayamazsin. Ben de bu tur kisitlamalar koyardim ki koyuyorum da. Zaten ayrilmak senin icin mesele degil. Sevmiyosun cocugu. Biseyi bahane et ayril

Nasil boyle bir yorum yapabildiniz? Seviyorum tabii ki. Ama bir şey eksik, olmuyor işte

Nasil boyle bir yorum yapabildiniz? Seviyorum tabii ki. Ama bir şey eksik, olmuyor işte
Arkadaslarinla olmak sevgilinle olmaktan daha onemli. Ayrica ayrilamamanin nedeni onun uzulecek olmasi. Sevmis olsaydin soyle derdin. Cok bunaldim ama yine de seviyorum. Ne yapmaliyim. Ayrilmak. Onsuz olmaktan korkuyorum ancak onunla da olmuyor! Oysa sen yalnizca onu uzmekten cekiniyorsun.

Evet onu uzmekten cok cekiniyorum cunku cok iyi niyetli cok iyi bir insan.
Aslinda onunla olmayi bir yandan cok istiyorum ama bir yandan da istedigim kafada biri olmadigini dusunuyorum ve acikcasi stresli gergin bir donemdeyim, kafa dinlemek istiyorum galiba..

Bak canım ben de 22 yaşında üni öğrencisiyim. 18 yaşından beri farklı şehirlerden ilişki yürütüyoruz. Erkek arkadaşım ben üniye başladığımdan beri hep bi şeyler yapmam üniyi dolu dolu yaşamam için destekler beni. Uzun süre bi şeyler yapmayınca arkadaşlarınla buluş bağını koparma diye de hatırlatır hep. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve güveniyoruz.

Senin erkek arkadaşınsa ne sana güveniyor ne de kendine. Seni çok sevdiğini iddia ederek kıskançlığını da buna bağlıyor. Yalan! Bi de duygu sömürüsü yapıyor, ayrılmak istediğini söylediğinde de yapacak. Böyle çok kısıtlayıcı sevgilisi olan arkadaşlarımın hepsi eninde sonunda ayrıldı. Çok da iyi yaptıklarını düşünüyorlar çok mutlular şimdi.

Sen şimdi ayrılmazsan 2-3 yıla kesin ayrılırsın. Olan senin güzelim zamanına olacak. Bilmiyorum okuyor musun da üni dediğin zaten 4-5 yıl. Sen bu en güzel zamanlarını bu adamla heba edersen ilerde kafanı o kadar taşlara vurursun ki. İlişkiniz daha ilerlemeden bitirin. Aman diyim. Sana saygı duyan güvenen destekleyen birini bul.

Önce ben demeyi ogren. E sen uzulmuyomusun dmsimdi sence o dusunuyo nu senin uzuldugunu kirildigini?

Size özelden mesaj atabilir miyim. İlişki konusunda tecrübeli ve yaşıtım biriyle konuşmaya ihtiyacım var açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…